Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסם פרסומות יעיל למחשב

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים השתמשתי בחוסם החינמי ad בלוק והכל עבד מצוין.

בחודש האחרון נראה שגוגל התגברו על החסימה. וזה כבר לא חוסם כלום.

במה אתם מדתמשים שעדיין פעיל?

פורסם

גוגל אכן עושים שינויים.

Ublock origin lite כנראה תהיה האופציה הכי טובה. (הגרסה הלא lite טובה יותר, אבל היא מפסיקה לעבוד בגלל השינויים של גוגל)

• רעיון טוב! 2
פורסם

אצלי הוא חוסם אבל מאז העדכון האחרון לכרום הוא יוצר קצת בעיות בגלישה בחסימה של מודעות מעברון, רואים את זה כאשר לוחצים על קישור, הוא לא פועל בלחיצה הראשונה ובשורת הכותבת מופיע הכיתוב google_vignette. מניח שהם יעדכנו בקרוב את החוסם שיתגבר על זה. 

פורסם

בעיה… 

גם אצלי ניראה שכרגע שום חוסם פרסומת לא עובד… 

הבעיה העיקרית שלי כרגע זה לא בהכרח קיום הפרסומות ,כמו סוג הפרסומות שאני מקבל. 90 אחוז מהפרסומות בישראל מיועדות לבבונים ערסים לייט, ופחות מתחבר לזה. אז לפחות משתדל להעביר למיוט

פורסם
לפני 17 שעות, Derish כתב:

בשרשור המקביל ממליצים על הדפדפן Brave שמבוסס על כרום. למישהו פה יש נסיון או תובנות בעד/נגד?

לא לגעת מבלי להיות עם מנהל סיסמאות אחר שלא מתבסס על המנהל סיסמאות של brave.

נמחקו לי הסיסמאות (כבר פרסמתי פוסט בעניין פה) והלכו לי שנים של סיסמאות לאתרים איזוטריים שלא בשימוש תכוף.

הבנתי ש Bit wardden אחלה של מנהל סיסמאות, לא ניסיתי.

אם אפשר לשחוט את המילה עוד, חח..

bitwarden

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

נמחקו לי הסיסמאות (כבר פרסמתי פוסט בעניין פה) והלכו לי שנים של סיסמאות לאתרים איזוטריים שלא בשימוש תכוף.

זה יכול לקרות בכל מנהל סיסמאות. ליתר דיוק, זה גם קרה במנהל הסיסמאות של גוגל לא מזמן.

זכור לי שהhיתה בעיה כלשהי בנושא עם LastPass  ו/או 1Password אך אינני מצליח למצוא מידע רלוונטי ברשת.

פורסם

לא שומרים ססמאות בדפדפן.

תמיד עדיף מנהל ססמאות עצמאי.

לגבי חוסם הפרסומות, אני משתמש כבר הרבה זמן ב-ublock. בעיקר מאז ש-adblock התחילו לעשות שיתופי פעולה עם מפרסמים שהם לא חוסמים אותם. מבחינת דפדפן, אני משתמש בעיקר בשועל האש ואז לא מעניין אותי מה גוגל עושים מבחינת התוספים האלו.

• אהבתי 4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, גור אדם כתב:

אני משתמש כבר הרבה זמן ב-ublock.

הורדתי כרגע, נראה שהפרסומות ביוטיוב נחסמות היטב :-)

תודה רבה לך!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בתאריך 30.8.2024 בשעה 17:07, Derish כתב:

בשרשור המקביל ממליצים על הדפדפן Brave שמבוסס על כרום. למישהו פה יש נסיון או תובנות בעד/נגד?

עברתי אליו בהמלצת חבר לעבודה. 

זה בעצם כרום בעטיפה אחרת.

פרסומות אין.

לגבי סיסמאות לא יודע, אני אף פעם לא שומר בדפדפן או בכלל על המחשב.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 3 שעות, SurfHigh כתב:

לגבי סיסמאות לא יודע, אני אף פעם לא שומר בדפדפן או בכלל על המחשב.

אם אפשר לשאול, איך אתה שומר אותן?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...