Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, asix כתב:

ברגע שקיבלת רכב מהעבודה אתה חותם עליו ובין הסעיפים אתה מאשר לו להסב דו"חות שעתידים להגיע.

הוא מצרף את המסמך הזה לעיריה/משטרה והם מסבים את זה על שם הנהג. במידה ועובד עזב ולאחר מכן הגיע הדוח, עליו לצרף גם את הטופס החזרת רכב לצורך הוכחה שהדוח הגיע בעת שהרכב היה בחזקת העובד.

מאוד פשוט ומאוד קל. אפילו לא צריך לעדכן את הנהג על עצם ביצוע ההסבה.

האמת שהייתי בטוח שמדובר על רכב משלוחים כללי כזה. שהיום אחד נוהג בו ומחר השני. בעצם מדברים כאן על ליסינג מהעבודה וכדו'?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 דקות, taranta כתב:

האמת שהייתי בטוח שמדובר על רכב משלוחים כללי כזה. שהיום אחד נוהג בו ומחר השני. בעצם מדברים כאן על ליסינג מהעבודה וכדו'?

זה לא ליסינג, הרכב בבעלות החברה, לא שייך לליסינג.

פורסם
לפני 2 דקות, taranta כתב:

אז מה מונע מבעל הבית לזרוק את כל הדוחות על עובד שעזב?

כי הקצין רכב שם הוא סוג של מנהל, והוא אחד שמאוד מקפיד בנושא הזה, וכל דוח הוא עושה הסבה, היה לו עובד ששילם פי 4 (דוח תאגיד) והוא בכל זאת עשה הסבה והעובד שילם במקום 1000 שקל 5000 אלף שקל ולא פי 4 אלא פי 5 עם נקודות גם.

דוחות חנייה בעיקרון הם משלמים ולא עושים הסבה אך בגלל שעזבתי את מקום העבודה עשו הסבה ככל הנראה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 36 דקות, Liquidator כתב:

כי הקצין רכב שם הוא סוג של מנהל, והוא אחד שמאוד מקפיד בנושא הזה, וכל דוח הוא עושה הסבה, היה לו עובד ששילם פי 4 (דוח תאגיד) והוא בכל זאת עשה הסבה והעובד שילם במקום 1000 שקל 5000 אלף שקל ולא פי 4 אלא פי 5 עם נקודות גם.

סלח לי, אבל כתבת פה דברים מטעים ולא נכונים.

אין דבר כזה. או שמשלמים פי 4 מהקנס המקורי ולא סופגים נקודות ( לקציני הרכב שמוכנים לעשות את זה - רובם לא) או שמשלמים את הקנס המקורי וסופגים נקודות ( אם יש לאותה עבירה).

גם פי 4 ( או פי 5 כמו שרשמת) וגם נקודות פשוט המצאה שאני לא יודע מי סיפר לך את הסיפור הזה אבל מראה חוסר הבנה מוחלט בנושא.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 34 דקות, asix כתב:

סלח לי, אבל כתבת פה דברים מטעים ולא נכונים.

אין דבר כזה. או שמשלמים פי 4 מהקנס המקורי ולא סופגים נקודות ( לקציני הרכב שמוכנים לעשות את זה - רובם לא) או שמשלמים את הקנס המקורי וסופגים נקודות ( אם יש לאותה עבירה).

גם פי 4 ( או פי 5 כמו שרשמת) וגם נקודות פשוט המצאה שאני לא יודע מי סיפר לך את הסיפור הזה אבל מראה חוסר הבנה מוחלט בנושא.

זה הקצין רכב סיפר לנו העבודים בהרצאה שעשה, ואמר שהעובד רצה לתבוע את החברה, והוא בכל זאת הסב לו את הדוח לאחר ששילם פי 4.

פורסם

כן, ברגע שהדוח שולם - נגמר הסיפור. זאת הודאה באשמה.

אם הדוח שולם כדוח תאגיד - הנקודות "נרשמות" על התאגיד.

אם הדוח הוסב, אז החברה כבר לא חלק מהעניין. הדוח רשום על שם הנהג והנקודות יירשמו  לאחר שהדוח ישולם על שם בעל הדוח.

לא יכול לקרות מצב שמשולם דוח תאגיד ונקודות ירשמו על שם הנהג.

פורסם
לפני שעתיים, Liquidator כתב:

דוחות חנייה בעיקרון הם משלמים ולא עושים הסבה אך בגלל שעזבתי את מקום העבודה עשו הסבה ככל הנראה.

אם אתה יכול להוכיח שהם נוהגים לשלם דוחות חניה (עובדים שמוכנים להעיד על זה) ורק בגלל שעזבת הסבו את הדוח של שמך, יש לך קייס לתבוע את החברה בבית דין לענייני עבודה.

השאלה אם אתה מסוגל לנהל את זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Liquidator כתב:

אז סתם סיפר להפחיד? את העובדים?

אם אכן נאמרו הדברים, המטרה כנראה זה לגרום לעובדים להסב דוחות על שמם

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 9 דקות, fatboy1340 כתב:

אם אכן נאמרו הדברים, המטרה כנראה זה לגרום לעובדים להסב דוחות על שמם

לא נראה לי שזאת המטרה. אם היו רוצים להסב את הדוח היו מסבים ולא שואלים בכלל את העובדים על כך. 

לדעתי משהו בסיפור לגבי התשלום של הדוח איבד כמה נתונים בדרך או שפות"ש לא שמע נכון או במדויק את הנאמר ( או שבכלל שמע את זה מצד ג' שגם שמע מצד ג' שגם הוא שמע מצד ג').

פורסם
לפני 3 שעות, taranta כתב:

אז מה מונע מבעל הבית לזרוק את כל הדוחות על עובד שעזב?

קצין הרכב צריך לנהל תיעוד של מי משתמש באיזה רכב ומתי, ולהבס את הדו״ח לי שהרכב היה ברשותו בזמן העבירה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, asix כתב:

לא נראה לי שזאת המטרה. אם היו רוצים להסב את הדוח היו מסבים ולא שואלים בכלל את העובדים על כך. 

לדעתי משהו בסיפור לגבי התשלום של הדוח איבד כמה נתונים בדרך או שפות"ש לא שמע נכון או במדויק את הנאמר ( או שבכלל שמע את זה מצד ג' שגם שמע מצד ג' שגם הוא שמע מצד ג').

בשביל להסב דוח תאגיד יש צורך בהצהרת הנהג בשעת ביצוע העבירה או בהוכחה (יומן נסיעות לדוגמה) מי היה הנהג בשעת ביצוע עבירה. כמובן שיותר פשוט לקבל הצהרת הנהג

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 2 דקות, fatboy1340 כתב:

בשביל להסב דוח תאגיד יש צורך בהצהרת הנהג בשעת ביצוע העבירה או בהוכחה (יומן נסיעות לדוגמה) מי היה הנהג בשעת ביצוע עבירה. כמובן שיותר פשוט לקבל הצהרת הנהג

אין צורך. בכל טופס שעובד חותם על הרכב קיימת הצהרת כללית של  הנהג שהוא מאשר להסב כל דוח שיגיע בעתיד מה שחוסך פניה לנהג.  במידה וזה רכב מתחלף מצרפים גם יומן נסיעות. בשביל לקבל הצהרה נקודתית יש לפנות לנהג מה שישר מעורר התנגדויות. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...