Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שנתון 2015 - 2017 ( הצורה החדשה)

מישהו יודע האם יש לה את רמת האמינות של קורולה?

שמעתי דעות חלוקות בעניין...

משום מה היא יותר זולה משמעותית מהקורולה ומצד שני זה רכב בקטגורית מנהלים -

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי יהודי טוב
פורסם

הסיבה לירידת ערך היא הביקוש הנמוך יותר לרכבים מהסגמנט הזה בצורה שגורמת לקורולה בשנתון מסויים להיות יותר יקר מהאוונסיס מאותו שנתון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אמינות א א 

מי שאומר לך לא כמו קורולה כנראה לא ראה אוונסיס מקרוב.

• רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)

אמינות לא א.א, גם בקורולה, באוונסיס ובוורסו יש תיבה רציפה שבתפעול ואחזקה לא נכונים יכולה לסיים את חייה מוקדם מהצפוי.

בשונה מגיר פלנטרי שלרוב לא מצריך החלפות שמן יזומות וכו'

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

בתפעול ותחזוקה לא נכונים אפשר להרוס כל גיר. נראה לי שיש יותר סיכוי למצוא אוונסיס בתחזוקה ראויה מאשר למצוא קורולה שלא שחטו אותה.

לפני 14 שעות, יהודי טוב כתב:

אוקי, אבל מה לגבי רמת האמינות זה כמו קורולה או לא ?

(מיוצר בבריטניה  - לא ביפן)

מיוצר בבריטניה זה יתרון, הקורולות בארץ יוצרו בטורקיה.

פורסם

לא שמעתי על בעיות נפוצות בגירים הרציפים של טויוטה. הייתה לי יאריס  2013 במשך 10.5 שנים שעשתה בערך 160000 ק"מ, אוריס 2015 שקניתי בת 3 עם 65000 ק"מ והחזקתי 3.5 שנים עם עוד 70000 ק"מ בערך ויש לי גם יאריס קרוס 22 ו CHR 20, כולן עם גירים רציפים וללא תקלות עד כה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בעבר עזרתי לחבר לקנות ורסו וראינו הרבה רכבים אחרי החלפת/שיפוץ גיר, שאלתי מקור במוסך של טויוטה ואמר לי שיש לא מעט כאלה גם באוונסיס. בקורולה שמעתי על מספר מקרים בודדים אך לא יכול לומר שזה מייצג לדגם.

אולי השידוך בין המנוע 1600 לתיבה יותר מוצלח.

פורסם

לאוונסיס בשנים שאתה מתעניין יש את אותו המנוע / גיר כמו בוורסו. הגיר בקורולה זה אותו הגיר הרציף בדיוק.

אמינות של אוונסיס גבוהה מאוד, את זה אני יכול להגיד לך אחרי 280 אלף קילומטרים עם ורסו 2016 ( אחרי 4 החלפות שמן גיר יזומות חלקיות , כל 60 אלף קילומטרים).

היתרונות של אוונסיס מול קורולה- ביטוח מקיף זול ( הרכב לא גניב כמו קורולה), מושב הנהג הרבה יותר נוח, הרכב יותר מרווח, פחות מתאמץ בגלל מנוע 1.8 קצת יותר בשרני.

עכשיו נשאר לך למצוא אוונסיס במצב שמור ועם קילומטראז' שפוי - משימה לא פשוטה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב אחד שמוחלף בו שמן גיר כל 60 אלף קמ וננהג ע"י פדנט, כנראה לא מייצג את השוק. 

אני לא בא לומר שבכל ורסו/אוונסיס הלך גיר אבל התופעה הזאת בהחלט קיימת והיא נפוצה, לא מדובר במקרים בודדים, חיפוש בגוגל ובפייסבוק יציג לא מעט פוסטים על ורסו שפתאום נפלו הטורים והפסיק להגיב לגז. 

לראיה בדף הראשון ביד 2 יש 4 מודעות עם מלל שקשור לגיר: הוחלף/שופץ/"גיר באחריות". 

בהצלחה.

פורסם (נערך)

אם קונים רכב ללא החלפת שמן גיר, עם קילומטראז' גבוה, אז אולי באמת עדיף למצוא מאזדה 6 מאשר אוונסיס.

אבל אם ניתן למצוא אוונסיס סביב 100 אלף קילומטרים,  אפשר לטפל בה ולהנות מאמינות גבוהה, גם של הגיר.

בעקרון, הגיר הרציף ללא טיפול  יכול להחזיק 250 אלף קילומטרים,  אבל גם יכול להתפגר אחרי 150 אלף. יש את עניין המזל,  כמו בכל רכב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מכרתי אוונסיס ישנה (2008) עם כמעט 190 אק"מ, למיטב ידיעתי עם בירור שערכתי עם הבעלים שקדמו לי (לא הראשון) הם לא עשו ולא שמעו על החלפת שמן גיר. 

בהמלצת הפורום פה (נראה לי ממר @vladclar) אני גם לא החלפתי, ולא הרגשתי שום בעיות, לא בגיר ולא במנוע. אפס כלום גורנישט. 

איך אמר לי המוסכניק שחפרתי לו על האוטו שלי (נהג חדש + אוטו ראשון... הייתי אצלו כל שבוע...) "הרכב שלך מעולה, אל תחזור לפה"

• מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

לטויוטה אוונסיס 2008 מנוע 2.0 וגיר אוטומטי פלנטרי,  לא רציף. רכב אחר לגמרי מאשר אוונסיס 2016.

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...