Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לזה פיתרון מוחלט,

גם ציפוי שמשה נגד חום שנקרא ננו, עוזר רק במניעת צריבת השמש בידיים , בכתפיים וכדומה, ואינו מונע מהחום להיכנס לרכב.

אתה יכול להעזר בכיסוי פנימי / חיצוני לחלון הקידמי, לפתוח טיפה את החלונות.

או לשים כיסוי חיצוני מלא לרכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אבי, אתה מדבר על הציפויים שהם כמו הציפויים של השחרה אבל שקופים?

זכור לי שהתעניינתי (כשהיה לי זמן לפני המלחמה) כי רציתי גם לעשות וראיתי שזה מוריד את רמת החום שנכנס לרכב בנוסף לסינון UV.

בכל מקרה אני זוכר שבדקתי והמחיר לזה היה לא הגיוני, אבל בדקתי רק בסדנה אחת.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

תחפש בפייסבוק קבוצה של בעלי MG חשמלית. המון שם עושים זאת בשמשה הקדמית ויתנו לך המלצות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

הציפויים האלו עוזרים, אבל הם רק נותנים לך עוד זמן. כלומר, פחות חום יכנס, אבל בהינתן מספיק זמן, ושמש חזקה קייצית, הרכב בסוף יתחמם.
אז אם אתה מגיע לרכב ב 4-5 אחה"צ, הרכב יהיה בכל מקרה חם.

אבל ! רכב עם ציפויים בכל החלונות, בפרק זמן בינוני (תלוי בהרבה גורמים אבל מספר שעות בודד), יהיה עדיין נעים להכנס אליו (לאחר הדלקת מזגן כמובן. זה עדיין קיץ). קח בחשבון שרוב החום נכנס מהשמשה הקדמית, ואת החוקיות של הדבר.
עוד דבר שהציפויים עוזרים בהם (אבל רק הקדמיים) זה לחסום את תחושת החום של שמש הישירה על העור (לא לחלוטין אבל זה הופך לסבבה).
בכל מקרה, ממליץ להשתמש בסוכך שמשה *חיצוני* (לא כיסוי לכל הרכב. אלא לשמשה. יש גם כזה שכולל חלונות קדמיים אבל הוא לוקח יותר זמן להלבשה. זה שבקישור למטה לוקח 10 שניות להרכבה, 5 שניות יותר מהפנימיים הנפוצים יותר). אחרת השמשה עצמה נשארת רותחת וממשיכה להקרין חום באינפרא אדום לתוך הפנים שלך, ללא תלות בטמפרטורת פנים הרכב.

עוד טיפים:
להחנות כשחזית הרכב לכיוון צפון (אלא אם אתה לא חונה לכל היום, ואז פשוט לכיוון ההפוך לשמש. בכל מקרה לא לדרום)
לאורר את הרכב עם 4 חלונות פתוחים בתחילת הנסיעה לזמן לחצי דקה
לשים כיסויי מושבים בהירים (במיוחד את זה של הנהג אחרת הוא יחמם לך את הגב ישירות)
כמובן שצל הוא הג'וקר כאן, ואני מעדיף ללכת קצת ברגל בשביל חנייה בצל אם אני יודע שאני צריך אח"כ להכנס לרכב בשעות חמות

https://fogelshop.com/חנות/מגני-שמש/מגן-שמש-חיצוני-לשמשה-הקדמית-של-הרכב-אקטיב

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 4.7.2024 בשעה 14:24, Coro כתב:

תחפש בפייסבוק קבוצה של בעלי MG חשמלית. המון שם עושים זאת בשמשה הקדמית ויתנו לך המלצות.

אני עשיתי ציפוי נגד צריבה בחלונות קידמיים בצדדים, ושמשה קידמית ראשית,

חום זה לא מוריד , רק מוריד את צריבת השמש מחלקי גוף שנמצאים בשמש ישירה.

פורסם

תנסה לפמפם את הדלת כמה פעמים וככה להכניס אוויר לרכב, זה עוזר באופן משמעותי ומיידי, כמובן שמזגן ונסיעה קצרה עם חלונות פתוחים, ואם הרכב כהה אז אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלסבול.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...