Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 16.9.2025 בשעה 13:50, dinnnn כתב:

אחלה תצפית למגדל פיקוח הישן

IMG_7180.jpeg

לפני 19 שעות, nisim91 כתב:

😃😃😃😃

הוא (ארטיום) הכוכב של המנופאים ואף קיבל תפקיד משחק באיזה סידרה בזכות הסירטונים שלו בטיקטוק 

הוא עצמו היה עושה סרטונים על האתרים (כמוני) ולא הסכימו להעסיק אותו בשום אתר עם שהוסכם שהוא עושה סירטונים אבל לא מראה את האתר

אז היום יום שכיף לי לסכם

אתר מסודר. דורשים בדיקת עומס ומומנט וצילום של הבדיקות-ככה אין חיפופים כמו ב99% של האתרים

פועלים רגועים מנוף בריא-חווית עבודה (כמו חווית נהיגה) מושלמת

צילום הבדיקות עם המישקולות

IMG_7170.jpeg

IMG_7171.jpeg

אגב מה שהיה מוזר שהם דרשו צילום רשיון נהיגה מ2 הצדדים מעבר לצילום הת״ז

המיסמכים נימצאים בקבינה כנידרש ולא צריך שמנהל יעשה טובה וישלח אם ביכלל

IMG_7178.jpeg

IMG_7177.jpeg

IMG_7179.jpeg

• אהבתי 3
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי המנוף-יאנג מאו עד 18 טון מנוף מעולה

מעבר לפעולה החלקה שלו הוא גם מעוצב בצורה שכיף לשבת ולהישתמש בו

(עדיין אין על פותאין אבל זה כבר מרגיש מנוף ראוי)

אבל הסולמות שלו ישרות ודקות וממש לא כיף לטפס אליו-לא יודע למה הם עושים את הסולמות האלה 

לסיכום. אם כול האתרים היו נותנים כזה מצע המצב היה מעולה

IMG_7167.jpeg

העיצוב המעולה

IMG_7185.jpeg

• אהבתי 3
פורסם
לפני 8 דקות, topop כתב:

נשמע אתר פנטסטי, 

למה שלא תנסה לבקש אותו קבוע?

ביקשתי כמו שאמרת-אמרו לי יש פה מנופאי קבוע שלקח חופש

החברה היא גיא ודורון-חברת בניה מכובדת כלשון הסדרן שלנו ורק כי הם אוהבים את המנופאי הם עובדים פה עם החברה שלנו כי בכללי הם מסוכסכים עם החברה שלנו-זה מה שסופר לי

פורסם (נערך)
בתאריך 11.9.2025 בשעה 22:24, asix כתב:

תסקיר איננו מספק.

במידה והרישיון איננו בתוקף אפשר לעשות עם התסקיר חמוצים.

הרישיון הוא בדיוק כמו רישיון למלגזה וגם במלגזה יש תסקיר מהנדס.

חובה שכל המסמכים יהיו בתוקף אבל הכי חשוב שלכלי יהיה רישוי בתוקף.

רישוי לא בתוקף יגרום גם לביטוח להתנער במידת הצורך. 

IMG_7214.jpeg

אז בדקתי בספר לימוד ולפיו אני צודק-(עדיין יתכן שהספר טועה)

לפני 51 דקות, Haim_gds כתב:

יש לך ציוד אבטחה/נוהל לעליה בסולם? מהתמונה נראה שהסולם נמשך בקו ישר מלמטה למעלה, אם את מחליק אז רק המפלס התחתון יעצור אותך...

אם אין מרפסות מנוחה עד 10 מטר אז זה קטע שחייב ריתמה ולהתחבר לכבל שהולך לאורך הסולם ובאמת נתנו לי שם ריתמה 

אני לא חיברתי אותה כי זכור לי מהלימודים שזה אם אין מגן גב-הברזל העגול האפור שאפשר ליראות בתמונה שצילמתי 

(וכמובן שזה מסרבל הריתמה)

IMG_7216.png

הסימון האדום-הכבל-קו חיים-שאליו מתחברת הריתמה

הסימון הלבן-מגן גב

IMG_7217.jpeg

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
פורסם

מעניין שבציור המטפס אוחז בשלבים. אמנם לא למדתי פורמלית - אבל אבא שלי, שבמסגרת עבודתו היה אחראי לבטיחות באוניות, לימד אותי שאין לאחוז בשלבים שמא שלב שבור. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני שמעתי הסבר אחר למה כדאי/צריך להחזיק בצדדים ולא בשלבים.

כשעשיתי מילואים בקציעות אחד מהחברה הסביר לנו שכדאי לעלות ככה למגדלי שמירה, בגלל שאנחנו מזהמים את השלבים עם הנעלים ואז נוגעים עם הידיים בשלב המזוהם.

כעוסק בתחום הרופאה... הזוי או קביל?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

מעניין שבציור המטפס אוחז בשלבים. אמנם לא למדתי פורמלית - אבל אבא שלי, שבמסגרת עבודתו היה אחראי לבטיחות באוניות, לימד אותי שאין לאחוז בשלבים שמא שלב שבור. 

עדיף ששלב שבור ייתלש לך ביד ויהיה לך סיכוי לתפוס במשהו מאשר שיישבר נתחת לרגל ואז אתה עף עד התחתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל, כשאתה מטפס בסולם אתה חייב להסתכל על כל צעד כך שתוכל לראות סדקים.

שנית, אתה תמיד אוחז עם 3 גפיים ומעביר אחת. אישית אני חושש יותר מאובדן אחיזה ביד מאשר ברגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

אולי שם אין מגן גב

פה יש-שזה מסגרת שגם אם עזבתי ידיים אני נישען עליה

הסולמות ניבדקים בטסט וגם מנופאי שרואה בעיה בסולם מדווח שיגיעו לתקן

לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

אני שמעתי הסבר אחר למה כדאי/צריך להחזיק בצדדים ולא בשלבים.

כשעשיתי מילואים בקציעות אחד מהחברה הסביר לנו שכדאי לעלות ככה למגדלי שמירה, בגלל שאנחנו מזהמים את השלבים עם הנעלים ואז נוגעים עם הידיים בשלב המזוהם.

כעוסק בתחום הרופאה... הזוי או קביל?

אצלנו יש כפפות בכול מקרה

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

אני 10 שעות  :brickwall:  מנסה להבין.. איך אפשר לטפס ללא אחיזה בשלבי הסולם העליונים?

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...