Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, כוכב השחר כתב:

אין לי מושג למה עשיתי את זה, סתם סקרנות, אבל הלכתי לעשות כמה נסיעות מבחן על מיאטה עם Recaro, מיאטה בלי Recaro, מיד אחרי ה Z4 שלי:

יכול לתמצת להשוואה קצרה (או לא קצרה..מה שבא לך), מיאטה עם רקארו (+ברמבו אני מניח) לעומת ה-Z4?

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 30 דקות, yoni162 כתב:

יכול לתמצת להשוואה קצרה (או לא קצרה..מה שבא לך), מיאטה עם רקארו (+ברמבו אני מניח) לעומת ה-Z4?

כדיילי ה Z4 בליגה אחרת לגמרי, ולמדתי להעריך את האיכות, הכח וכל השאר הדברים שנלווים לרכב GT מאוד טוב. המושבים ב Z4 הם TOP TIER, אוחזים אותי מדהים (אני מאוד צר בצלעות, ויש אפשרות כיוונון לכמה המושב מחבק אותך). בנסיעה ספורטיבית בהרים המיאטה יותר כיפית, אבל זה לא מה שאני עושה רוב הזמן. לכן אני חושב שהאופטימום זה באמת שני רכבים (שיכולים ביחד לעלות פחות מה Z4).

• מעניין 1
פורסם (נערך)

המושבים ב Z4 הם בין המושבים הספורטיביים הטובים שיצא לי לשבת בהם, בהינתן כל ה"פינוקים". אני יכול להבין למה אתה מעדיף את החיים הטובים ותא מטען בנפח יותר מכפול מהמיאטה (גם אם עדיין פצפון).

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם (נערך)

מה חסר ל Z4 כדי להיות כיפית בהרים? לפי הביקורות היכולות של הרכב הזה גבוהות מאוד, היא מתנהגת מעולה בגרסה הזאת ויש לה אחלה גיר ידני והיא עדיין לא במשקל מוגזם מדי שמוריד את כל הכיף. אז מה בתכלס חסר?

וכן ברור שכדיילי אין תחרות והבמוו רמה אחרת אבל חשבתי שבכל זאת בזכות הכוח הגיר הידני ושיפורי ההתנהגות שהיא תהיה מספיק כיפית גם בנהיגה ספורטיבית בטיולים. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
לפני 17 דקות, Doron_Z כתב:

מה חסר ל Z4 כדי להיות כיפית בהרים? לפי הביקורות היכולות של הרכב הזה גבוהות מאוד, היא מתנהגת מעולה בגרסה הזאת ויש לה אחלה גיר ידני והיא עדיין לא במשקל מוגזם מדי שמוריד את כל הכיף. אז מה בתכלס חסר?

וכן ברור שכדיילי אין תחרות והבמוו רמה אחרת אבל חשבתי שבכל זאת בזכות הכוח הגיר הידני ושיפורי ההתנהגות שהיא תהיה מספיק כיפית גם בנהיגה ספורטיבית בטיולים. 

המיאטה זו חיה קסומה בהרים כי המטרה היא להנות, אתה לא מודד זמנים. כמה שפחות משקל ופחות כח = אפשר להנות במהירות נמוכה יותר. זה לפחות הפאן שלי. אנשים אחרים רוצים למקסם G, או סאונד טוב של המנוע\אגזוז או כמה שיותר שופוני למפגשי רכב. אני רוצה טוהר של משקל, ידני, מנוע אטמוספרי. לוטוס אליס עושה את זה אפילו יותר טוב מהמיאטה - אבל הסיכון מוות שם פשוט כל כך יותר גדול שזה לא שווה את זה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 15 דקות, מיץ פטל כתב:

הוא לא כתב שהיא לא כיפית, רק המיאטה יותר.

לא משנה, על פניו יש כאלו שיאמרו שהכוח והמנוע המדהים של הב.מ.וו מפצים על הבדלי המשקל מבחינת פאן. רציתי לשמוע את הטייק שלו ושמעתי.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, Doron_Z כתב:

דעה לא פופולרית: מנוע B48 ותוכנת ניהול שתיתן עוד 100 סוסים (כן, פחות 2 צילינדרים). אפילו הסאונד שלה היה לא רע, עם כל רעשי היניקה והטורבו המוגזמים ב 20i ששכרנו.

יש הבדל מורגש של כ 200 קילו בין ה M40 לבין ה 20/30i, ואני לא רואה איך אפשר להפוך את ה B58 לקל יותר באופן משמעתי, עם כמה שהוא מנוע מדהים.

פורסם
לפני 12 דקות, nadavd4 כתב:

דעה לא פופולרית: מנוע B48 ותוכנת ניהול שתיתן עוד 100 סוסים (כן, פחות 2 צילינדרים). אפילו הסאונד שלה היה לא רע, עם כל רעשי היניקה והטורבו המוגזמים ב 20i ששכרנו.

יש הבדל מורגש של כ 200 קילו בין ה M40 לבין ה 20/30i, ואני לא רואה איך אפשר להפוך את ה B58 לקל יותר באופן משמעתי, עם כמה שהוא מנוע מדהים.

לוותר על ה B58 פה זה חילול הקודש מה אתה סח. אם אתה רוצה לחסוך קילויים לך לקיימן\מיאטה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Doron_Z כתב:

מה חסר ל Z4 כדי להיות כיפית בהרים? לפי הביקורות היכולות של הרכב הזה גבוהות מאוד

לדעתי התשובה בגוף השאלה. ל-Z4 יש מלא אחיזה לעומת המיאטה. איך זה מתרגם לפאן, תלוי בסגנון הנהיגה שלך. אבל יכול לגמרי להבין את הסטייטמנט.

אני אתרום לחילול הקודש - הB48 ב-Z4 היה מעולה, והרבה יותר שמיש בכביש ציבורי לעומת ה-58. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, כוכב השחר כתב:

לוותר על ה B58 פה זה חילול הקודש מה אתה סח. אם אתה רוצה לחסוך קילויים לך לקיימן\מיאטה

קיימן לא שוקלת הרבה פחות אם בכלל, מיאטה חסרת פינוקים וגם פחות פרקטית (חוץ מבמוסך ובתחנת הדלק).

אתה עדיין נשאר עם גיר מצוין, שלדה נהדרת ואותו פנים. יחס כוח-משקל יהיה דומה בין M40 סטוק ל 30i עם תוכנה, אז גם זה לא אישיו.

מבחינת נהיגה נטו, השלדה ב 20i הרגישה לי הרבה יותר מאוזנת ומשחקית לעומת ה M40.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, nadavd4 כתב:

להבנתי שתיהן בתחום של 1350-1450 קילו.

קיימן עם כ"ס דומה ל Z4, מנוע טורבו שמגיע ל 7500 סלד (הרבה פחות טוב מ B58 כמובן) שוקלת סביבות ה 3000 פאונדס בזמן ש Z4 כמו שלי (ידנית, שוקלת פחות) שוקלת סביבות ה 3550. הבדל גדול. מיאטה גג בד סביבות ה 2400

עריכה אחרונה על ידי כוכב השחר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...