Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Avia כתב:

בגרסה הצפון אמריקאית אין OPF כמו שקיים באירופאיות.

זה יסביר את זה.

הקדמת אותי. גיליתי את זה לצערי מהכיוון השני עכשיו כשנהגתי ב-M40i וציפיתי להרבה יותר נוכחות מנוע, שאפילו ב +Sport נשמע עמום מדי. רגולציה אירופאית במיטבה.

עריכה אחרונה על ידי yoni162
  • תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תתחדש , בהחלט רכב מרשים! כיף גדול לנהוג עליו גם אלפי ק״מ ביום.

אשמח לחוות דעתך בנוגע לתגובת המצערת במצב sport+, ואפילו במצב Comfort, האם רק אני הרגשתי שהיא חדה בצורה מוגזמת? 

לפני 6 שעות, Fazer כתב:

@כוכב השחר יפה שהוא זרם איתך… בארץ היו מסבירים לך שזה חלק מהנוהל שלהם ושאי אפשר אחרת, וגם אם נציג היה תולה שלט, השוטפים היו שוטפים ומחזירים את השלט למקום 🤐

מצד שני: לא יודע איך זה אצלכם, אבל דיטיילינג במקום מקצועי ממש לא מייצר סווירלים.

דווקא בארץ הרבה פעמים זורמים עם העניין, תלוי ביבואן או בסוכנות, אבל מכיר הרבה ״חולים״ שביקשו שהרכב לא ישטף וקיבלו רכב מטונף כבקשתם.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם
לפני כשעה, Or05230 כתב:

אשמח לחוות דעתך בנוגע לתגובת המצערת במצב sport+, ואפילו במצב Comfort, האם רק אני הרגשתי שהיא חדה בצורה מוגזמת? 

אתה מגיע מרכב חלש?
אם כן, צריך להתרגל לזה שפתאום יש לך כמעט 400 סוסים ברגל ימין. עבורי זה היה שיעור ברגישות...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, Fazer כתב:

@כוכב השחר יפה שהוא זרם איתך… בארץ היו מסבירים לך שזה חלק מהנוהל שלהם ושאי אפשר אחרת, וגם אם נציג היה תולה שלט, השוטפים היו שוטפים ומחזירים את השלט למקום 🤐

מצד שני: לא יודע איך זה אצלכם, אבל דיטיילינג במקום מקצועי ממש לא מייצר סווירלים.

אני לא נהנה יותר מדי מדיטיילינג, ואם הייתי חושב שהם עושים עבודה טובה ברור שהייתי שמח לקבל דיטיילינג חינם - אבל כבר אספתי רכב אחד מהחבר'ה האלו לפני 3 חודשים (ה M240 של החבר) והאוטו היה מפוצץ סווירלים מהשטיפה האחת שהם הספיקו לעשות.

לפני 5 שעות, nadavd4 כתב:

אתה מגיע מרכב חלש?
אם כן, צריך להתרגל לזה שפתאום יש לך כמעט 400 סוסים ברגל ימין. עבורי זה היה שיעור ברגישות...

זה הרבה יותר מ 400 :) הוא מוציא בגלגל בדיינו סביבות ה 440 לפי בדיקות אחרונות, אז יותר שווה ערך ל 500 במנוע של יצרנים אחרים

לפני 6 שעות, Or05230 כתב:

דווקא בארץ הרבה פעמים זורמים עם העניין, תלוי ביבואן או בסוכנות, אבל מכיר הרבה ״חולים״ שביקשו שהרכב לא ישטף וקיבלו רכב מטונף כבקשתם.

כמובן, אני אתן לזה כמה ימים להתרגלות ובטח אקח לנסיעה נמרצת סופ"ש הבא

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, כוכב השחר כתב:

אני לא נהנה יותר מדי מדיטיילינג, ואם הייתי חושב שהם עושים עבודה טובה ברור שהייתי שמח לקבל דיטיילינג חינם - אבל כבר אספתי רכב אחד מהחבר'ה האלו לפני 3 חודשים (ה M240 של החבר) והאוטו היה מפוצץ סווירלים מהשטיפה האחת שהם הספיקו לעשות.

זה הרבה יותר מ 400 :) הוא מוציא בגלגל בדיינו סביבות ה 440 לפי בדיקות אחרונות, אז יותר שווה ערך ל 500 במנוע של יצרנים אחרים

כמובן, אני אתן לזה כמה ימים להתרגלות ובטח אקח לנסיעה נמרצת סופ"ש הבא

מצהירים על 381 כח סוס במנוע, יפה שזה עושה 440 בגלגל...

רכב חלום רטוב, מקווה שתהנה ממנו!

איך הייתי רוצה לגור גם בארה"ב 😄

עריכה אחרונה על ידי ProMeR

עומר :-)

פורסם
לפני 4 שעות, כוכב השחר כתב:

סטנדרט?

אני מכיר שהן יותר חזקות מהמוצהר (כמו כל ב.מ.וו בערך), אבל לא עד כדי כך...

מהגרפים שאני ראיתי של רכבים מקוריים ועם דלק רגיל מדובר על 370-380 בגלגלים, שזה יותר באזורים של 420 במנוע.

לא שזה כזה קריטי, בהמה נוור-דה-לס...

פורסם
לפני 37 דקות, Avia כתב:

סטנדרט?

מהגרפים שאני ראיתי של רכבים מקוריים ועם דלק רגיל מדובר על 370-380 בגלגלים, שזה יותר באזורים של 420 במנוע.

נדמה לי שראיתי בפורום של ה Z4 ב G29 מישהו שעשה עם המקבילת דלק של 98 בארץ (פה זה 93) ויצא לו איזה 438 בגלגל סטוק, אבל לא מוצא את זה כרגע

סיבוב ראשון - בגדול, המזג אוויר המועדף עלי, סתווי, אפרורי, גג פתוח, אבל בשלב כלשהו התחיל לרדת עלי גשם קצת יותר חזק ממה שהייתי שמח איתו וחזרתי

מאות פעמים בכביש הזה ב 5 שנים האחרונות - אינטרקציה ראשונה עם שוטר שפתח את הכריזה וצעק עלי להאט :rolleyes: (האמת נסעתי די לאט, אבל היו כל כך הרבה הרוגים בכביש הזה בחודשיים האחרונים שהאכיפה ממש רצינית כרגע [בצדק])

אני אמנע כרגע מלתת רשמים כלשהם כי זו לא היתה באמת נהיגה נמרצת. היה מאוד כיף, אבל זה כיף שכל קבריו במזג אוויר הזה היה נותן.

רק אציין, שוב, שאין לי מושג מה BMW בישלו שם, אבל זה ה B58 שנשמע הכי טוב ששמעתי אי פעם. פשוט מעולה. ונהגתי בהמון B58ים בשנים האחרונות. אין סוף ג'יפונים, 440 בקיץ האחרון בגרמניה, ה M240 של חבר, Z4M40I שנה שעברה ועוד. ההבדל משמעותי.

image.thumb.png.9f031d006e36fa3dafd9decb13540d41.png

• אהבתי 8
  • מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, Avia כתב:

סטנדרט?

זה גם מה שאני ראיתי ברשת. מדובר בבהמה...

פורסם
לפני 22 שעות, ProMeR כתב:

מצהירים על 381 כח סוס במנוע, יפה שזה עושה 440 בגלגל...

רכב חלום רטוב, מקווה שתהנה ממנו!

איך הייתי רוצה לגור גם בארה"ב 😄

381 זה ה276 החדש

• מצחיק 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין לי מושג למה עשיתי את זה, סתם סקרנות, אבל הלכתי לעשות כמה נסיעות מבחן על מיאטה עם Recaro, מיאטה בלי Recaro, מיד אחרי ה Z4 שלי:

גרם לי להיות שלם מאוד עם ההחלטה. המיאטה רכב קסום כמו שנאמר בת'רד הזה פעמים רבות, אבל קשה לחזור אחורה אחרי שמתרגלים לכל הפינוקים של ה Z4. אולי כשיהיה גראז' ל 3 רכבים, אעבוד למודל של איזה טסלה ליום יום ומיאטה לנהיגה בהרים (+האוטו של האשה).

IMG_0949.thumb.jpeg.05696a04f2905f3e89bfea7d48d6fe00.jpegIMG_0950.thumb.jpeg.0383662d4d68a59232d3ea657063f08a.jpeg

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

איך המיאטה בלי ריקארו כמו שמכרו בארץ, עדיין מושבים נוראיים כמו שזכרת? 

גרועים יותר ממה שזכרתי למען האמת, וזה אפילו מודגש יותר כשנוסעים בהן אחת אחרי השניה

• מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...