Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hundai i-30 2018 1.4 Turbo ייעוץ לפני רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים בוקר טוב ושנשמע בשורות טובות אמן.

מתייעץ בנוגע לרכישת רכב, יש לי באיזור ה80-85 אלף שח לקנייה.

היום אני עם יונדאי i25 שנת 2015 ומבסוט, רק טיפולים שנתיים וזהו, אין בעיות - אמינות מקסימאלית.

רוצה להשתדרג.

חשוב לי שהרכב יהיה חדש יותר, ושיצליח לעשות את קו חיפה - ראשלצ - מודיעין לפחות פעם בשבוע 

ובד״כ הנסיעות יהיו מפתח תקווה למודיעין ( בית עבודה)

האם הרכב מומלץ?

יש תקלות? בגלל שזה טורבו רציתי להבין כי אני לא רואה אותו הרבה ביד 2. 

מצ״ב תמונה: 

IMG_8507.png

עריכה אחרונה על ידי Parkour_man
פורסם

לא נמכרה הרבה, כי הרוב קנו גיפונים בתקופה שלה.

מנוע 1.4 טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים, אם אתה רוב הזמן זוחל בפקקים אז כנראה שעדיף רכב אחר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, yoav911gt2 כתב:

לא נמכרה הרבה, כי הרוב קנו גיפונים בתקופה שלה.

מנוע 1.4 טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים, אם אתה רוב הזמן זוחל בפקקים אז כנראה שעדיף רכב אחר.

מה עדיף?

פורסם

יש הרבה אופציות אחרות. אם אתה מחפש אמינות אולי עדיף לכוון על תוצרת טויוטה/מזדה שיש להם יחידות הנעה מוצלחות יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מניסיון יש לנו רכב כזה בבעלות המשפחה מעל 4 שנים - רכב מצויין זריז נוח מאובזר ומפנק מאד, עד כה עם אמינות מופתית. 2 חסרונות זה רעשי כביש יחסית חריגים במהירויות גבוהות + עניין הרגישות של הגיר לנסיעה ממושכת בפקקים (זחילה ללא לחיצה על דוושת הגז), יש הרבה שרשורים בנושא... אם מודעים לרגישות ומנסים לנהוג בהתאם אז אין שום בעיה (לא קיבלתי אף פעם הודעה על התחממות המצמדים).
מצד שני יש כאלו שיעדיפו לא לעשות חשבון לרכב ולא להתאים את הנהיגה שלהם לאופי הגיר..

• תוכן חדש...