Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מטריף כן. אבל גם כשאתה מכין עצמך לעלויות לא צפויות ולוקח את הworst case scenario יש לך מספיק רווח בין העלות בארץ לעלות בחו"ל.

פורסם
לפני 8 דקות, stx כתב:

לא מטריפה אתכם העובדה שאי אפשר לדעת כמה יעלה בסופו של דבר? כן ייבדק, לא  ייבדק, ערעורים…

תנסה לראות כמה חוסכים על רפידות לבלמים, פילטר שמן, אוויר, מזגן החסכון מטורף גם אם משלמים משהו.. למרות שעל 4 הפריטים שציינתי נראה לי לא משלמים בכלל משהו נוסף

פורסם

החלקים שאני רוכש על פי רוב בכלל לא זמינים במלאי בארץ, לא רלוונטי.

וגם פשוט הרבה יותר נוח להזמין באינטרנט ולקבל הביתה מלהסתובב בחנויות ולעשות טלפונים.

אם מידי פעם חבילה אחת מתוך עשרות יוצאת עם תשלום גבוה מידי, לא נורא.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 1 דקה, amosbmw כתב:

החלקים שאני רוכש על פי רוב בכלל לא זמינים במלאי בארץ, לא רלוונטי.

כמו מה למשל? מעניין

אגב, אוף טופיק אבל ראיתי אתמול BMW M5 חדשה על הכביש, פשוט רכב מטורף. באטמוביל לכל דבר.

פורסם
לפני 17 שעות, stx כתב:

לא מטריפה אתכם העובדה שאי אפשר לדעת כמה יעלה בסופו של דבר? כן ייבדק, לא  ייבדק, ערעורים…

הרגע הגיע אליי סט בלמים מקורי של הגרנד ויטרה. המחיר אצל היבואן 700 שקלים. עלה לי 33 דולר באימפקס, צירפתי עוד כמה חלקים שהייתי צריך והמשלוח עלה עוד 180 שקלים. שילמתי 35 שקלים לדואר ישראל על עמילות מכס. כלומר בסופו של יום, גם אם לא הייתי מזמין עוד חלקים והייתי משלם רק על הבלמים - מדובר בפער של יותר מ100 אחוז.

• אהבתי 3
פורסם

אני יכול לחיות עם חיובי שקר-כלשהו אם זה לא מוגזם, זה ה'לך תביא אישור מעבדה' או ערעור על סכום מונפץ שמטריד אותי.

נגיד על הזמנה כזאת ב-cars245, המשלוח הוא 41.35$ עם EMS, אין אפשרות לדואר רגיל.

יש פוטנציאל לכאב ראש או שלא הייתם חושבים פעמיים?

image.thumb.png.30981a972ab81027c8c3f29ae65d2f98.png

פורסם (נערך)
לפני כשעה, stx כתב:

אני יכול לחיות עם חיובי שקר-כלשהו אם זה לא מוגזם, זה ה'לך תביא אישור מעבדה' או ערעור על סכום מונפץ שמטריד אותי.

@stxלא להתקדם אחי

אל תעבור 75$ למוצרים. אין בעיה 74$ עם משלוח נניח 25$ אבל למוצרים אל תעבור 75$ !!

ואין צורך באישורים מיוחדים על מה שאתה מתכנן להזמין.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

תמיד פחדתי להזמין רפידות מחו"ל.

יש ממה לחשוש או שזה עובר בקלות? 

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תגובה אחת מעל מה שכתבת התייחסתי לזה

אבל במקרה שלך אתה מחפש רפידות חליפיות שנמכר יותר בזול מכך בארץ. לא ברור לי למה אתה רוצה להזמין אותן מחו"ל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, stx כתב:

אישור עולה 75 ש"ח במידה ויבקשו, לא מפחיד. 

בדיוק נדרשתי לשלם לבדיקה של מאריך לתופסן חגורת בטיחות שהיה חלק ממשלוח גדול יותר. סירבתי, שיחזירו את החלק ונראה אם אקבל החזר או לא. 

לפצל משלוחים כפי שהציעו לך בד"כ אין טעם כי תשלם כפל דמי משלוח. 

אז התשובה היא, זקוק - תזמין. לא זקוק, תמתין שיעלה הפטור ממע"מ המע"מ (אם יעלה). ההשערה שלי -- זקוק. 

אלא שלגבי החלקים האלה ספציפית תבדוק אם כל העסק שווה, כמו שאלי ציין הם די זולים גם בארץ. זה היה אחרת אם היית מזמין מקורי יצרן שבארץ יש מונופול של יבואני הרכב והמחירים בשמיים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעה, Jack457 כתב:

לפצל משלוחים כפי שהציעו לך בד"כ אין טעם כי תשלם כפל דמי משלוח. 

בסיטואציה הזו זה לא נכון. אם הוא יפצל משלוחים הוא יוכל להזמין במשלוח רגיל את כל אחד מהם, ומחיר המשלוח הכולל לא יהיה גדול בצורה משמעותית מהמצב הנוכחי. 

וגם אם כן זה משתלם, כי ems אוהבים לקחת הרבה עמלות בנוסף למיסים, במיוחד אם החבילה מעל רף המס. 

אבל אני מצטרף למה שאלי כתב - רפידות חלופיות איכותיות יש בארץ במחירים סבירים, ולרוב לא משתלם לקנות אותן בחו"ל. 

• אהבתי 2

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
Just now, שחר 1 כתב:

וגם אם כן זה משתלם, כי ems אוהבים לקחת הרבה עמלות בנוסף למיסים, במיוחד אם החבילה מעל רף המס. 

זה גם הניסיון שלי עם DHL, אבל partsouk לא הסכימו לשלוח רגיל. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...