Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני לא נמצא בישראל, ופירסמתי את הרכב שלי למכירה ויש קונים שסגרו איתי על סכום וכל השאר עליהם (להעביר טסט ואגרה וכו').

מה הפרוצדורה שלי כעת?

יש אפשרות להעביר בעלות אונליין במקרה שאין אגרה משולמת?

צריך שהם ילכו לדואר ושאני אתן ייפוי כוח? (ואם כן, מה קורה בדואר - הם יכולים לשלם שם את האגרה פשוט?)

משהו שכדאי לי להיזהר ממנו בהעברה?

עריכה: לרכב נגמר הטסט מאז נובמבר 2023.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

בימים רגילים אי אפשר להעביר בעלות אם מתאריך הטסט עברו יותר משלושה חודשים. במצב הקיים אולי אפשר. (תוכל לבדוק את זה אם יש לך גישה לאתר הממשלתי האישי שלך)

לשלם אגרה ולקבל רישיון משולם לכל כתובת דוא"ל כל אחד יכול לעשות אונליין אם יש לו מס' ת.ז. של הבעלים ומס' רכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 31 דקות, zvit כתב:

בימים רגילים אי אפשר להעביר בעלות אם מתאריך הטסט עברו יותר משלושה חודשים. במצב הקיים אולי אפשר. (תוכל לבדוק את זה אם יש לך גישה לאתר הממשלתי האישי שלך)

לשלם אגרה ולקבל רישיון משולם לכל כתובת דוא"ל כל אחד יכול לעשות אונליין אם יש לו מס' ת.ז. של הבעלים ומס' רכב.

לכאורה זה הוארך ב-60 יום עקב המלחמה, אז מה שהיה 20.11 אמור להפוך ל-20.01 מה שנותן לי לכאורה עד 20.04, נכון?

בדקתי עכשיו במערכת ההזדהות ולא ראיתי שם אפשרות להעביר בעלות, אבל יש אפשרות לשלם אגרה, יכול להיות שזה יופיע אם זה ישולם?

לפני 28 דקות, ArikB כתב:

לגבי הדואר, אם מעבירים בעלות בדואר אז יש חובת נוכחות של מיופה כח שמגיע עם ת"ז של בעל הרכב.

הת.ז. שלי אצלי, הם יאפשרו עם ייפוי כוח ותצלום? ואם לא, יאפשרו זאת במשרד הרישוי?

פורסם

אם הפקיד בדואר עושה את עבודתו נאמנה התעודה המקורית חייבת להיות מוצגת. פוילע שטיק? מן הסתם קיים, אבל זו עבירה. היה לי מקרה אחד בו העבירו בעלות ממני ומאשתי עם התעודה שלי ובלי שלה, אבל זה היה ממש מזמן, והפקידה הכירה אותנו, היתה שכנה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, LaCoco כתב:

בדקתי עכשיו במערכת ההזדהות ולא ראיתי שם אפשרות להעביר בעלות, אבל יש אפשרות לשלם אגרה, יכול להיות שזה יופיע אם זה ישולם?

יכול להיות-
יש קטע חדש יחסית שניתנת אפשרות להעביר בעלות באופן מקוון גם ללא טסט בתוקף במידה והאגרה משולמת,
מניח שזה יכול להשתנות בהתאם לאורך התקופה ללא טסט- אבל בהחלט שווה בדיקה במקרה שלך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני העברתי בעלות כשהרכב היה ללא טסט (כמה ימים), עד כמה שזכור לי הייתה אפשרות לעשות העברת בעלות, רק אחרי שמתחילים את התהליך הוא ביקש תשלום אגרה, אבל האופציה הייתה קיימת, אם אתה לא רואה את האופציה אצלך יש מצב שלא יעזור גם לשלם אותה כי זה בגלל הזמן שעבר. 

פורסם
לפני שעה, LaCoco כתב:

הת.ז. שלי אצלי, הם יאפשרו עם ייפוי כוח ותצלום? ואם לא, יאפשרו זאת במשרד הרישוי?

עדיף שתעשה העברת בעלות מקוונת גם אם תצטרך לצורך זה להתארגן על VPN ישראלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני העברתי בעלות על רכב בלי טסט כחצי שנה, אחרי תשלום האגרה נפתחה האפשרות להעביר בעלות.

יותר פשוט באונליין , אם אי אפשר מחו”ל, (אני לא יודע) אתה יכול לתת את הסיסמא שלך לקרוב משפחה/ חבר, בארץ. ממילא אחרי עשר דקות ללא פעילות הוא יתנתק מהחשבון שלך, ואם ירצה להיכנס שוב הוא יצטרך את הסיסמא החד פעמית שנשלחת לסמס/מייל שלך.

או VPN כמו שכבר כתבו פה.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 3 דקות, M H כתב:

אני העברתי בעלות על רכב בלי טסט כחצי שנה, אחרי תשלום האגרה נפתחה האפשרות להעביר בעלות.

תודה רבה על המידע, אם כך נראה לי שזה מה שאעשה.

@M H אז ראית משהו כזה בערך, שילמת אגרה וזה איפשר?

image.thumb.png.411b54d213f9b87d7b3fc32869aedbc5.png

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...