Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשמלית, ללא מסאז, מחברה מוכרת והעיקר שתהיה נוחה.

אשמח להמלצות מניסיון.

תודה רבה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

חברת לייזי בוי .זו חברה אמריקאית,אבל בטח ביום מיוצר כבר בסין. שלי החזיקה 10 שנים. הן גדולות ונוחות ובגלל זה העיצוב פחות מודרני.

חיסרון-נירדמים עליהם מהר.

הן לא זולות אבל שוות כל שקל.היום אני חושב שד"ר גב מייבאים אותם.

• רעיון טוב! 2
פורסם

ממליץ לך לא לקנות סחורה של עמינח.

קניתי לפני שנתיים בגודנייט.

אחרי פחות משנה כבר נפרמה בכמה מקומות.

שירות לקוחות פח אשפה.

להורים של אשתי יש כבר 10 שנים כורסאות של אמריקן קומפורט מבד.

נוחות ברמה עולמית. 

פשוט לא רוצים לקום מהן. 

החסרון הוא המחיר, אבל אחרי מה שאני קניתי, הבנתי שעדיף לשלם. זה שווה כל שקל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, blackpolo כתב:

חברת לייזי בוי .זו חברה אמריקאית,אבל בטח ביום מיוצר כבר בסין. שלי החזיקה 10 שנים. הן גדולות ונוחות ובגלל זה העיצוב פחות מודרני.

חיסרון-נירדמים עליהם מהר.

הן לא זולות אבל שוות כל שקל.היום אני חושב שד"ר גב מייבאים אותם.

יש לי לייזי בוי בת 8 בערך שנתקנתה מד"ר גב. בשנים הראשונות הייתה בשימוש מועט מאוד ועדיין נקרעה לפני שנה-שנתיים. דיברתי עם השירות שלהם והם לא מוכנים לתקן, אפילו לא בתשלום ('לא מתעסקים בזה, תחפש רפד'). אגב כנראה שהמנגנון הוא של לייזי בוי אבל לא בטוח שכל הייצור באחריותם כי בעצם הכורסא מייד אין תאילנד (כמובן שזה לא נאמר ברכישה אלא התגלה בהמשך באיזו פתקית חבויה). בדיעבד ועם השנים היא גם לא כזו נוחה ובהחלט היה עוזר אם תמיכת הגב התחתון הייתה יותר נדיבה. 

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לפני כמה חודשים ראיתי בעמינח בצומת בילו את החלום שלי.

אמריקן קומפורט חשמלית, אבל שנראית טוב ובגודל נורמלי ולא מהדגמים המפלצתיים שאשתי הטילה ווטו על להכניס אלינו לסלון.

וגם יחסית לא יקר 1990₪.

הבעיה כרגע היא שאשתי מפחדת שהחתולה או הכלבה יכנסו בלי שנדע מתחת לכורסה כשהיא פתוחה ונמחץ אותן כשנסגור אותה.

IMG_20240220_224317.thumb.jpg.7091215fd1f0f9419ab370bba4e24220.jpgIMG_20240220_224331.thumb.jpg.b60099262cabe868a49f1af2d3585d7f.jpgIMG_20240220_224351.thumb.jpg.dab502b781ba1a7b1b47907f9ed85044.jpg

פורסם

נראית מצוין, המחיר שכתוב שם הוא 3,490. אולי זה היה זול כי זה מתצוגה?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

דרך אגב,אמריקן קומפורט זו המצאה ישראלית (שתפסה חזק כל הכבוד להם) אין כזו פירמה באמת. לגבי האיכות שאני בחנתי לא התקרבה לליזי בוי אבל שוב אולי דברים השתנו.

• תוכן חדש...