Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש רכב שני למשפחה של זוג + תינוקת (יש רכב ראשי אחר)

בעיקרון מחפש רכב כמה שיותר ״משעמם״, כלומר אין חשיבות כלל לביצועים או נראות. 

הרכב ייסע כ-50 קילומטר ביום (חלק לא קטן מזה בפקקים), אז די חשוב שיהיה חסכוני ואמין.

אשמח אם תהיה אופציה גם להכניס כיסא תינוק שני בהמשך.

אני כרגע עם סוויפט 2011, מת על הרכב הזה - חסכוני ואמין מאוד.

האם סופר סוויפט היברידית 2020-2021 זה משהו שיכול להתאים? אולי יאריס היברידית?

או שהייתם הולכים על משפחתית כמו איוניק עם מתיחה קלה של התקציב?

אילו עוד רכבים הייתם לוקחים בחשבון? בנזין? היברידי?

פורסם

אני מניח שבין שתי החלופות שהצעת הסוויפט זולה יותר כך שתוכל בתקציב הזה למצוא רכב חדש יותר/שנסע פחות.

הנסועה לא גבוהה ולא בטוח ששווה כלכלית לחפש היברידית.

לא רואה סיבה למתוח את התקציב בשביל רכב גדול יותר כאשר זה הרכב המשני בבית. נכון שרכבי סופא מיני (אלו שהצעת) אינם אופטימליים עם שני כיסאות בטיחות לילדים/תינוקות אבל זה בהחלט אפשרי. ובתכלס ברכב המשני זה בשימוש מזדמן ומועט בד"כ.

כמו תמיד אני ממליץ על האיגניס של סוזוקי. תכנון מעולה ומבנה גבוה מייצר מרחב פנימי מפתיע בגודלו. מבחינת נהיגה זה רכב שבעיקר מיועד לעיר (ולפרבר) ולא רכב מתגמל בהיבט הנהיגה. שימושי.

מעולם לא נהגתי בסוויפט אבל אני מניח שלנסיעה לבאר שבע הייתי מעדיף אותה על האיגניס. אבל מה שאתה מתאר זה בעיקר פקקים/עיר/פרבר.

פורסם

ממליץ על קיה סטוניק 1.4.

יחידת הנעה פשוטה במובן הטוב של המילה, מנוע אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית כנראה יגלו אמינות גבוהה.

היא מרווחת יותר מהסוויפט, בטיחותית כולל אבזור אקטיבי של תיקון סטיה מנתיב ובלימת חירום אוטונומית ומבובזר לא רע כבר מרמת הגימור הבסיסית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...