Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, yohai71 כתב:

פעם באמת לא היה, באופן רשמי - כל המשאבות היו בשרות "מלא" (שלא קראו לו ככה כי לא היה שרות אחר). ישבת ברכב וחיכית שהמתדלק יגיע אליך.

לא אשכח איך שבנסיעה לחו"ל, אי שם ב-1980 (הייתי בן 9), הגענו עם הרכב השכור לאיזו תחנה בעיירה שוויצרית, ולקח לאבא זמן להבין שאם לא ייצא מהרכב לתדלק אף אחד לא יגיע לעשות את זה במקומו... זה היה חדשני לראות איך משחילים שטר כסף בחריץ ייעודי והמכונה "יודעת" להוציא עודף מדויק אחרי סיום התדלוק. מעשה כשפים!

במכביה (המפורסמת מהאסון) אירחתי 2 אמריקאיות,

הייתי מאוד מופתע ממה הן התלהבו - שכל האוטובוסים זה מרצדס (הם לא הבינו מה הולך בפנים) וזה שיש מתדלק ושלא צריך לתדלק לבד (אצלהם זה נעלם לפני שנים רבות)

כבר חתמתי...

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 16 שעות, teyal כתב:

הכל טוב, סע לשלום אפילו חצי קילו עודף אין כאן.
ותרים את הראש, "טיפש" אתה לא, טיפשים לא באים לכאן להתייעץ.

אוקיי אם כולכם אומרים אז אתם צודקים 

אני אקח כדורים ואנסה להרגיע את עצמי

לפני שעתיים, מרק10 כתב:

אני מקווה שאתה צוחק.

אז אני לא מבין ??

לפני 17 שעות, topop כתב:

פות"ש, מסקנת רוב המגיבים היא שהכל בסדר. תסע ותהנה מהדרך, שמור על עצמך ועל שאר הנהגים שסביבך. 

בשורות טובות.

אוקיי , תודה.

שברולט ספארק 22 

פורסם (נערך)
בתאריך 28.1.2024 בשעה 15:26, נתנאל מ כתב:

לחץ שמן גבוהה. אין יותר לחץ על האטמים?

עודף שמן מנוע בכמות גבוהה של 0.5-1 ליטר לא יגרום ללחץ השמן במערכת לעלות ופגיעה באטמים.

נסיעה קבועה עם עודף שמן מנוע תגרום להקצפת השמן ופגיעה ביכולת השימון וגם פגיעה בממיר הקטליטי.

הסיבות שבגללן לחץ השמן עלול לעלות הם:

1. שימוש בשמן בצמיגות גבוהה מידי.

2. שסתום בקרת לחץ שמן מנוע תקול (נשאר סגור).

3. פילטר שמן מנוע סתום.

4. קווי אספקה (מעברי שמן) של שימון המנוע סתומים.

5. שסתום ביטחון (שסתום פריקה) תקול.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 2

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...