Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, yairw כתב:

אתה התמקדת בקוילים (סלילי הצתה), נראים לי נקיים משמן, רק קצת אבק.

בכלליות תא המנוע והמנוע עצמו נראים יבשים משמן (שזה טוב מאוד) ובמצב טוב מאוד, משער שהרכב "חדש" יחסית/שנתון גבוה?

במרץ הרכב בן שנתיים:) 

פחות לי יש לי מושג האמת ברכיבי הרכב השונים בטח בכל מבנה המנוע ומסביב לו

עם איך שהפס של השמן עובר את המקסימום, יש מקום לדאגה לדעתך ללכת לנקז את זה פשוט או לתת לזה להמשיך כרגיל?

שברולט ספארק 22 

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 דקות, Ronithen כתב:

אני כבר שואב 5 דקות ולא מצליח

אולי צינור גדול יותר או משהו?

או לקחת סיכון ולנסוע מחר למוסך לניקוז ומילוי?

לא יודע למה אתה לא מצליח, קשה לנחש מכאן..  לא נראה לי שגודל הצינור זה העניין אולי הגמישות שלו, אם תיקח צינור פחות גמיש אולי הוא לא יסתלסל לך בסוף. 

אם אתה לוקח את הסיכון, בכל מקרה אל תיסע מעל 1.5 טורים בשביל להפחית את הסיכון. 

פורסם
Just now, ELI001 כתב:

לא יודע למה אתה לא מצליח, קשה לנחש מכאן..  לא נראה לי שגודל הצינור זה העניין אולי הגמישות שלו, אם תיקח צינור פחות גמיש אולי הוא לא יסתלסל לך בסוף. 

אם אתה לוקח את הסיכון, בכל מקרה אל תיסע מעל 1.5 טורים בשביל להפחית את הסיכון. 

זה מה שניסיתי 😂 אתה מדבר איתי סינית חח מה זה טורים ? לא לעבור מהירות מסוימת? אם כן איזה?

IMG20240127223133.jpg

שברולט ספארק 22 

פורסם

כוהלים זה תרכובות אלכוהול, קויל זה סליל, תנסה לדייק.

או שאני צריך משקפיים או שאתה מדמיין שמן איפה שאין, הקוילים נראים מלאים באבק ויבשים.

לא נראה לי סוף העולם לנסוע למוסך ככה, בטח בנסיעה רגועה וקצרה, אבל לשאוב בעצמך אמור להיות די פשוט וחבל להרים ידיים כל כך מהר

לאיפה חיברת את הצינור?!?

אתה אמור להשחיל אותו דרך הצינור של מדיד השמן, זה שאיתו ראית שאתה מעל המקסימום

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 1 דקה, yairw כתב:

או שאני צריך משקפיים או שאתה מדמיין שמן איפה שאין, הקוילים נראים מלאים באבק ויבשים.

לא נראה לי סוף העולם לנסוע למוסך ככה, בטח בנסיעה רגועה וקצרה, אבל לשאוב בעצמך אמור להיות די פשוט וחבל להרים ידיים כל כך מהר

אולי פשוט אני מבצע לא נכון זה הכל? 

צריך צינור או משאבה יותר חזקה

חמי שלי די הפחיד אותי שראה את צד השמן אמר המנוע שלך ימות, היות ואני סובל מהתקפי חרדה ( שהתגברו בזמן האחרון מסיבות ברורות) אני די לא רגוע

לצערי אני גם היפוכונדר, אז הרכב שלי ימות בגלל עודף שמן? ( אני מתנצל אם זה נשמע דבילי)

שברולט ספארק 22 

פורסם

דבר ראשון - תירגע, לא קרה כלום, אף אחד לא ימות, גם לא המנוע.

עצה חברית, אל "תחגוג" את החסרונות שלך, תנסה לשנות אותם או לפחות להפחית את ההשפעה שלהם על החיים שלך.

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Ronithen כתב:

אני ברגע חזרתי בדיוק, השלחתי את הצינור עד הסוף והתחלתי לשאוב שום דבר לי יצא

שפתחתי את המכסה היה נראה שיש מעט זמן על הסוכנות, כמה זה גרוע?

ומה לעשות עם זה שלא יוצא?

עם הזמן צמיגות שמן המנוע עולה בגלל ספיחה של תוצרי בעירה ולכן קשה או כמעט בלתי אפשרי לשאוב שמן מנוע בעזרת משאבה של סבון.

אתה יכול לנסוע מחר למוסך ללא הכנות מיוחדות ובנסיעה רגילה ולבקש שירוקנו שמן עודף. אל תבהל מאלה שכותבים אל תיסע למוסך או סע בסל"ד נמוך או תחכום אחר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
Just now, yairw כתב:

את המדיד הצהוב הוצאת החוצה והשחלת את הצינור לשם?

וודאי 

לפני 1 דקה, מרק10 כתב:

עם הזמן צמיגות שמן המנוע עולה בגלל ספיחה של תוצרי בעירה ולכן קשה או כמעט בלתי אפשרי לשאוב שמן מנוע

בעזרת משאבה של סבון.

אתה יכול לנסוע מחר למוסך ללא הכנות מיוחדות ובנסיעה רגילה ולבקש שירוקנו שמן עודף. אל תבהל מאלה שכותבים

אל תיסע למוסך או סע בסל"ד נמוך או תחכום אחר.

אני פשוט באמת לא מבינים בדברים האלו

אני פשוט אדם טיפש בכל הנוגע למכניקה של הרכב וטיפש בלי קשר, לנסוע מחר וזהו

בנסיעה איטית ובלי האצות?

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 1 דקה, yairw כתב:

אם כיוונת אלי, אין לי מה לדייק כ"כ בניסיון לכתוב מילה באנגלית- בעברית, יש כותבים כך ויש כך העיקר מבינים אחד את השני. 

לפני 4 דקות, Ronithen כתב:

זה מה שניסיתי 😂 אתה מדבר איתי סינית חח מה זה טורים ? לא לעבור מהירות מסוימת? אם כן איזה?

טוב דווקא נראה שכמעט הצלחת.. התחלת להעלות שמן  רק או שיש בעיה באיטום בין המשאבה לצינור או שהצינור לא מונח טוב בפנים. תתחיל מצד המשאבה, עדיף שתכניס את הצינור אחרי הצינור של המשאבה יהיה ככה הרבה יותר אטום. 

טורים זה הסל"ד (סיבובים לדקה) של המנוע, אמור להיות לך שעון מיוחד לזה בנוסף למד מהירות, זה במכפלות 1000 ז"א ש1.5 זה בעצם 1500 סל"ד

אם @מרק10 אומר שאתה יכול ליסוע ככה עד למוסך אתה יכול לסמוך עליו.  

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, ELI001 כתב:

אם כיוונת אלי, אין לי מה לדייק כ"כ בניסיון לכתוב מילה באנגלית- בעברית, יש כותבים כך ויש כך העיקר מבינים אחד את השני. 

טוב דווקא נראה שכמעט הצלחת.. התחלת להעלות שמן  רק או שיש בעיה באיטום בין המשאבה לצינור או שהצינור לא מונח טוב בפנים. תתחיל מצד המשאבה, עדיף שתכניס את הצינור אחרי הצינור של המשאבה יהיה ככה הרבה יותר אטום. 

טורים זה הסל"ד (סיבובים לדקה) של המנוע, אמור להיות לך שעון מיוחד לזה בנוסף למד מהירות, זה במכפלות 1000 ז"א ש1.5 זה בעצם 1500 סל"ד

אם @מרק10 אומר שאתה יכול ליסוע ככה עד למוסך אתה יכול לסמוך עליו.  

אוקיי אז אני אסכם ולא רוצה לחפור לכם שימאס לכם ממני,  אגב ניסיתי עם עם הצינור של המשאבה והסרתי אותו

אני אנסה שוב מחר בבוקר, אם לא אצליח

תגיד לי איזה מהירות לנסוע למוסך כי אני אדם טיפש לצערי ותודה לכולכם.

שברולט ספארק 22 

פורסם

טוב, אני מעולם לא ניסיתי לשאוב עם משאבה של סבון (לא מסתדר לי בראש כיעיל), כיום יש לי משאבת צעצוע מסין שזה כל יעודה (גרושים באלי אקספרס),

לפני זה הייתה לי משאבה ייעודית ידנית, ואם הייתי חייב, ולמזלי לא הייתי, יש את חוק כלים שלובים ופה+ריאות 😁

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

אם ישלך שואב אבק שמיועד גם לנוזלים 

תוך דקה אתה מסיים את הסיפור…

ואגב סתם ליידע 

אשמח לשמוע פה מהמומחים מה כל כל גרוע בשמן עודף במיכל 

עריכה אחרונה על ידי Rafal

• תוכן חדש...