Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער מראש אם השאלה מטומטמת, אבל אני רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין טורבו מפיאט אונו טורבו על סוזוקי סוויפט 1.0.

פורסם

במילה אחת - לא!

ביותר ממילה אחת.. חיפוש ..

אבל אני ארחיב קצת..

כשאתה מרכיב טורבו, גם אם זה ניתן מכנית (אני לא בטוח שניתן), ישנם מכלולים רבים שיש לחזק ברכב בכדי שתהיה מסוגל לשלוט ברכב, כגון חיזוקי שילדה, ברקסים, בולמים ועוד כהנה וכהנה...

בעיקרון, אני מקווה שהבנת את מה שאמרתי.. :)

ערב טוב!

פורסם
אני מצטער מראש אם השאלה מטומטמת, אבל אני רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין טורבו מפיאט אונו טורבו על סוזוקי סוויפט 1.0.
כמעט כל דבר אפשרי. השאלה היא רק כמה זה יעלה...

הרבה יותר פשוט (בהנחה שחלום חייך הוא לשפר סוזוקי סוויפט דווקא) להתקין מנוע של סוויפט GTI:

http://members.ozemail.com.au/~crawfy/home.html

HFturbo

פורסם

נראה לי שזה יהיה הרבה יותר יקר, וגם אין אותם בארץ אז צריך ליבא מנוע מחו"ל.

מנוע רגיל עולה כ-3000 ש"ח, אז מנוע של ה-gti יעלה הרבה יותר מן הסתם

פורסם

כדי להתקין טורבו על מנוע שבא בלי טורבו תצטרך להחליף המון חלקי מנוע אחרים, צנרת גדישה, צנרת שמן, סעפת פליטה וכו'.. זה יהיה פרוייקט דבילי לגמרי שייגמר בהשקעה של הרבה כסף ובקושי ייצר כוח כי אתה מתחיל על מנוע קטנצ'יק..

תחסוך את הכסף למכונית נורמלית עם מנוע 1600, ייצא יותר חזק.

לכל שאר השאלות בענייני טורבו יש את החיפוש, אבקשך להשתמש בו.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...