Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מתלבט לעשות טרייד אין מהאוטו הנוכחי שלי כרגע (פורד אדג 2008) 

אשמח לשמוע מידע מכאלה שמכירים משהו על המכוניות האלה 

הונדה סיוויק האצבק החדשה ספורט 1.5 ליטר טורבו 2018

וקאדילק ats 2.0 ליטר טורבו 2016

מבין השניים כמובן שהקאדילק הרבה יותר עוצמתית ויוקרתית אבל אני מפחד מהתחזוקה והבעיות המכאנית שיכולות להיות לה לא ידוע לי מה רמת האמינות שלה

כשקניתי את הפורד אדג 2008 ברוב טיפשותי לא חשבתי על כול הדברים האלה בתור רכב ראשון ובסוף השקעתי יותר מ10 אלף שקל בנוסף רק על תיקונים ותחזוקה שלא לדבר על הצריכת דלק של 4 קילומטר לליטר… בקיצר חייב להיפטר מהדבר הזה למשהו יותר חדש ואמין

פורסם

קנית רכב ראשון אדג והבנת שהוא גדול על מידותך הטובות. אני יכול לנחש את גילך ועומק הכיסים שלך.

אם הבנת שעשית טעות, אז מה יש לך לחפש אצל קאדילק? נראה לך שהוא יותר זול לאחזקה?

לגבי הונדה אני לא יודע... לא מכיר.

היו כמה שרשורי אמינות בשנים האחרונות על המותג ונראה אמינות היא לא הצד החזק שלו בשנים האחרונות.

לרכבים ראוותניים, יש מחיר.

אם הכיס שלך לא מאפשר את, כנראה הרכבים האלו לא בשבילך בשלב זה של החיים.

ואם תמשיך לחפש משהו שונה, הייתי מתמקד בלקסוס, כי הן גם אמינות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 4 דקות, סולל הדרך כתב:

קנית רכב ראשון אדג והבנת שהוא גדול על מידותך הטובות. אני יכול לנחש את גילך ועומק הכיסים שלך.

אם הבנת שעשית טעות, אז מה יש לך לחפש אצל קאדילק? נראה לך שהוא יותר זול לאחזקה?

לגבי הונדה אני לא יודע... לא מכיר.

היו כמה שרשורי אמינות בשנים האחרונות על המותג ונראה אמינות היא לא הצד החזק שלו בשנים האחרונות.

לרכבים ראוותניים, יש מחיר.

אם הכיס שלך לא מאפשר את, כנראה הרכבים האלו לא בשבילך בשלב זה של החיים.

ואם תמשיך לחפש משהו שונה, הייתי מתמקד בלקסוס, כי הן גם אמינות.

היי רק לפרוטוקול אין לי בעיה להחזיק אותו יוקרתי מבחינת כסף אני בן 23 כרגע וזה אוטו ראשון מהבחינה שהוצאתי רישיון לפני שלוש חודשים רק בלי להיכנס יותר מידי לעבר היו לי עוד 3 מכוניות ושני אופנועים חוץ מזה פשוט זה דיי מוגזם שבתוך חודש הולך באוטו גם צירייה ב2000 שקל גם תושבת גל הינע ב1800 והזמינו אותי לריקול על כריות אוויר ומסבתא שהוא היה פעם גם בריקול על מיכל דלק 

כנראה שזה השנתון הישן או הקילומטר הגבוה אבל זה באמת בור כסף 

אז השאלה שלי פשוט אם קאדילק שנת 2016 תיהיה לה בעיות כמו לפורד אדג הזאת כי זה נראה אוטו אמין ממה שהבנתי רק מנסה להשיג עוד מידע 

תודה על התשובה שלך

פורסם

אני ארשום את זה שוב, למרות ש-90 אחוז מהאנשים לא מקשיבים לזה ממילא: 

טרייד וסוכנויות שונות אלו המקומות הכי גרועים ללכת אליהם כשאתה "חייב להפטר מהרכב" :

1. הם יודעים שאתה נואש, ויהיה קל להם יותר לדחוף לך רכב שלא בדיוק אתה תרצה. 

2. יש להם מגוון שיטות גם להוריד את הרכב שלך וגם לסנוור אותך עם "מחירון תמורת מחירון(מופקע). -ככה יוצא שאתה תמסור להם את הרכב ב-5000 שקל או אולי בחינם. ואם אתה חושב שאני מגזים, לך תקבל מהם הצעה ותשאל פה בפורום לקבלת חוות דעת

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, davemustaine87 כתב:

אני ארשום את זה שוב, למרות ש-90 אחוז מהאנשים לא מקשיבים לזה ממילא: 

טרייד וסוכנויות שונות אלו המקומות הכי גרועים ללכת אליהם כשאתה "חייב להפטר מהרכב" :

1. הם יודעים שאתה נואש, ויהיה קל להם יותר לדחוף לך רכב שלא בדיוק אתה תרצה. 

2. יש להם מגוון שיטות גם להוריד את הרכב שלך וגם לסנוור אותך עם "מחירון תמורת מחירון(מופקע). -ככה יוצא שאתה תמסור להם את הרכב ב-5000 שקל או אולי בחינם. ואם אתה חושב שאני מגזים, לך תקבל מהם הצעה ותשאל פה בפורום לקבלת חוות דעת

כן כבר קיבלתי הצעות של 15 אלף מ5 סוכניות על הרכב שלי שזה בערך 15 אלף פחות ממה שהוא ימכר אני כנראה אמכור אותו לבד פשוט אבל אני מפחד שעד אז ילך עוד איזה חלק באוטו באלפים סתם

פורסם

אני אדגיש את זה: 

לפני 6 דקות, davemustaine87 כתב:

ש להם מגוון שיטות גם להוריד את הרכב שלך וגם לסנוור אותך עם "מחירון תמורת מחירון(מופקע). -ככה יוצא שאתה תמסור להם את הרכב ב-5000 שקל או אולי בחינם.

אני מבטיח לך שזה לא 15 אלף. הרכב שתירצה לעשות עליו טרייד הם גם מוכרים לך אותו ב-10 אלף מעל המחיר האמיתי שלו ביד 2. 

אני מאוד לא בטוח שתצליח למכור את שלך ב-30 אלף. גם לא ב-20 אם לומר את האמת(לפי מה שאני מבין יש לך קילומטראז גבוה)

פורסם
לפני 2 דקות, davemustaine87 כתב:

אני אדגיש את זה: 

אני מבטיח לך שזה לא 15 אלף. הרכב שתירצה לעשות עליו טרייד הם גם מוכרים לך אותו ב-10 אלף מעל המחיר האמיתי שלו ביד 2. 

אני מאוד לא בטוח שתצליח למכור את שלך ב-30 אלף. גם לא ב-20 אם לומר את האמת(לפי מה שאני מבין יש לך קילומטראז גבוה)

בעיקרון 235 אלף קילוצטר לגיפ הזה זה לא הרבה כול השאר ביד 2 באזור הזה ויותר אפילו אז לא נראלי שיש תחרות בדגם הזה וכן שלי במיוחד יותר שמור מהאחרים עם שיפורים במלא כסף שהבעלים הקודם עשה אני מאמין 25 אלף אני יכול להביא זה רק עניין של זמן פשוט וכן אתה צודק האלה מהסוכניות דופקים לך 15 אלף אבל מעלים תמחיר של האוטו שמדובר עליו בכמה אלפים טובים בלי שתשים לב הם מחליקים את זה ב תביא תאוטו שלך ותוסיף סכום מסויים במקום להגיד ישר אני מביא לך על האוטו שלך את הסכום הזה

פורסם

תבדוק עלויות ביטוח. יתכן שזה יוריד אותך משתי האופציות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל תמכור את הפורד אדג'.

אח''כ תתמקד ברכב הבא שלך.

אני הייתי מתמקד במאזדה 3/6

לקסוס is300h אם בא לך פרימיום.

בהונדה סיוויק יש עניין של החלפות שמן באופן תדיר יחסית אבל היא בסדר למיטב הבנתי בתחום האמינות והאחזקה.

פורסם
לפני כשעה, GTI33 כתב:

קודם כל תמכור את הפורד אדג'.

אח''כ תתמקד ברכב הבא שלך.

אני הייתי מתמקד במאזדה 3/6

לקסוס is300h אם בא לך פרימיום.

בהונדה סיוויק יש עניין של החלפות שמן באופן תדיר יחסית אבל היא בסדר למיטב הבנתי בתחום האמינות והאחזקה.

החלפות שמן אני עוד יכול לחיות עם זה אם האוטו אמין לגבי הלקסוס הדגמים של הis אתה יודע איך הם מבחינת אמינות? חשבתי עליהן גם

פורסם

הלקסוס אמינות הIS300H לא חריגה.

ממליץ לחפש כאלו שבעליהן האריכו את האחריות שלהן על הסוללה.

לבדוק שלא עברו תאונות כמובן.

מצב צמיגים, מצבר, לבדוק תושבות, ציריות, משולשים, אם יכול לבדוק בעצמך מה טוב, אם לא, גש למוסך של לקסוס וקבל היסטוריה ומצב הרכב והסוללה.

נסה למזער לעצמך הוצאות כבדות קדימה ואם יש משהו לא תקין שיתבטא במחיר או שהבעלים יסדר זאת טרום המכירה.

בהצלחה!

פורסם
לפני 6 שעות, GM0011 כתב:

היי רק לפרוטוקול אין לי בעיה להחזיק אותו יוקרתי מבחינת כסף אני בן 23 כרגע וזה אוטו ראשון מהבחינה שהוצאתי רישיון לפני שלוש חודשים רק בלי להיכנס יותר מידי לעבר היו לי עוד 3 מכוניות ושני אופנועים חוץ מזה פשוט זה דיי מוגזם שבתוך חודש הולך באוטו גם צירייה ב2000 שקל גם תושבת גל הינע ב1800 והזמינו אותי לריקול על כריות אוויר ומסבתא שהוא היה פעם גם בריקול על מיכל דלק 

כנראה שזה השנתון הישן או הקילומטר הגבוה אבל זה באמת בור כסף 

אז השאלה שלי פשוט אם קאדילק שנת 2016 תיהיה לה בעיות כמו לפורד אדג הזאת כי זה נראה אוטו אמין ממה שהבנתי רק מנסה להשיג עוד מידע 

תודה על התשובה שלך

לא מסתדר לי

רכב ראשון... אבל היו לך 3 רכבים בעבר? ורק הוצאת רשיון לפני שלושה חודשים.

מי שיש לו כסף (בגיל הזה לאבא שלו יש כסף) לא קונה רכב כמו אדג משומש עם מעל ל 200 אלף ק"מ 

מי שיש לו כסף לא סופר תחזוקה של 10000 ש"ח על רכב יקר.

ילד בן 23... עם רשיון של שלושה חודשים, תלמד לנהוג שנה שנתים על רכב עממי התחזוקה והביטוח לא ישחטו אותך ואח"כ אם יש לך כסף אז תשקול להתקדם. פורד אדג עם 235 אלף ק"מ... בהצלחה במכירה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

לא מסתדר לי

רכב ראשון... אבל היו לך 3 רכבים בעבר? ורק הוצאת רשיון לפני שלושה חודשים.

מי שיש לו כסף (בגיל הזה לאבא שלו יש כסף) לא קונה רכב כמו אדג משומש עם מעל ל 200 אלף ק"מ 

מי שיש לו כסף לא סופר תחזוקה של 10000 ש"ח על רכב יקר.

ילד בן 23... עם רשיון של שלושה חודשים, תלמד לנהוג שנה שנתים על רכב עממי התחזוקה והביטוח לא ישחטו אותך ואח"כ אם יש לך כסף אז תשקול להתקדם. פורד אדג עם 235 אלף ק"מ... בהצלחה במכירה!

נהגתי מגיל 16 בלי רישיון על הרבה רכבים ואופנועים התכוונתי שהאדג זה הקכב הראשון שלי מאז הוצאת הרישיון זה שיש לי כסף לא אומר שאני רוצה לשים הכול על אוטו ותיקונים ובנוסף לזה האדג נראית פצצה ביחס למחיר אז הלכתי עליה בסוף כן זה אוטו כיפי וחזק אבל עדיין לא באלי להיות במוסך כול חודש אבל הנה עכשיו אני מחפש משהו יותר חדש ב80-90 אלף ולא לקחתי שקל מאבא תודה רבה עבדתי הרבה בשביל זה 

לפני 3 שעות, GTI33 כתב:

הלקסוס אמינות הIS300H לא חריגה.

ממליץ לחפש כאלו שבעליהן האריכו את האחריות שלהן על הסוללה.

לבדוק שלא עברו תאונות כמובן.

מצב צמיגים, מצבר, לבדוק תושבות, ציריות, משולשים, אם יכול לבדוק בעצמך מה טוב, אם לא, גש למוסך של לקסוס וקבל היסטוריה ומצב הרכב והסוללה.

נסה למזער לעצמך הוצאות כבדות קדימה ואם יש משהו לא תקין שיתבטא במחיר או שהבעלים יסדר זאת טרום המכירה.

בהצלחה!

תודה אחי אני אשקול את זה טעות שעשיתי בקניה הקודמת זה לא לקחת לבדיקה באמת בדקתי רק שמנים מנוע אבל מתלים תושבות ציריות וכול מה שהזכרת חשוב מאוד לבדוק גם 

• אהבתי 1
פורסם

בתקציב הזה ובנישה שאתה מחפש אלו בעיקר יהיו נבלות מזדקנות.

התקציב הזה מתאים לרכבים יותר עממים, חדשים ואמינים.

בנישה שלך אתה צריך להכפיל את התקציב

• תוכן חדש...