Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה יתנו לי על סיביק 2002 מטופלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לכמה בערך אני אמור לצפות? אני חושב על 8.5 כי זה הערך שאני רואה אותה

אני היד השניה, היא טופלה רק במורשה אצל היד הראשונה ויש לי את כל הקבלות כל הדרך מ2002 ועד היום שקניתי אותה

אצלי היא עברה טיפולים ברמה מאוד מאוד גבוהה על ידי, והחלפות שמן בשמנים של ליקוי כל 5 אלף

שמתי לה גם בדיוק גיר

8.5, בסדר לבקש? יתנו לי? זה רכב שעושה פעמיים טסט בשנה 

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם

אני מבין שהשקעת ברכב הרבה. תכל'ס אתה צריך רק מישהו אחד שידלק על הרכב.

כרגע יש 10 מכוניות מהדגם והשנה שלך בלוח. אני חושב שאתה אופטימי מדי. רוב האנשים אפילו עם תקציב קטן יחפשו רכב צעיר יותר כדי לא לבצע שני טסטים בשנה.

בא נראה יחד מה 8500 ש"ח יכולים לקנות היום: 

במחיר הזה אפשר לרכוש מאזדה 3  2006,  פורד פוקוס 2008-2009 למשל.

אם תכתוב מחיר גבוה - לא תקבל טלפונים.

ליתר גם אם תבקש 8500 ש"ח אני בספק רב אם תקבל טלפונים.

• אהבתי 2
  • מבאס 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לבקש תמיד אפשר.

תראה בלוחות, אנשים מפרסמים קרוב לשנה כי רוצים מחירים גבוהים מידי.

חבר מכר עכשיו סיויק 2007 (צורה יותר חדשה מנוע 1.8 ליטר) עם 110,000 ק"מ יד3,

רכב שעמד ושימש לו בעיקר לשמירת חניה בת"א לרכב השני,

במצב בסדר גמור כשהכל ברכב עובד, ב-9,000 ש"ח.

גם חברה של בת דודה שלי קנתה לפני חצי שנה מזדה 3 ספיריט שנת 2007 עם מנוע 2000,

במצב שמור מאוד, עם טסט לשנה מלאה, ב-9,000 ש"ח.

למרות שתמיד יש פראיירים, אבל לדעתי כל סכום שתקבל מעל 3,000 ש"ח תגיד תודה רבה בנימוס...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דיברתי עם מישהו בפייסבוק שמכר סיביק כמו שלי בריטית ב 8.5 ואני גם רואה שהסדאן הולכות במחירים האלה ביד 2 לכן גם הגעתי לכך שזה מחיר הגיוני

פורסם

לא רוצה לבאס אותך, אבל אתה לא רואה שהן הולכות במחיר הזה היד2. אתה רואה שזה מה שמבקשים, לא מה שמשלמים. 

אבל מה, תנסה. להוריד תמיד אפשר. או שתחליט להישאר איתה. 

לי יש רכב 2004 נהדר, אבל זו השנה האחרונה שלי איתו. שני טסטים בשנה זה מעבר ליכולות שלי. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לא הבנתי

אתמול פתחת שרשור שהגיר מחליק ואתה שם שמן נחשים, עכשיו אתה רוצה מחיר מנופח על אותו הרכב, ואחרי שמסבירים לך שזה לא ריאלי אתה ממשיך להתווכח שזה נראה לך שכן?

אז מה מטרת השרשור? ומדוע אתה לא מפרסם אם אתה בטוח שתמכר במחיר הזה? מאחל לך גם שתמכר ב 20 אלף. בהצלחה!

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Miata ND2

פורסם

אתה מקדים את הדילמה.

השאלה היא לא בכמה לפרסם כעת, אלא מה לעשות כשמישהו יגיע נניח עם 4,500 ש"ח ורוצה לשלם.

תפרסם בכמה שנראה לך ותרגיש את השוק.

קח בחשבון שגם אם הרכב שלך באמת מוצלח יותר מרכבים שנמכרים ב 7000 זה לא אומר שיש מי שיישר איתך קו עם זה וישלם.

התחושה שלי היא שהמצאי של הרכבים ב 4000-8000 אלו רכבים גבוליים. לדעתי המעטים שאמורים להמכר במחירים הללו שהם באמת ראויים (מודלים עמידים ורכבים מטופלים) בד"כ ימצאו דרכם בתוך המשפחה או חברים עוברים בלי להגיע ליד2. לאיזה אחיין/שכן   

פורסם

CiUiK אני באמת לא מבין אותך השקעת באוטו כל כך הרבה, בשביל מה?

אתה נשמע בחור מוכשר למה לך היה כל הבלאגן?

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אם היה לי אפשרות לרכוש את הידע שלך ביחד איתה נראה לי הייתי קונה ביותר...

אבל זה לא נראה שתצליח לחלוב מזה הרבה כסף.. (הנסיון שלי - קניתי לפני שנתיים סוזוקי 2003 ב2k ש"ח ולפני חודשיים מאזדה 3 2007 ב9k)

אין מה להצטער אחרי הכל זה חדוות יצירה, ומי יודע, אולי בסוף תצליח גם למכור במחיר טוב?

אגב, לא כתבת, כמה ק"מ? האם האוטו שמור חיצונית ופנימית?

• אהבתי 1
פורסם

מכיר את התחושה מקרוב, לצערי תחזוקה נדיבה ושוטפת לא תמיד צועדת במקביל לערכי השוק במכירה/קניה, 
זה יכול להרגיש טוב ונכון כשאתה מתכוון ואף משתדל להחזיק באמינות מקס' (מבחינתך) לטווח ארוך, אך ברגע שמגיעה ההחלטה למכור לא תמיד (ואפילו ברוב המקרים) השקידה בנתינה הנדיבה לתחזוקת הרכב אינם חוזרות ביחס כלשהו כשאתה רוצה למכור.

לגבי הציטוט, אם אני מבין נכון כרגע הרכב עם גיר מחליק ? 

לפני 6 שעות, Or05230 כתב:

אתמול פתחת שרשור שהגיר מחליק ואתה שם שמן נחשים, עכשיו אתה רוצה מחיר מנופח על אותו הרכב, ואחרי שמסבירים לך שזה לא ריאלי אתה ממשיך להתווכח שזה נראה לך שכן?

פורסם

שמע,

צר לי לומר לך, אבל אני מציע לך לעצור כאן.

לא עשית את זה כמחווה למי שיקנה ממך את הרכב, עשית את זה כדי להסתיר ממי שיקנה ממך את הרכב פגם מהותי ברכב. 

מכיוון שרשמת את זה באופן כל-כך גלוי, ובצורה כל-כך ברורה, אם מישהו ירכוש ממך את הרכב במחיר שלא משקף גיר תקול, ואם בטעות הוא גם יגלה את שני השרשורים האלה אתה עשוי לשלם על זה ביוקר. 

ממליץ לך להיות הכי גלוי, ברמה של להחתים על טופס זיכרון דברים או לשלוח בווטסאפ כדי שתהיה לך הוכחה שאמרת הכל, לרבות זה שהגיר מחליק. 

אתה גם צריך להיפגש עם המציאות לגבי שווי הרכב, אבל זה כבר עניין שלך, ואני מאחל לך שתמצא מישהו שיחשוב כמוך שההשקעה שלך ברכב שווה כסף. 

לפני 12 שעות, CiUiK כתב:

סה"כ יש הבדל טוב, הגיר כבר לא מחליק
התוסף עשה את שלו, אני ממליץ

אני מוכר את האוטו אז עשיתי את זה כמחווה טובה ללקוח שיקנה ממני,

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 13 שעות, CiUiK כתב:

שמתי לה גם בדיוק גיר

לא הבנתי אם "שמת לה בדיוק גיר" שזאת השקעה של כמה אלפים

או ש:

לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

התוסף עשה את שלו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, WE988244 כתב:

CiUiK אני באמת לא מבין אותך השקעת באוטו כל כך הרבה, בשביל מה?

אתה נשמע בחור מוכשר למה לך היה כל הבלאגן?

אני מוכר כי הביטוח רוצים ממני 8 אלף היות ואני נהג צעיר, האוטו מאוד מושקע וכשהלך הגיר אז רציתי לשים אחד אחר כדי להעלות שוב את הערך שלו במקום למכור בגרושים.. אוטו נוסע שווה יותר מרכב שצריך לגרור. 

לכל החכמולוגים כולל המנהלים שמעלילים עלי, הגיר מחליק כי קודם כל יש מחלה בגירים האלה שהונדה והספק שלהם לא לוקחים עליה אחריות, בהצלחה למצוא דור 7 שלא מחליק בין 2-3 במיוחד אחרי כלכך הרבה שנים.

שנית, מי בכלל אמר שאני לא אהיה כנה עם מי שקונה ממני? אנשים יודעים מה עובר לי בראש? הרי שאני הולך להראות לקונה בדיוק איפה הגיר מחליק למה הוא מחליק ואיך לנהוג עם גיר שמחליק. עשיתי טובה למי שיקנה ממני ששמתי תוסף אמריקאי יקר, אני לא חייב כלום לאף אחד אני יכול למכור ככה בין כה.. למה אנשים מחליטים לי כמה האוטו שווה כשבבירור אני יודע יותר טוב מכולם פה את המצב המכאני שלו.

הגבתי לך מכיוון שאני מעריך אותך כמשתמש פה ואני לא רוצה שתחשוב שאני מרמה אנשים

לפני 10 שעות, נקודה טובה כתב:

אם היה לי אפשרות לרכוש את הידע שלך ביחד איתה נראה לי הייתי קונה ביותר...

אבל זה לא נראה שתצליח לחלוב מזה הרבה כסף.. (הנסיון שלי - קניתי לפני שנתיים סוזוקי 2003 ב2k ש"ח ולפני חודשיים מאזדה 3 2007 ב9k)

אין מה להצטער אחרי הכל זה חדוות יצירה, ומי יודע, אולי בסוף תצליח גם למכור במחיר טוב?

אגב, לא כתבת, כמה ק"מ? האם האוטו שמור חיצונית ופנימית?

לא כתבתי כי אני לא מנסה למכור פה, התכוונתי יותר לקבל הערכת מחיר אבל כל היא שמורה חיצונית ופנימית, שואב אותה כל סופשבוע.

נראה לי כבר אמכור אותה בגרושים ואספוג את ההפסד

לפני 5 שעות, Aditi כתב:

מכיר את התחושה מקרוב, לצערי תחזוקה נדיבה ושוטפת לא תמיד צועדת במקביל לערכי השוק במכירה/קניה, 
זה יכול להרגיש טוב ונכון כשאתה מתכוון ואף משתדל להחזיק באמינות מקס' (מבחינתך) לטווח ארוך, אך ברגע שמגיעה ההחלטה למכור לא תמיד (ואפילו ברוב המקרים) השקידה בנתינה הנדיבה לתחזוקת הרכב אינם חוזרות ביחס כלשהו כשאתה רוצה למכור.

לגבי הציטוט, אם אני מבין נכון כרגע הרכב עם גיר מחליק ? 

אם הביטוח לא היו רוצים כלכך הרבה כסף הייתי ממשיך להחזיק אותה, לצערי אספוג את זה ככה כי החלטתי למכור בזול, אבל כשזה כמה אלפים לפה או לשם בגילי האמת שזה לא ממש משנה או ישפיע עלי בכלל בעתיד, אז שהיד הבאה תהנה 

לגבי הגיר מן הסתם שאהיה כנה עם הקונה, הרי שאם לא הייתי אדם כנה הייתי מסתיר גם בפורום שהגיר מחליק - אני לא מטומטם, אני יודע שאתם גולשים ביד 2 ועדיין זה לא משהו שהסתרתי.

החלפתי גיר, הגיר מהפירוק החליק, שמתי תוסף והוא הפסיק. הערכה שלי בתור אחד שיודע ומכיר את הדור השביעי של הסיביק לעומק, אפשר לנסוע עוד המון עם האוטו עד שהגיר הזה גם יתפגר  זאת המציאות ואין לי מה להסתיר

עושים ממני איזה נוכל מבלי מבלי לעצור ולחשוב, בדיוק מה שהתקופה האחרונה בארץ לימדה אותנו לא לעשות

אוסיף כי ניכר שאתה בן אדם חכם, ראית תגובות שעל פניו אמורות לייצר הרבה אנטי נגד פות"ש, בחרת לשאול אותי לפני שאתה משתגע - זה מוערך

לפני 12 שעות, Or05230 כתב:

לא הבנתי

אז מה מטרת השרשור? ומדוע אתה לא מפרסם אם אתה בטוח שתמכר במחיר הזה? מאחל לך גם שתמכר ב 20 אלף. בהצלחה!

לא התווכחתי עם אף אחד, ציינתי שאני דיברתי עם מישהו שמכר במחיר שאני העלתי פה ולכן התייעצתי אם זה ריאלי.

מטרת השרשור היא לאנשים שמכירים את השוק ויודעים לעזור לי להתאים מחיר, לא לאנשים שלא יכולים לעזור לי. 

כשאני מגיב בפורום אני מגיב כשאני יודע לעזור לפותש, אם אני לא יודע אני לא מגיב. בבירור שאתה לא יודע לעזור לי - אז תפעל כמוני ותחדול מלהגיב דברים לא רלוונטים לשרשור

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)

זה הדגם הלא מבוקש של הסיויק, לכן ערך מוסף לא תקבל עליו.

לנושא בספק שתקבל 8500, יותר לכיון של 5000-4500 נשמע סביר פחות או יותר בעיניי

לגבי הביטוח זה חובה וג עולה לך 8000?

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 13 דקות, ik3 כתב:

זה הדגם הלא מבוקש של הסיויק, לכן ערך מוסף לא תקבל עליו.

לנושא בספק שתקבל 8500, יותר לכיון של 5000-4500 נשמע סביר פחות או יותר בעיניי

לגבי הביטוח זה חובה וג עולה לך 8000?

כן

לפני שעתיים, avargel כתב:

לא הבנתי אם "שמת לה בדיוק גיר" שזאת השקעה של כמה אלפים

או ש:

כמה אלפים? על מה אתה מדבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...