Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשמליות לא באות בחשבון?

אשתי נוהגת על ATTO3 ומאוד מרוצה. מרווחת, אין גיר רובוטי. מאחורה נכנסים 2 כסאות של הילדים ואני (1.85 על 95 קילו) מסוגל לשבת באמצע, אמנם לא הכי נוח ודי צפוף לי בכתפיים אבל מספיק לנסיעות מזדמנות פה ושם. תא מטען 440 ליטר. 

אולי תוכל למצוא אחד שכבר שנה על הכביש במחיר של סביבות 150000.

אם CX5 באה בחשבון אז גם הATTO3 נכנסת בגודל. לדעתי ה-CX5 צפופה להחריד (מיוחד במרווח ברכיים) בספסל האחורי אבל נהנית מתא מטען עמוק ועצום (על חשבון הספסל האחורי).

עברתי על כמה מהרכבים שהזכרת לפני שרכשתי את ה-ATTO3, אתה יכול לקרוא כאן:

פורסם

תוסיף יונדאי קונה לרשימה. החדשה מרווחת מהישנה (מתקרבת במרווח לספורטאז/טוסון) , עם עוד מערכות בטיחות כסטנדרט. 

הבנזין יכולה להתאים ,אבל צריכת-דלק גבוהה וייתרון הביצועים לא מתבטא בנסיעה עירונית (בגלל השהיית-תגובה במנוע הטורבו).

ההיברידית עם ביצועים סבבה ועשויה להתאים יותר.

השוס הוא המחיר, אם אתה מוכן.

וגם, קיבלה רק 4 כוכבי-בטיחות.

אם זה מרתיע אתכם, מציע שתבדוק את זה בפירוט, כי חלק מהורדת הדירוג היתה על מערכות בטיחות אקטיבית שהיו לא מספיקות, וייתכן שלך זה יספיק (יש גם הערות על מערכות פסיביות - ואת זה כמובן גם כדאי שתבדוק).

בהצלחה

פורסם

שכחת את הרכב הבא שלך, שברולט אקווינוקס LTZ.
תבדוק אותו, אני בטעות הגעתי אליו, התאהבתי בו למרות סלידתי משברולט ובסוף קניתי לאחר נסיעות מבחן מרובות עליו ועל המתחרים.

אוטוטו חוגגים איתו 3 שנים ואני מאושרת ממנו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
לפני 4 שעות, wildlands2019 כתב:

Cx5 צפופה להחריד וatto3 לא?

טוב נו, נשמע כמו פרסומת לא מוצלחת, שמצדיקה תביעה מבית מאזדה.

אכן

הבדיקה שלי ושל אשתי הייתה מאוד פשוטה - היא למושב נהג ואני למושב מאחוריה. 

תתפלא כמה מכוניות פסלתי על זה תוך דקות (ספורטאז ו-CX5 נפסלו ומאוד הופתענו).

מה שכן - ל-CX5 יש תא מטען עצום וזה בא כנראה על חשבון המרווח לברכיים במושב האחורי.

ייתכן שברוחב של המושב האחורי ב-CX5 יהיה מרווח יותר, אבל זה היה מבחינתי שולי. הברכיים שלי צריכות יותר שטח.

פורסם
לפני 3 דקות, -UC- כתב:

אכן

מה שכן - ל-CX5 יש תא מטען עצום וזה בא כנראה על חשבון המרווח לברכיים במושב האחורי.

ייתכן שברוחב של המושב האחורי ב-CX5 יהיה מרווח יותר, אבל זה היה מבחינתי שולי. הברכיים שלי צריכות יותר שטח.

אין לי מושג על מה אתה מדבר,

במיוחד בתור בעלים של ספורטאג, אחד הרכבים הכי מרווחים לנוסעים מאחור,

אם זה נפסל אז כנראה שאתה צריך לכוון רק לדגמים בסדר גודל של קאדילאק אסקלייד.

פורסם
בתאריך 23.12.2023 בשעה 11:14, yaniv572 כתב:

טויוטה יאריס קרוס - אפילו כבר הייתה הזמנה

לא הבנתי איך זה מסתדר עם לפסול CX5 וספורטאג' על צפיפות

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אולי תחפש 5008 1.6 בנזין שיהיה לכם מספיק מקום בגרסת האקטיב פק?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
בתאריך 24.12.2023 בשעה 14:05, -UC- כתב:

אכן

אני רק מנסה להזכר מתי הפעם האחרונה שנסענו בתצורה הזאת. לא מצליח.

אצלכם כך יושבים ברכב?

אם לא, למה הבדיקה הזאת רלוונטית?

לזוג + ילד CX-30 תהיה מעל ומעבר

אכן כמו שהזכירו, לוודא מחירי ביטוח לפני כן

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, avargel כתב:

אני רק מנסה להזכר מתי הפעם האחרונה שנסענו בתצורה הזאת. לא מצליח.

אצלכם כך יושבים ברכב?

אם לא, למה הבדיקה הזאת רלוונטית?

לזוג + ילד CX-30 תהיה מעל ומעבר

אכן כמו שהזכירו, לוודא מחירי ביטוח לפני כן

קודם כל אני כן יושב מאחורה מדי פעם בין 2 כסאות בטיחות כי לפעמים אמא שלי מצטרפת אלינו וקשה לה להכנס מאחורה.

דבר נוסף - לילדים יש הרגל למתוח את הרגליים שלהם קדימה ולהתלונן על כמה שצפוף להם ואין להם מקום למרות שיש להם שם שטח של מגרש כדורגל. אז אם הברכיים שלי כשהיו מפוסקות ככל הניתן ועדיין היו בגב של הכסא של הנהג אז אדרבא את הרגליים של הבן שלי אני ארגיש טוב-טוב.

לדעתי מרווח לברכיים זה חשוב מאוד, בעיקר ברכב שנוסעים בו אנשים גבוהים יחסית (אשתי 1.75 ואני 1.85 ושנינו יושבים עם המושב מאוד אחורה).

אולי לאנשים ממוצעים ומטה יהיה בסדר גמור להתפשר על רכבים על מרווח פנים קצר יותר.

ה-CX30 היה רכב שמאוד זממתי עליו - מחיר טוב, נראה טוב, מאזדה אמינה מאוד, מאובזר בטיחותית, מחיר סביר לחלוטין. למאזדה יש מלא ימי מבצעים שאפשר לנצל להנחות טובות. לצערי הוא נפסל על המרווח הפנימי שלו. ה-CX5 הייתה גם אופציה (בהנחה שהציעו לנו) אבל גם בה בספסל האחורי לא היה מקום לברכיים. 

אגב, המצב בספורטאז זהה לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי -UC-
פורסם
בתאריך 23.12.2023 בשעה 23:22, mottis כתב:

לא סתם ה- asx בתחתית טווח המחירים.

זהו רכב מיושן, צריכת הדלק שלו גבוהה ואבזור הבטיחות שלו פאסיבי למעט בלימת חירום.

אם כבר asx, אז לפחות לאחר מתיחת הפנים. המראות הן לא אמריקאיות ויש להן קיפול חשמלי וכיול הגיר פחות גס. (אני כותב את זה על סמך התרשמותי מרכבי מאגר שיש בצי הרכב בחברה בה אני עובד שהוצמדו אליי כשהרכב נכנס לטיפול).

שווה לרדת שנה שנתיים בשנתון ולקחת את מאזדה cx5.

לא מסכים, ממלאים בה דלק פעם בשבועיים ב300 וקצת שקלים והרכב עושה 600 ק"מ למיכל דלק.

מיושן , כן.    אבל עושה את העבודה מצוין. לא גדול מדי ולא קטן מדי אבל במחיר הוא חסכוני.

אין מה לעשות, זה רכב שבנוי מחלקים שונים שיש מהעבר בכדי לשמור על מחיר נמוך מלכתחילה

וזה מורגש, אבל לא כזה נורא.

גם קיה ספורטאז ברמת גימור התחלתית די דלה ומשעממת.

מציין שהרכב של אש"ל (אשתי לשעבר), אז מתיישב בו לפעמים בצד הנהגת... לפעמים ודי נעים בו,

אבל אין משהו מיוחד מעבר למוביל נוסעים יעיל הייתי קורה לו.

• תוכן חדש...