Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מבין כל כך בטיפולים של רכבים אז אני אשמח לעזרה

יש לי סקודה פביה משנת 2012, ולרכב יש ירידה של צבע מהגג ומהמכסה מנוע, ראיתי אצל הרבה רכבים כמו שלי את הבעיה הזאת

אשמח לדעת איך אני יכול לתקן את זה, וכמה זה יכול לעלות

IMG20231123083317.jpg

IMG20231123083312.jpg

עריכה אחרונה על ידי ilios
פורסם
Just now, ilios כתב:

אני לא מבין כל כך בטיפולים של רכבים אז אני אשמח לעזרה

יש לי סקודה פביה משנת 2012, ולרכב יש ירידה של צבע מהגג ומהמכסה מנוע, ראיתי אצל הרבה רכבים כמו שלי את הבעיה הזאת

אשמח לדעת איך אני יכול לתקן את זה, וכמה זה יכול לעלות

IMG20231123083317.jpg

IMG20231123083312.jpg

אין פתרון למחלה הזו 
מלבד צבע.
אבל צבע במיוחד של גג לא מתקבל בעין יפה בזמן המכירה
עלות הצביעה תלויה ברמת האיכות צביעה כזו איכותית אני מעריך 2500 שח בערך

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, Ido Porat כתב:

אין פתרון למחלה הזו 
מלבד צבע.
אבל צבע במיוחד של גג לא מתקבל בעין יפה בזמן המכירה
עלות הצביעה תלויה ברמת האיכות צביעה כזו איכותית אני מעריך 2500 שח בערך

הבנתי, לדעתך שווה לי לצבוע כי אני לא מתכוון למכור את הרכב בקרוב, אבל זה גם יקר לי יחסית לערך של הרכב

פורסם

בסופו של דבר זה לא מפריע לרכב לנסוע עוד שנים כך, למרות שבכל מקרה רצוי לטפל בזה כי השלב הבא הוא חלודה. אפשר למצוא גם ב-1000 שקל, אבל במחיר הזה יש סיכוי טוב שלאחר כשנה הצבע יתפרק ואז סתם בזבזת כסף. 2500 זה מחיר סביר מאוד לעבודה טובה, תחשוב שעבודה טובה זה אומר שיוף מלא לגג ולמכסה המנוע, מילוי אם צריך, כיסוי כל הרכב למעט החלקים לצביעה, יישוב פריימר ואז צביעה עם שכבת בסיס ולכה. זה המון עבודה. 

אופציה אחרת היא פוליש קל וציפוי במדבקת וניל איכותית שמתאימה לשימוש חיצוני. צבע שחור לגג זה דבר מקובל, הבעיה היא למצוא צבע מתאים למכסה המנוע. קח בחשבון שזה לא יהיה הרבה יותר זול וזה פתרון זמני למספר שנים בסופו של דבר לעומת צבע איכותי שיכול להחזיק שנים רבות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, ilios כתב:

הבנתי, לדעתך שווה לי לצבוע כי אני לא מתכוון למכור את הרכב בקרוב, אבל זה גם יקר לי יחסית לערך של הרכב

דעתי האישית רכב שמשאירים אותו שווה להשקיע בו תחשוב על רכב כמו בית שני צריך להיות מקום נעים שאתה אוהב להסתכל עליו ולשהות בו ולא להסתכל כל פעם מחדש מה אני עושה עם הדבר הזה
זו המנטרה שלי

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...