Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב במחיר 25 עד 30 אלף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.

יש מלא רכבים בטווח הזה, אם הדרישות היחידות הן תקציב, נפח מנוע ותוצרת, יש לך מגוון אופציות:

טויוטה קורולה 

סוזוקי sx4

מזדה 3

יונדאי i25-30-35

הונדה סיוויק (בנפח 1.8)

מיצובישי לנסר

קיה ריו

קיה פורטה

כולן יכנסו לך בתקציב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כולם רכבים אמינים הייתי מוסיף גם ניסאן טידה

אבל מה הציפיות שלך מהרכב?

כי הסוזוקי אמינה אבל הייתי מעדיף לקחת מאזדה 3 למסלול (מבין האופציות...)

ההונדא והמאזדה אחלה רכבים אבל יש להם צריכת דלק יותר גבוהה מהשאר

פורסם

@shlomiko אתה בטוח? כי החזקתי במקביל מאזדה 3 (1600) ו-SX4, דגמי 2010 שעלו על הכביש בהפרש יום, חוץ מעיצוב חיצוני המאזדה לא התקרבה לסוזוקי. אבל אצלי המסלול היה בין הבית לעבודה, טיפוס מ-752 ל.672 דרך 705. הפרש גובה 400 מ׳ על קילומטרים בודדים. המאזדה לא אהבה את זה, לסוזוקי זה לא הזיז.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 6 שעות, sperial כתב:

@shlomiko אתה בטוח? כי החזקתי במקביל מאזדה 3 (1600) ו-SX4, דגמי 2010 שעלו על הכביש בהפרש יום, חוץ מעיצוב חיצוני המאזדה לא התקרבה לסוזוקי. אבל אצלי המסלול היה בין הבית לעבודה, טיפוס מ-752 ל.672 דרך 705. הפרש גובה 400 מ׳ על קילומטרים בודדים. המאזדה לא אהבה את זה, לסוזוקי זה לא הזיז.

לא מכיר את SX4 אישית אבל חבר שהחזיק אותה טוען שהרכב חלש

סתם משהו שממש אהבתי במאזדה זה היציבות שלהם יש להם אחלה חלוקת משקל לרכב ככה שלא צריך לרדת לראשון בכיכר

לא יודע איך זה בסוזוקי אבל זה הרושם שקיבלתי זה שהחווית נהיגה פחות טובה, או שאני טועה 🤔

פורסם

מה דעתכם על סובארו אימפרזה מ2013 ומעלה גיר רציף!

אני לא מחפש פורמולה 1 משהו אמין נוח שיקח אותי ממקום למקום.

היא מאד זולה יחסית למתחרות באותה קטגוריה.

גיר רציף הוא גיר אמין?

פורסם

גיר רציף יותר רגיש לתחזוקה והחלפת שמן בתקן הנכון בזמן. לכן אתה תלוי יותר באחזקה של הבעלים הקודמים.

גיר פלנטרי יהיה יותר אמין.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 4 שעות, shlomiko כתב:

לא מכיר את SX4 אישית אבל חבר שהחזיק אותה טוען שהרכב חלש

סתם משהו שממש אהבתי במאזדה זה היציבות שלהם יש להם אחלה חלוקת משקל לרכב ככה שלא צריך לרדת לראשון בכיכר

לא יודע איך זה בסוזוקי אבל זה הרושם שקיבלתי זה שהחווית נהיגה פחות טובה, או שאני טועה 🤔

אם מדובר בדגמים המוקדמים - עד אמצע 2009 אכן מדובר ברכב עצל, דומה לליאנה. מדגם 2010 (שהופיע באמצע 2009, מזוהה על ידי ההספק הרשום ברישיון 119 כ"ס),  הרכב הרבה יותר זריז. לכן ציינתי שהיה לי דגם 2010, שהיה עדיף על המאזדה 3 בכל פרמטר - גם כוח, גם נוחות (הגג המשתפל של המאזדה היה לא נוח לישיבת מבוגרים מאחור), גם תא מטען הרבה יותר גדול בעל פתח רחב . ירד מהכביש בעקבות תאונה אחרי 12 שנה ו-185,000 ק"מ בעקבות תאונה עם אפס תיקונים ל שגרתיים למעט תאונות חזית אחור. מבחינה זו איני יכול להעיד על המאזדה כי היא הוחזרה לחברת הליסינג בגיל 3 שנים. חייב לומר שבתחילה טיפחתי את המאזדה במחשבה שארצה לקנות אותה בסיום תקופת הליסינג,  אבל ירדתי מהרעיון מהר מאוד, זכתה לטיפול סטנדרטי (ללא התעללות חריגה, חוץ ממה שהיתה הרכב הרשון לנהג חדש אחד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Amitbak כתב:

איך אפשר לדעת מה מצבו של גיר רציף?

האם בבדיקה ממוחשבת אפשר לדעת אם הוא תקין?

אתה מבקש לראות קבלות עם איזה שמן השתמשו וכל כמה זמן/ק"מ החליפו, ולפי הקבלות, כמה הרכב נסע וצבע השמן אפשר לנסות להעריך את מצב הגיר.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...