Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מ1998 חובה שכל רכב הנמכר בשוק הגרמני מצויד באימובילייזר.

כך שסביר להניח שיש לך, כי לא יעשו גירסה נפרדת לשוק האירופאי ולשוק הישראלי.

אתה יכול לפתוח את המפתח ולראות אם יש צ'יפ בפנים, או לבדוק אם יש אנטנה עגולה מסביב לסוויץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@amosbmw הקטע הוא שבזמן האחרון יש לי בעיות התנעה שדומות לקודנית ולי אין קודנית , חבר טוב אמר שיש מצב שזה אימובילייזר. אז מאמין שאנסה את הפיתרון שהציעו למעלה שפשוט אשכפל מפתח רגיל בכמה שקלים ואנסה להניע , במידה ויש זה לא יתן להניע , וכך בעצם אאבחן את התקלה.

דרך אגב הרכב שלי יפני לא גרמני. יש הבדל?

פורסם

לא צריך לשכפל מפתח.

תעטוף את המפתח הקיים בכמה שכבות נייר כסף. אבל תשקיע, ככה שרק הלהב יבלוט החוצה ועובי נייר כסף לפחות חצי ס"מ מכל כיוון. זה יחסום את התקשורת לצ'יפ שבמפתח. אם לא יניע, יש אימובילייזר.

אבל בלי קשר, 99.9% שיש. יש בכל רכב החל מסוף שנות ה 90.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, Lancer2008hey כתב:

@Buki דרך אגב אימובילייזר גורם לרכב להדלק לשניה ונכבה מיד אחרי? , ולאחר מכן לא מניע בכלל , אלא רק גורם לרכב להשתעל?

לרוב כשאין זיהוי מפתח, יש סטרטר ולא מניע. יכול להיות מצב שמניע לחצי שניה על הדלק שבחליל המזרקים ומיד נכבה.

יכול להיות מצב שהאימובלייזר מנתק גם את הסטרטר ואז אין כלום, אפילו לא ניסיון התנעה. תלוי ברכב.

פורסם

@EliC25למה אין קשר? בדקתי כעיקרון בגוגל בהמון סרטונים אותם התסמינים שמופיעים כתוצאה מאימובילייזר תקול בדיוק כמו שמופיע אצלי

@Buki כן לפעמים גם יש תיקתוקים ורק אחרי שאני נלחם עם המפתח הוא מניע

פורסם
לפני 18 דקות, Lancer2008hey כתב:

דרך אגב הרכב שלי יפני לא גרמני. יש הבדל?

לא. זה תקן שמחייב את כל היצרנים שמוכרים רכב באותו שוק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

סביר להניח שיש לך בעיה באספקת הדלק. קח ספריי קרבורטור - רסס לפילטר האוויר ותניע, אחר כך תנסה להמשיך לרסס תוך כדי שהרכב עובד ותבדוק האם הואמ צליח לשמור על מנוע עובד או לא.

• תוכן חדש...