Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלך. לא תצטרך לעשות דבר אם תרצה להפסיק את השירות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה עם הדראק הזה בסיום השרות שהוא ממשיך לשתות עם קש חשמל מהמצבר, גם לכאורה שהוא לא פעיל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נראה לי שאיתוראן יחברו מכשיר משומש,  המכשיר וההתקנה עולים כמה אלפים לא 600 ש"ח. אפשר להתקשר לאיתוראן ולשאול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 23 דקות, zvit כתב:

לא נראה לי שאיתוראן יחברו מכשיר משומש,  המכשיר וההתקנה עולים כמה אלפים לא 600 ש"ח. אפשר להתקשר לאיתוראן ולשאול.

יש גרסה פשוטה יותר "חצי אקטיבית" שעולה כ-600:
https://www.ituran.co.il/ituranfront/wp-content/uploads/2021/07/איתוראן-save.pdf

פורסם

אתה לא משלם, וכבר היו מקרים שאיתורן החזירו רכבים שלא היו מנויים אבל זיהו אותם בדרך כזו או אחרת באמצעות המכשיר.

פורסם

אם אני שילמתי למתקין כ-600, יש לכם הערכה כמה הוא שילם לאיתוראן על המכשיר? למשל עלה לו 200 והוא מרוויח 400 על ההתקנה?

פורסם

ההערכה שלנו היא "רד מזה".

מה שכן, לא סיימת עם ההוצאות כי חשמלאי/מנעולן רכב יקח לך 350 לנתק אותו ואת החיווט המיותר (+ כל דרעק אחר שהותקן שם כגון קודנית, על הוצאת עלוקה מוסיפים 100), וזה כדאי מאוד. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...