Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היתה לי סיוויק ידנית דור אחד חדש יותר למשך תקופה ארוכה. לדעתי מבחינת מנוע וגיר הן דמות מאוד ואולי אף זהות. אני מניח שאתה מתכוון להאצ'בק. 

מצורף לינק לסיכום התקופה שפרסמתי לאחר המכירה.

היו אצלי שתי תופעות חריגות מאוד ומשמעותיות. כפי שתראה תוקנו ללא עלות ולדעתי לא רלוונטיות בגלל חריגותן.

מעבר לזה הרכב הצדיק את המוניטין הטוב שלו.

אני מכרתי ב 22 סיוויק ידנית 2012 במצב מכני טוב מאוד ועם שפע פגמים אסתטיים. המכירון היה כ 27.

זה נראה ש 25 יקר מידי לרכב שאתה מתעניין בו אבל ראיתי כשאני מכרתי שאלו רכבים שמתפרסמים מעל המחירון או בסביבתו. אבל שלי היה באמת עם שפע פגמים אסתטיים.

אם מצבו טוב ויש תיעוד טיפולים אמין אז זה רכב מוצלח מאוד. ואם אתה לא קונה לתקופה קצרה אז לשלם קצת יותר זה סביר אם זה רכב שאתה מעוניין בו באופן נקודתי.

הסיוויק הידניות מבוקשות.

כלומר, אם אתה מחפש רכב ב 25 אז אולי יש רכבים עדיפים כי זה מוצע במחיר מעט גבוה. אבל אם אתה מחפש סיוויק ידנית אז יש לך סיבה יותר הגיונית לשלם קצת מעבר.

הרכב הנוכחי שלי הוא סיוויק ידנית נוספת (2020). שילמתי מעל המחירון ואני מבסוט, כי מאוד רציתי את הרכב ואם הייית מפספס אותו על 3000-5000 ש"ח הייתי מתבאס. אני מחזיק רכבים לתקופה ארוכה. זה גם שיקול שמצמצם את המשמעות של מכיר הרכישה.

כמובן נסה להתמקח איתו.

בעיני הרכב שאתה מתעניין בו הוא אחד הרכבים היפים ביותר על הכביש וחד משמעית המשפחתית הרגילה היפה ביותר מכל שנה וכל יצרן. חבל שמאז הדור אחריו (זה שהיה לי ומכרתי) התכער משמעותית וזה שאחריו (הנוכחי שלי) בכלל מכוער מלא על מלא...

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...