Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קרה ומישהו שיפשף לי את הטמבון/כנף וגירד יפה את הצבע. הפחח במוסך מורשה אמר שצריך לצבוע את הכנף ונתן הערכת מחיר של 1300 שקל.

הבחור שפגע בי (וזו בטוח אשמתו, וזה מתועד במצלמת הרכב שלי) ביקש שנסתדר בינינו ולא לערב ביטוח, ושלח אותי למוסך שהוא מכיר באיזור גוש דן שיוכלו לסדר את זה על חשבונו ביותר זול. הסכמתי ואני אמור להגיע לשם שבוע הבא.

ממה אני צריך להזהר? עשיתי טעות שהסכמתי? עכשיו אני אוכל סרטים שישימו לי צבע טמבור שיתקלף לי תוך שנה, או יותר גרוע, שיתעסקו עם האוטו בזמן שאני אשאיר אותו שם. מה לדעתכם אני צריך לעשות?

פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

2020

תצלם שוב את הנזק

שמע יש להיות בן אדם ויש להיות צודק

מבחינת להיות צודק עדיף לך שהביטוח שלו יסדר אותך  

פורסם

1300 ש"ח זו הצעה הגיונית
אין סיבה שתתקן במוסך שלו, אלא אם אתה רוצה ולא ברור לי למה שתרצה...
מה לגבי פיצוי על ירידת ערך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 12 דקות, CiUiK כתב:

תצלם שוב את הנזק

שמע יש להיות בן אדם ויש להיות צודק

מבחינת להיות צודק עדיף לך שהביטוח שלו יסדר אותך  

IMG_20231102_084645.jpg

פורסם

אני הייתי עושה כל מאמץ להמנע מתביעת הכנף, ועושה תיקון נקודתי לטשטש
וצובע רק את הפגוש

• אהבתי 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה נראה כמו עבודת צבע בלבד . (ליטוש + צבע + לכה ) או שאני לא רואה טוב..

בכל מקרה תקרא ביקורות על המוסך בגוגל. אם הן רעות אז תסרב. אני מקווה שיש לך את כל הפרטים שלו אחרת לך תחפש..

בגדול לי המוסך מורשה צבע את הרכב בצבע שבכלל לא תואם למקור אז ככה שלא הייתי סומך לגמרי על מורשה.

פורסם
לפני כשעה, נתנאל מ כתב:

זה נראה כמו עבודת צבע בלבד . (ליטוש + צבע + לכה ) או שאני לא רואה טוב..

בכל מקרה תקרא ביקורות על המוסך בגוגל. אם הן רעות אז תסרב. אני מקווה שיש לך את כל הפרטים שלו אחרת לך תחפש..

בגדול לי המוסך מורשה צבע את הרכב בצבע שבכלל לא תואם למקור אז ככה שלא הייתי סומך לגמרי על מורשה.

הביקורות על המוסך נראות טובות. צילמתי לו את רשיון הרכב אז יש לי פרטים. יש לי גם צילום ממצלמת רכב שרואים את מספר הרכב הפוגע בבירור. השאלה היא האם שווה על הפגיעה הזאת להתעקש על הפעלת ביטוח או שאפשר ללכת לקראתו, ועד כמה זה ריסקי. מהתמונה זה נזק של 1300 ש"ח פלוס מע"מ כמו שנאמר לי?

פורסם

עשית טעות כשהסכמת.

אוטו שלך - תתקן איפה שאתה רוצה.

מותר לך לחזור בך.

למה שתפעיל את הביטוח שלך? שהביטוח שלך יתבע אותו או שתתבע בתביעות קטנות.

תתייעץ בפורום משפטי.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא חושב שעשית טעות

לא מכל שריטה צריך לעשות עניין
שייט האפנז
עדיף לסגור הכל יפה בהסכמה, בעיקר שהנזק קטן
לא צריך עכשיו להכניס לו לראש שיש פגיעת שילדה... כולה שפשוף קטן. קורה!

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

במידה ומדובר על מוסך עם ביקורות טובות, תבקש מהמוסך רק את אופן הטיפול שהם מתכוונים לעשות, אם אופן התיקון דומה למוסך שלך, אין סיבה אמיתית להתעקש על מוסך שלך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה שלא תציין כאן את שם המוסך והחברים יגידו לך את דעתם עליו?

לחילופין אתה יכול לבקש כאן המלצה למוסך טוב, ולבקש ממנו הצעת מחיר

פורסם

זכותך המלאה לתקן איפה שאתה רוצה, כולל במורשה, וגם במקרה שלך שהמורשה רוצה סכום מופקע לחלוטין (מופקע ביחס למוסך שאינו מורשה יבואן)

אבל אם בא לך להיות אנושי, ואתה הרי רוצה גם שיהיו אנושיים איתך במקרה הפוך, אז אפשר להתגמש קצת, מה גם שנזק כזה עדיף שלא יירשם בהיסטוריה של הרכב ע"י הפעלת ביטוח, יש פדנטים שפוסלים כל רכב שנרשם עליו משהו בהיסטוריה.

מה שכן - אין לך שום סיבה להתפשר על מוסך שאין לך המלצות או אפשרות לברר עליו, אם מתאים לך לברר על המוסך שהוא מציע, ומתאים לך להגיע לשם - מצויין, אם לא - אתה יכול לצאת אנושי ומתחשב גם אם אתה תקבע באיזה מוסך תתקן אבל תנסה לקבל הצעת מחיר הגיונית יותר ממוסך מומלץ באיזורך.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 7 שעות, סולל הדרך כתב:

מה לגבי פיצוי על ירידת ערך?

שפשוף קל...

לפני 8 שעות, MostlyWicked כתב:

עכשיו אני אוכל סרטים

אל תאכל סרטים. נראה תיקון פשוט. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...