Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן מד הקילומטרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום עיניין אותי מספר הק"מ של הרכב כדי לעשות מעקב אחרי צריכת השמן ולא הצלחתי למצוא אותו. עברתי דרך כל הקטגוריות מההגה , ראיתי את האפשרות שאני מכיר, לנסיעה אחת ולנסיעה שניה, אבל לא מצאתי את מדידת המרחק הכוללת. ראיתי אותו בעבר באופן קבוע.

HELP !

קשקאי 2017. 

תודה.

פורסם (נערך)

יש לך ספר רכב? אם כן בדוק בו. אם לא - הורד מהרשת ועהור לסעיף הקודם.

לא מכיר את הקשקאי, אבל לעתים הקילומטראז' מוסתר על ידי מידע אחר. למשל, בארונה של אשתי, הסטת ידית בקרת השיוט מעלה את מצב בקרת השיוט במקום הקילומטראז' הכולל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, אני לא מוצא ברשת את ספר הרכב קשקאי 2017 להורדה. אם כבר מוריד שיהיה תואם לשנתון. 

אשמח אם מישהו מכיר ויכול לתת הנחיות לדרך מציאת תצוגת סה"כ הקילומטרים שהרכב עבר .

תודה רבה.

פורסם

מקשקאי אחר שאני מכיר, אתה אמור להגיע למד הכולל דרך לחיצה על trip.

לפני 3 שעות, ניטשה כתב:

עברתי דרך כל הקטגוריות מההגה ,

זה אמור להיות לצד ההגה, על הדש בורד עצמו, כפתור שכתוב עליו trip/reset

לחיצה עליו אמורה לשנות בצג את המד הנוכחי, trip a, trip b, total

בהצלחה

• תוכן חדש...