Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאה של תרבות ליברלית תל-אביבית, מתמודדים מול אויב אכזר מאוד שמתקדם ביכולתיו ותופס את הצבא עם המכנסיים למטה, אם זה היה תלוי בי הייתי משטח את עזה, בכל היכולות, משטח, לא חיסול ממוקד ולא לזרוק פליירים על בניינים, לשטח לחלוטין ולהשאיר שם אבק מדבר, לאחר מכן ניתן להציע את הרצועה לאיחוד האמירויות להקמת מוקד תיירותי, אני יודע שזה לא יקרה, אבל זאת הפנטזיה שלי. 

פורסם

יש עשרות רבות של חטופים וגם הרוגים.

צריך להבין שאנחנו בהתחלה, כן בהתחלה של אירוע אחר, 

השתלבות של הזירות שדובר עליה כבר כמה שנים ורק אנשים עיוורים מתכחשים למציאות.

רק תגובה לא מידתית תחזיר את השקט

פורסם

אני דואג מפני בית הדין. כדי שחיילי צה"ל חס וחלילה לא ישבו שם. יש לך ספק שבאו"ם רק מחכים להזדמנות לזה? ואחרי החלשת ההגנה המשפטית שהממשלה גזרה על חיילי צה"ל, זה עוד יותר מפחיד וממשי.

חוץ מאמירות שנועדו להוציא עצבים וקיטור, אבל שלא באמת הגיוניות או מעשיות, יש לך משהו אחר להציע?

• רעיון גרוע 4
פורסם
לפני 16 דקות, bobi כתב:

נתראה אחרי זה בחקירת בית הדין הבינלאומי בעזה.

בבקשה לא לסטות לכיוון פוליטי בכדי שהפוסט לא ינהל עוד לפני ששפכנו את התסכול שלנו מהמצב.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 2 דקות, bobi כתב:

אני דואג מפני בית הדין. כדי שחיילי צה"ל חס וחלילה לא ישבו שם. יש לך ספק שבאו"ם רק מחכים להזדמנות לזה? ואחרי החלשת ההגנה המשפטית שהממשלה גזרה על חיילי צה"ל, זה עוד יותר מפחיד וממשי.

חוץ מאמירות שנועדו להוציא עצבים וקיטור, אבל שלא באמת הגיוניות או מעשיות, יש לך משהו אחר להציע?

שישפטו. שחיילי צהל ישארו בארץ.

שאזרחי ישראל לא יטוסו.

שאנשי האום יעבירו את מקום מושבם לסג'עיה במקום לכייף בתל אביב, הרצליה וירושלים.

פורסם

אני לא מבין את פשר האיפול התקשורתי הכמעט מוחלט בכלי התקשורת הממוסדים, והשעה כבר שתיים בצהריים. אני נמנע מכניסה לטלגרם וטויטר וכל אלה, אני בטוח שיש שם הכל. בפורום פרש כתב מישהו שגר באחד היישובים המותקפים בעוטף, לפי התיאור שלו מה שקורה בשטח גדול בשני סדרי גודל ממה שמדווחים בתקשורת. 

חזיר דיזל

פורסם

נראה שחברות תעופה זרות החלו לבטל טיסות לישראל.

בתמונה טיסה של ריאן אייר מפאפאוס בקפריסין לתל אביב, עושה אחורה פנה וחוזרת חזרה.

Screenshot_2023-10-07-13-54-56-011_com.android.chrome.thumb.jpg.caebe6c8e2617a0d135951f02bd0c590.jpg

• מצחיק 1
פורסם
לפני 17 דקות, bobi כתב:

עדיף לעמוד למשפט מאשר למות כצאן לטבח. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, arik100 כתב:

אתה איש הזוי ומוזמן לעוף מכאן  לעזה שישחטו אותך שם

ממש אביר של מקלדת. יושב עם כוס קפה במזגן ושולח את חיילי צה"ל לעשות במקומו דברים הזויים בשטח.

אם כבר, אז מישהו יכול להסביר איך אפילו עכשיו, ברגעים אלו ממש, ממשלת ישראל עדיין ממשיכה לספק חשמל לעזה?

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 17 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני לא מבין את פשר האיפול התקשורתי הכמעט מוחלט בכלי התקשורת הממוסדים, והשעה כבר שתיים בצהריים. אני נמנע מכניסה לטלגרם וטויטר וכל אלה, אני בטוח שיש שם הכל. בפורום פרש כתב מישהו שגר באחד היישובים המותקפים בעוטף, לפי התיאור שלו מה שקורה בשטח גדול בשני סדרי גודל ממה שמדווחים בתקשורת. 

כי הם צריכים אישור מגורם רשמי, טוב וראוי שהם עושים זאת כך. על המתים והחטופים הרבים עוד נתאבל ונבכה, וכן, רק לחשוב על המסיבה בה היו 2500 צעירים שפגשו מחבלים שפשוט ירו בהם, כבר אפשר להבין את גודל האסון. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, bobi כתב:

ממש אביר של מקלדת. יושב עם כוס קפה במזגן ושולח את חיילי צה"ל לעשות במקומו דברים הזויים בשטח.

אם כבר, אז מישהו יכול להסביר איך אפילו עכשיו, ברגעים אלו ממש, ממשלת ישראל עדיין ממשיכה לספק חשמל לעזה?

אהלן, חייל מילואים שמחכה לצו 8 (והתחילו דיבורים).

מוכן בכיף ללכת לעשות את זה. 

מבחינתי לגזור את הדרכון ולא לתת למחבלים לחגוג על הדם של תושבי הדרום. 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 3
פורסם

שישחטו כבר את הפלסטינים האלה ויעשו לזה סוף. לא עושים שלום ולא מדברים לא עם נאצים ולא עם פלסטינים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...