Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה

אני בעל מנוי הטלפון והוא רשום על שמי בהוט.

אני משלם את החשבון עם כרטיס אשראי על שמי.

בוואטספ שנכנסים להגדרות תחת שם רשום אורה (אימי היקרה, משוש חיי, שהלכה לעולמה)

מכיון שכך אני לי צורך יותר במספר ופניתי דרך... על מנת לנתק את הקו.

1. נתק... ולא חזרו אליי.

2. אתר הוט מובייל... ולא חזרו אלי.

אז היום פניתי בוואטספ.

להלן צילומי מסך של השיחה, ממוספרים לפי סדר.

מה דעתכם על השיחה?

Screenshot_20231001_154111_WhatsApp.jpg

Screenshot_20231001_154026_WhatsApp.jpg

Screenshot_20231001_153859_WhatsApp.jpg

Screenshot_20231001_153251_WhatsApp.jpg

Screenshot_20231001_153056_WhatsApp.jpg

Screenshot_20231001_152142_WhatsApp.jpg

Screenshot_20231001_150904_WhatsApp.jpg

Screenshot_20231001_151133_WhatsApp.jpg

פורסם (נערך)

תשמע, ברמת העיקרון אתה צודק. אבל ברור לך שאתה מתכתב עם נציג שהוא לא בדיוק העיפרון הכי מחודד וגם אטום על הדרך. 

יכולת להפסיק לדבר איתו, לשנות את השם ל"רון" ולגמור עניין. סתם אתה היית פחות מתעצבן. 

ובלי קשר, מנסיון עבר כיפי, הייתי מציע להתנתק ולא להתחבר לעולם מכול שירות שיש את המילה "הוט" בשם החברה שמספקת אותו. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם (נערך)

חשבתי על זה בדרך, בוצע שינוי, אך הנציגה המשיכה להתעקש.

נ.ב

ואשכרה בשלב מסויים הייתי בטוח שאני מתכתב עם בוט.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

מה שהכי מעצבן שבמקום שהוואטסאפ יהיה עוד דרך טובה ויעילה לספק שירות, זה הפך לכלי שבו חלק מהחברות יוכלו להביא שירות אפילו גרוע יותר. 

מקווה שלא יצא לך אף פעם לדבר עם נציג של KSP בוואטסאפ. עם יונות דואר תקבל מענה מהיר יותר. 

• מצחיק 1
פורסם

ואללה, מתאים לחתימה שלך.

חברות התקשורת עקשניות. לא אלאה אותך בסאגה של ביטול הקו של ההורים שלי אחרי שאבא נפטר ואמא עסרה לבית אבות. כל פעם מצאו תירוץ אחר לא לנתק.

אתה מדבר עם בוט,לא ברורה האינטליגנציה שמאחוריו.

לדעתי קח תעודת פטירה (וגם צילום שלה) או צו קיום צוואה וגש ךמרכז,שירות (לא,דוכן בקניון), והצטייד בקצת זמן עודף. אפשרות שניה שאני רואה היא לקנות את הסים הכי זול שאתה מוצא לפתוח קו על שמך ולהתנייד,אליו, ואז תוכל לבצע כל פעולה על שמך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אתה בוט? מה נסגר?

הקו על שמו! על שם רון!

לא על שם אמו ז"ל

לנייד את הקו כדי לנתק אותו?! להגיע לשירות עם תעודת פטירה?

• מצחיק 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הבנתי את זה. יש בהוט איזו סמטוכה שלא תמיד אפשר להתיר בשלט רחוק. אז אם הוא מבזבז את זמנו במרכז השירות עדיף שיצטייד בכל המסמכים ולא יצטרך ללכת ולבוא.

אגב, לגבי הואטסאפ, כנראה שיש חברות שמתנהלות איתו טוב ויש שלא מסולות לכך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הה... בסוף נותק הקו.
אם שמתם לב למשפט האחרון, באישור חריג היא תטלפן אלי כדי לאמת פרטים.

אז תטלפנו אליי, ולאחר מכן חזרו לאוואטספ. ובשעה טובה הקו נותק.

כמובן שאין צורך בתעודת פטירה וכיו"ב, מכיון שהקו עצמו היה רשום על שמי. אצל המשפחה הקו היה משוייך לאמא. אבל בכל רישמי הוא היה על שמי.
לכן גם בכלל לא היה מובן כל ההתעקשות של הנציגה, שהרי רק איתי היא צריכה לדבר.

פורסם

הוט, נבלות,

בפעם היחידה שהתחברתי אליהם, המתקין הגאון טעה בחוזה ורשם כתובת שגויה (החליף בין מספר דירה למספר רחוב) וטעה באחת הספרות של כרטיס האשראי שלי.

בכל פעם שהייתי צריך ליצור איתם קשר - "אין לנו לקוח שגר בכתובת הזאת" ומלחמה של 5-10 דקות עד שמבינים את הטעות, מבטיחים שיצמידו הערה לחשבון שלי לגבי הטעות.

מתקשר שוב - כמובן ששוב לא מזהים אותי, אחרי המלחמה הסטנדרטית, אני אומר לנציג שהבטיחו לי שיצמידו העברה, אז מסתבר שעד שאתה לא פותח את החשבון, אתה לא רואה את ההערה, אז זה שווה לתחת.

כבר עצבני מאוד, דורש שיתקנו את החוזה, אומרים לי שאי אפשר, אני צריך לבוא אליהם ולחתום בעצמי פיזית על חוזה חדש, לכו תקאווד.

אחרי 3 חודשים חוזר הביתה, אין אינטנרט, טלפון וכבלים,

מתקשר להוט - לא מזהים אותי כרגיל, מלחמה, מזהים - אדוני, יש לך חוב אצלנו!

חוב?!? התחברתי לפני 3 חודשים, נתתי לכם כרטיס אשראי, יש כסף בבנק, איזה חוב?!?

מקריאה לי את כרטיס האשראי מהחוזה שהטכנאי מילא, החמור טעה בסיפרה אחת או שתיים,

טוב גברת, אני אשלם עכשיו ותתקנו את המספר של הכרטיס אצלכם

מצטערת, אי אפשר, זה כבר עבר למחלקת גביה,

תעבירי אותי אליהם בבקשה, העבירה, אף אחד לא ענה במשך דקות ארוכות.

זה הרגע שבו אמרתי גם אם משלמים לי 400 שקל בחודש לקחת הוט - מסרב.

ממש, אבל ממש רציתי ללכת לבית דפוס, להוציא מלא מדבקות שכתוב עליהן נבלHOT ולחלק לציבור הרחב שידביק על הרכב

• אהבתי 1
  • מבאס 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 15 שעות, yairw כתב:

נבלHOT

:rofl:

פותש, מצטער לשמוע. 

לא קל. 

כן, לפעמים יש קשיי הבנה לנציגים השונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 1.10.2023 בשעה 16:33, avargel כתב:

גם אתה בוט? מה נסגר?

הקו על שמו! על שם רון!

לא על שם אמו ז"ל

לנייד את הקו כדי לנתק אותו?! להגיע לשירות עם תעודת פטירה?

לפי מה שהבנתי בוואטספ רשום את השם של אמא שלו בגלל זה הייתה התעקשות של הנציג.

לא כל החברות זבל בוואטספ, יצא לי כבר לקבל שירות יחסית סבבה גם מאלעל וגם מישראכרט (לכאורה 2 חברות לא הכי משהו בתחום השירות).

יכול להיות שזה עניין של נציג.

מצטרף להמלצות - לא מתקרב לשום חברה של הוט אפילו בחינם.

פורסם

גם הניסיון שלי עם אלעל לפני כשבועיים היה חיובי - קיבלתי את המידע שנזקקתי לו, אם כי בסופו של דבר הנושא נסגר בשיחה טלפונית שגם היא התנהלה כראוי. עם חברות האשראי אני מתנהל רק בטלפון כי מדובר תמיד על מו"מ בענייני דמי מנוי חודשיים.

בעבר היה לי ניסיון של צ'אט עם שתי חברות בינלאומיות - אמאזון (התקבל סלולרי תקול) ואדובי (בעיה עם מנוי ללייטרום) חוץ מהמתנות ארוכות לתגובות - כנראה שכל נציג מנהל לפחות 10 צ'אטים במקביל - פתרו את הבעיות בזריזות.

לי אין ברירה אלא להיות מחובר לאינטרנט דרך הוט, כי התשתית של בזק בשכונה בפיגור של 10 שנים ומשום מה הבית שלי לא מקבל סיבים למרות שהבתים משני צידיו מחוברים. את החזרת המודמים שלהם (וקרה שהחזרתי אחרי שבועיים בגלל החלפת ISP - ההזויים האלה דורשים החלפת מודם בכל החלפה כזו) אני מבצע במרכז השירות המעצבן בחוצות המפרץ, מיד תור, אף פעם לא נוח, אבל מקפיד לשמור את הקבלה על החלפת הציוד. לעומת זאת כאשר מגיע טכני YES הוא תמיד מחתים אותי על קבלת והחזרת הציוד בטאבלט שלו, כך שיש לי בקרה, וגם מגיע מייל מפורט.

פורסם (נערך)

מתייחס לדברי @יובל .מ.

בוואטספ אני יכול לרשום איזה שם שאני רוצה.

בקבוצת הוואטספ של השכונה אחד קורא לעצמו "ה' אחד"

האם אני חושב שזה באמת השם יתברך בכבודו ובעצמו?

בתחילת השיחה הזדהתי עם השם, ת"ז ואמצעי התשלום של בעל הקו.

גם מספר הטלפון הרי מזוהה אצלם באופן חד משמעי.

ז"א שיש 4 אמצעי זיהוי שמזהים אותי באופן חד ערכי עם הפרטים של בעל הקו.

לנציגה נפל בעין פרט אחד שלא תואם, ופרט זה ניתן לשינוי מיליון פעמים בחזקת מיליון- פשוט אז כבר ייעלם הוואטספ מחיינו.

הרי לפי טענת הנציגה, אם אני ארשום בוואטספ ששמי בנימין נתניהו, היא תתן לי לנתק את הקו שלו?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

כי התשתית של בזק בשכונה בפיגור של 10 שנים ומשום מה הבית שלי לא מקבל סיבים למרות שהבתים משני צידיו מחוברים.

אתה צריך לשלם על התקנה, כנראה שהארון תקשורת שלך ברחוב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...