Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא. יש לטכנאים איזו בעיה שהם לא מוצאים את הצינור מהרחוב לבית (הזוי, כי מאותו ארון יוצאים הזוגות של בזק), כך שלא מוכנים בכלל לדבר על התקנה. הבניין לא מופיע ברשימת הכתובות המחוברות. בכלל, בשכונה שלנו החיבורים מאוד Patchy.

בינתיים מסתפק בנחושת 500/10 של הוט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לכל מי שמעוניין/אין ברירה אלא להתחבר לתשתית הוט, מציע לכם לעשות את זה דרך חברת ITC. 

חברה עצמאית שמוכרת תשתית של הוט. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני מחובר דרך ITC, אפילו במועדף כלשהו. הבעיה היא שהוט מזניחים את תשתיות הנחושת לטובת הסיבים, כך שיש בעיית ניתוקים בקטע שבין הבית ל-ITC.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מניסיוני סוג השירות דרך ה וואטסאפ זוועה, לא רק בהוט. 

מרבית המקרים גרמו לי להצטער שלא השקעתי עוד כמה דקות, צלחתי את נתב השיחות והגעתי לנציג בשר ודם בלייב. 

בחלק מהמקרים התגובה הייתה באיחור של דקה עד 10 דקות, ואחרי רבע שעה השיחה מסתיימת. 

אחרי כמה ניסיונות כושלים הרמתי טלפון וסגרתי פינה. 

עדיף לדבר בלייב בטח אם זה עבור ניתוק מנוי, גם ככה יש סיכוי שיציקו לך, לפחות תשמע את זה בקולם. 

עריכה אחרונה על ידי yairba
  • אהבתי 1

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לפני 4-5 שנים בערך, הייתי מנוי בהוט על אינטרנט 200 מגה. התקשרתי כדי לשדרג ל 500.

לאחר שלושה שבועות של ניסיונות נוראיים ליצור קשר ולשדרג, פשוט הגשתי נתק ונגמר הסיפור.

התקשרתי כדי לשדרג ובסוף זה נגמר בלהתנתק, הזוי.

פורסם
בתאריך 1.10.2023 בשעה 16:22, Ron Poh כתב:

ואשכרה בשלב מסויים הייתי בטוח שאני מתכתב עם בוט

,כנראה שהגעת לנציג הכי בכיר שלהם. זה ששימש מודל לבוט. 

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בא אלינו לעבודה נציג של הוט מובייל עם מבצע של 25 שקל לקו. לא מצאתי משהו יותר זול, אז ניידתי את כל המשפחה אליהם. חמישה קווים.

נרתעתי מהשם הוט, אבל בגלל שבסלולר אני יכול להתנייד מהם בקלות, לקחתי את הסיכון.

יום אחרי שניידתי, חברת צוות שגם הצטרפה למבצע, שואלת אותי אם אני יודע שאני מחובר עכשיו לנקסט tv. לא ידעתי.

מסתבר שאחרי שניידה את המספרים היא פתאום קיבלה סמס עם שם משתמש וסיסמה. היא התקשרה לשירות לקוחות ושם אמרו לה שבמסמך שחתמנו עליו מופיע שזה כלול. חבילה בסיסית בנייד בלבד ללא תשלום, שהופכת להיות בתשלום, עם מניידים לחברה אחרת. הנציג שהחתים אותנו כמובן לא טרח להזכיר את זה.

נכנסתי לאתר של נקסט tv וסגרתי את המנוי.

עכשיו אנחנו עדיין עם הסלולר שלהם. בינתיים אין הפתעות נוספות, אבל אני עם היד על הדופק..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, Ron Poh כתב:

מתייחס לדברי @יובל .מ.

בוואטספ אני יכול לרשום איזה שם שאני רוצה.

בקבוצת הוואטספ של השכונה אחד קורא לעצמו "ה' אחד"

האם אני חושב שזה באמת השם יתברך בכבודו ובעצמו?

בתחילת השיחה הזדהתי עם השם, ת"ז ואמצעי התשלום של בעל הקו.

גם מספר הטלפון הרי מזוהה אצלם באופן חד משמעי.

ז"א שיש 4 אמצעי זיהוי שמזהים אותי באופן חד ערכי עם הפרטים של בעל הקו.

לנציגה נפל בעין פרט אחד שלא תואם, ופרט זה ניתן לשינוי מיליון פעמים בחזקת מיליון- פשוט אז כבר ייעלם הוואטספ מחיינו.

הרי לפי טענת הנציגה, אם אני ארשום בוואטספ ששמי בנימין נתניהו, היא תתן לי לנתק את הקו שלו?

לא מצדיק את הנציג, רק רשמתי מה הבעיה "מבחינתו".

בסופו של דבר זאת עבודה שמי שנמצא בה הם לא בוגרי אוניברסיטאות מובילות עם ממוצע 85 במסלול משולב מדמח-חשמל, והם מעבירים את הזמן מחודש לחודש במשכורת מינימום. במכירות לפחות יש בונוסים.

אמרו לו "א", הוא עושה "א". את השבירת ראש האמיתית מישהו אחר יעשה.

• תוכן חדש...