Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזל הזה? כל הרכבים כאלו.

הרכב שלי הנוכחי עמד בחנייה שליו עד שאיזה suv שבר לו את הבאגז, מה אפשר לעשות נגד זה?? 

יש איזה יחידי סגולה שהצליחו להמנע מזה ואז דורשים מחירון + 10 אלף כי ככה בא להם, לא ממהרים למכור, לא איכפת להם שהרכב עומד (מקסימום ישאר לבן שלי) ועושים פוזות. 

אני לא הולך לשלם יותר ממחירון על אלפא, אף אחד לא ישלם לי את זה אחר כך. 

• אהבתי 1
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אציג את הפרספקטיבה שלי בנושא, בעולם אוטופי ברור שאשתדל תמיד לכוון לרכב שלא עבר שום תאונה או החלפת חלק מימיו-אבל במציאות שכמעט כל רכב על הכביש עבר משהו לאלו שלא עברו דורשים מחירים אסטרונומי, לדעתי השד לא נורא כל כך לקנות רכב שעבר תיקוני פחחות/החלפת חלקים מסוימים.

כמה הנחות יסוד בקניה מהצד שלי בכל הנוגע לשלדה ומרכב:

1. הרכב לא עבר אובדן כהלכה/טוטאלוס/טביעה או כל קטסטרופה ביטוחית אחרת

2. המכה אינה פגיעה בקורות השלדה, ואפילו לא קצה שלדה

3. נראה שהרכב תוקן באיכות סבירה+ והחלקים הצבועים משתלבים טוב והרכב לא נראה כמו לוח דמקה

4. ירידת ערך נמוכה יחסית, שתתומחר כמובן במחירון הרכב - שהוא הבסיס למשא ומתן

עד היום קניתי ומכרתי רכבים לגבי הכללים האלו, ואני יכול להגיד שגם במכירה תוך שיקוף מלא של מצב הרכב לקונה לא נתקלתי ביותר מידי אנשים שנרתעו מהחלפת טמבון או חלק פח אחר (אם כי היו בודדים).

• אהבתי 2
פורסם

אם אני שם לב,

אתה מחפש ג'וליה.

מאמין שיש גם רכבים טובים כאלה למכירה. רכב דיי "נישתי" לפחות בעניין המותג ז"א לא כל אחד היה מכוון לרכב כזה וזה גם יתרון לצד הרוכש.

עם קצת סבלנות מאמין שתמצא אחד במצב טוב.

אגב, אם ניתן לדעת בבקשה - מול איזה מוסך מתמחה אתה בודק / מתייעץ ?

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

בג'וליה הכנפיים הקדמיות מפלסטיק, כך שאין חלקי פח שהוחלפו. הכל מחובר בברגים וספק אם בכלל יעלו על זה בבדיקה, כי אין אפשרות לבדוק עובי צבע אלא רק לזהות לפי פתיחת ברגים.

כמו כן, הכנף בג'וליה בנויה כך שהיא ליטרלי צמודה לטמבון, וכל מכה משמעותית בטמבון שוברת אותה. אישית מכיר 3 רכבים שזה קרה להם.

הייתי מעלה את התמונה של הנזק כדי שאנשים פה יוכלו לשתות קצת מים ולהירגע עם התמונה.

הרכב קיבל מכת חניה קלה ואנשים פה מפליגים למחוזות רחוקים.

אישית, אף פעם לא הפריע לי לרכוש או למכור רכב שהוחלף בו חלק עם ברגים, שזה לרוב יקר יותר מתיקון פחחות ועדיף עליו עשרות מונים. כמובן, כל עוד זה במינון לגיטימי ובשקיפות מלאה ולא בהגזמה שכל הרכב הוחלף.

את הג'אז הקודמת קניתי ומכרתי עם דלת שהוחלפה בגלל מכת חניה אצל הבעלים הקודם. הבודק בקניה אמר לי שזה כלום והרכב כמו חדש. במכירה לא ציינו את ההחלפה בטופס בדיקה אפילו, אבל אמרתי זאת למוכר ולמרות זאת הרכב נמכר משמעותית מעל המחירון לקונה הראשון שהגיע לבדוק.

את דעתי האישית אתה מכיר - הצבע מבאס, אבל זה מה יש 😆

תתחדש ותהנה!

עריכה אחרונה על ידי Ziv
  • תוכן חדש...