Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Oculus Quest 2 לאדם מבוגר (אני....) ​🤔​

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי יבקר בארץ והבנתי שיפתיע אותי עם Oculus Quest 2, אמנם נחמד מצידו אך אני לא הייתי רוצה שיקנה לי משהו ב 500$ שסתם ישב בארון.

מה אפשר לעשות עם המשקפיים האלה שהוא לא משחקים? האם אפשר לקרוא או לראות ווידאו באיכות מספיקה? אני קורא/צופה כיום עם מסך 4K בגודל של 43 אינץ'. אני חושש שהרזולוצייה ה(יחסית) נמוכה של של המשקפיים תפגום באיכות.

הניסיון הקרוב ביותר שהיה לי למשקפי מציאות מדומה היה לפני מספר שנים עם טלפון גלאקסי וחצי קסדת פלסטיק שהחזיקה אותו, נחמד אך לא הרבה יותר...

פורסם

אפילו אם אתה בקטע של משחקים מדובר בגימיק קלאסי שנתחב לארון מתי שהוא. הישר ליד שנייה ומשם תקנה משהו שבאמת ישרת אותך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היה לי קווסט2 כמה שנים, קניתי אותו בפריסייל כשהוא רק יצא.

כמה תובנות:

1. הרזולוציה של המשקפיים לא נמוכה בכלל וכמעט ולא רואים פיקסלציה.

2. אם לא מחברים את הקונסולה למחשב, ומשחקים רק במשחקים יעודיים לקווסט, האפשרויות די מוגבלות ואין כמעט משחקים עם עלילה מורכבת וארוכה. יש הרבה משחקי יריות חביבים וכל מיני משחקים חווייתיים שממחישים את חוויית הVR. יש גם כמה משחקי עלילה אבל כאמור מעטים. גיימרים לא ישרדו הרבה בלי PC צמוד.

3. משחקי ספורט, או יותר נכון שימוש בקווסט לאימוני ספורט - אפשרי מאוד, בחוויה שלי לא נעים כלכך. מתחילים להזיע בתוך המשקפת, היא מתמלאת אדים, כל העסק נהיה די מגעיל די מהר.

4. יש עוד דברים נחמדים שאפשר לעשות עם הקונסולה חוץ ממשחקים, לראות סרטים בVR, הופעות, "לטייל" בכל מיני מקומות בעולם (סגנון סטריט view אבל בVR), ועוד.

5. אני לא חושב שגיל המשתמש הוא מי יודע מה פונקציה פה, כולם יכולים להנות.

6. יש משחקים שגורמים לבחילות, צריך להתרגל, מי יותר מי פחות.

אתה בטוח שהמחיר של קווסט2 הוא 500$? כשהוא רק יצא הוא עלה 380$. אולי הסתכלת על פריסייל של קווסט3?
ובאותה נשימה, לא בטוח אם הייתי רץ לרכוש קווסט2 בזמן שקווסט3 כבר הוכרז ואוטוטו מגיע לחנויות. אם כי המחיר של 3 כרגע כמעט כפול מ2 (לפי אמאזון).. הפרש לא מבוטל בכלל. שווה לקרוא על ההבדלים בינהם, אני לא בקיא בנושא.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, Igalz כתב:

באותה נשימה, לא בטוח אם הייתי רץ לרכוש קווסט2 בזמן שקווסט3 כבר הוכרז ואוטוטו מגיע לחנויות.

👆בדיוק זה. טיימינג נוראי.

אני מחכה כרגע לקווסט 3 לילדים

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 3 שעות, phpclub כתב:

פורנו 😀

(הדבר הראשון שעולה בראש של כל גבר שקורא את הכותרת)

פורסם
בתאריך 28.9.2023 בשעה 18:04, Igalz כתב:

היה לי קווסט2 כמה שנים, קניתי אותו בפריסייל כשהוא רק יצא.

כמה תובנות:

1. הרזולוציה של המשקפיים לא נמוכה בכלל וכמעט ולא רואים פיקסלציה.

האם לדעתך מתאים לשימושי ווידאו/קריאה עם הרזולוציה הקיימת או שצריך לחכות לדגם הבא?

2. אם לא מחברים את הקונסולה למחשב, ומשחקים רק במשחקים יעודיים לקווסט, האפשרויות די מוגבלות ואין כמעט משחקים עם עלילה מורכבת וארוכה. יש הרבה משחקי יריות חביבים וכל מיני משחקים חווייתיים שממחישים את חוויית הVR. יש גם כמה משחקי עלילה אבל כאמור מעטים. גיימרים לא ישרדו הרבה בלי PC צמוד.

לא משחק הרבה וכשכן זה רק על מחשב, יש לי מחשב בן שנתיים שהוא דיי בסדר (i7 מואץ ל 4.5, כרטיס מסך 1080, והרבה שטח פנוי מסביב). אני מעדיף לצרוך את המדיה מהמחשב עם כבל ארוך מאשר להסתפק במה שהמשקפת מספקת.

3. משחקי ספורט, או יותר נכון שימוש בקווסט לאימוני ספורט - אפשרי מאוד, בחוויה שלי לא נעים כלכך. מתחילים להזיע בתוך המשקפת, היא מתמלאת אדים, כל העסק נהיה די מגעיל די מהר.

4. יש עוד דברים נחמדים שאפשר לעשות עם הקונסולה חוץ ממשחקים, לראות סרטים בVR, הופעות, "לטייל" בכל מיני מקומות בעולם (סגנון סטריט view אבל בVR), ועוד.

האם ניתן לבצע זאת עם המחשב או שיש צורך באפליקציות יחודיות למשקפת? 

5. אני לא חושב שגיל המשתמש הוא מי יודע מה פונקציה פה, כולם יכולים להנות.

הבעייה היא שבשנים האחרונות מספר המשקפיים עלה יחד עם הגיל😑, נראה לי כי האופטיקה של המשקפת יכולה לקזז מעט מהמספר אך אני מניח שאהיה חייב להשתמש במשקפיים.... 

6. יש משחקים שגורמים לבחילות, צריך להתרגל, מי יותר מי פחות.

אתה בטוח שהמחיר של קווסט2 הוא 500$? כשהוא רק יצא הוא עלה 380$. אולי הסתכלת על פריסייל של קווסט3?
ובאותה נשימה, לא בטוח אם הייתי רץ לרכוש קווסט2 בזמן שקווסט3 כבר הוכרז ואוטוטו מגיע לחנויות. אם כי המחיר של 3 כרגע כמעט כפול מ2 (לפי אמאזון).. הפרש לא מבוטל בכלל. שווה לקרוא על ההבדלים בינהם, אני לא בקיא בנושא.

יש פורונו למשקפת? רשמי? רק שואל....😁

בכל מקרה תודה רבה יגאל.

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

יש פורונו למשקפת? רשמי? רק שואל....😁

בוודאי שיש, לפי חוקי האינטרנט המציאו את הקונסולה בשביל פורנו, כל השאר הוא בונוס.

בכל מקרה תודה רבה יגאל.

1. לוידיאו חד משמעית מתאים. לקריאה אני לא יודע, לא ניסיתי. אבל לא נשמע לי להיט גדול לקרוא ספרים בVR, לא כלכך רואה את הרווח אל מול מסך רגיל.

2. לא הייתי ממהר לפסול, יש לקונסולה יכולות יפות גם ללא מחשב, עד שלא תנסה לא תדע.

4. כל מה שמניתי זה אפליקציות יעודיות לקונסולה, למעשה אני אישית מעולם לא חיברתי אותה למחשב, גם כי אין לי מחשב גיימינג וגם כי לא ממש הרגשתי צורך (ראה סעיף 2).

5. האופטיקה של הקונסולה לא תעזור לך. אם אתה צריך משקפיים אתה תרכיב אותם יחד עם הקונסולה. היא מגיעה עם ספייסר יעודי שניתן לשים בין הכרית לגוף קונסולה, ובכך להרחיק את העדשות מעט מהפנים בשביל שיהיה מקום למשקפיים.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

יש פורונו למשקפת? רשמי? רק שואל...

יש ממה שהבנתי

אבל לא יודע עד כמה זה מרגיש אמיתי...

• תוכן חדש...