Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Fraysa כתב:

מעניין, יש לך נתונים על זה?

הנה, ככה בקטנה - הממונה שהופך למנכ"ל חברת ביטוח, ואני משוכנע שהוא לא היחיד, אבל את זה אני מכיר, וכיון שסיכלו את מינויו למנכ"ל חברת הביטוח, הוא הלך לחברה האם, ישראבלוף ישראלי טיפוסי.

image.thumb.png.ce93d9f3a4fa1c153ebd97bb87ad1a64.png

ולמען הגילוי הנאות, שריג היה דיקן בית הספר שלמדתי בו תואר ראשון, יצא לי להיתקל בו ולשוחח איתו לא מעט, והוא אדם חכם מאוד, מוכשר מאוד, אדם בגובה העיניים, ולפחות בנקודות הזמן שאני נתקלתי בו החזקתי ממנו גם אדם עם אינטגריטי גבוה, ולכן אני לא טוען שהוא עשה דברים בכוונת מכוון כדי לקבל מינוי בחברת ביטוח, אבל בואו... זה לכל הפחות נראה רע מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • מעניין 1
פורסם
לפני 17 שעות, Supertigre כתב:

נכון שלא מעט ישראלים כך רוכשים את החלפים והצמיגים שלהם, שיהיה כמה שיותר זול

המוטו שלי מהרבה שנים הוא "שמור על הכלים שלך והם ישמרו עליך". זה כולל את הכלי רכב. 

אז בואו, מגבים אני תמיד אעדיף לרכוש את הזול ביותר שאני יכול למצוא (חלק שמוחלף על ידי כל שנה בממוצע, וגם ככה הוא עובד בממוצע רק 20 שעות בשנה קלנדרית), אבל צמיגים למשל? 

פעם אחת (אחת!) החלטתי לקנות יותר זולים (מהקונטי שאני תמיד רוכש) לרכב הקודם כי כבר רציתי להחליף אותו. התייעצתי פה בפורום, הומלץ לי על פירמה מוכרת וידועה במחיר הוגן (דנלופ נדמה לי, כבר לא זוכר) שהיה בערך חצי מהקונטי הקבועים שלי. 

גם האחיזה הרגישה כמו חצי מהקונטי. 

לא מעוניין לרכוש חלפים זולים איפה שהם חשובים. אז במקרה שתיארתי מעלה, היה מדובר על משהו שעדיין נחשב איכותי- אבל עדיין לא היה טוב כמו מה שאני השתמשתי בו עד אז. ברכב הנוכחי שוב יש לי קונטי.

בטיפול האחרון החליפו לי רפידות בלם. ביקשתי מקוריים.

אחרי שהדברים האלו נאמרו, יש עוד שיקולים שונים ומשונים. 

מסנן אוויר? מעדיף אחד זול. 

מסנן דלק? מעדיף אחד איכותי ומקורי.

ההבדל בגישה? אחד יכול לעשות הרבה מאד נזק אם הוא יהיה גרוע, ואחד ממש לא משנה כמעט כלום.

רוב (אם לא כל) האנשים שאני מכיר תמיד מחפשים את הזול ביותר. גם בצמיגים סיניים עלומי שם (יצא לי לראות הרבה מאד מהם על הכביש, יותר מדיי האמת), גם בחלקים אחרים. 

זו לא תמיד ההחלטה הנכונה...

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מחירי פוליסות ביטוח לוקחים בחשבון שרוב האנשים מתקנים במוסך הסדר ובחלפים שחברת הביטוח בוחרת.

אם לחייב תיקון רק במקוריים אז מחירי פוליסות יהיו אחרים, יותר יקרים, לכולם.

אני אישית מעדיף לעשות צד ג' ולא מקיף. מתקן את האוטו שלי, במידת הצורך, איפה שאני רוצה ועם החליפים שמתאימים לי, מבלי לבזבז זמן ועצבים על ויקוחים עם חברת הביטוח.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)

חברות הביטוח גובות השתתפות עצמית מוגדלת על תיקון במוסך שאינו בהסדר. הנוהל החדש מגדיל עוד את המחיר, פוגע הן במבוטחים והן במוסכים שאינם בהסדר.

פגיעה חשובה נוספת היא בהחזרת מצב הרכב לקדמותו - השימוש בחלפים חלופיים פוגע בערך הרכב, והפעם באשמת הצבטח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 21.9.2023 בשעה 10:55, EvGriga כתב:

מחירי פוליסות ביטוח לוקחים בחשבון שרוב האנשים מתקנים במוסך הסדר ובחלפים שחברת הביטוח בוחרת.

אם לחייב תיקון רק במקוריים אז מחירי פוליסות יהיו אחרים, יותר יקרים, לכולם.

אני אישית מעדיף לעשות צד ג' ולא מקיף. מתקן את האוטו שלי, במידת הצורך, איפה שאני רוצה ועם החליפים שמתאימים לי, מבלי לבזבז זמן ועצבים על ויקוחים עם חברת הביטוח.

לא רואה איך זו גישה נכונה.

אני פעם עשיתי תאונה מאוד קלה בגלל היסח דעת. נפגע פנס, טמבון, פח חזית ועוד כמה חלקים קטנים.

הנזק הסתכם בכמעט 40,000 ש״ח. גם אם תביא את החלקים מפירוק, אתה עדיין תצא בנזק של לפחות

15,000 ש״ח כולל עבודה לתאונה כזו.

האם זה סכום שאתה יכול לעמוד בו כהוצאה בלתי צפויה בכל רגע נתון? אם כן, לבריאות. אני בטוח שרוב האנשים לא.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...