Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, lachim כתב:

נמצא באיזור חיפה והקריות,

בעיקרון אני לא חושב שיש דליפה רצינית אחרי מעקב של כמה חודשים אז אני מניח שמדובר אצלי בסך הכל מילוי של מעט גז, אז למה לא להסתמך על הPSI שמראים השעונים?

אני מאיזור הדרום כרגע.

יש לי סט מלא של יצרנים פשוטים וגנריים.

סעפת שעונים, משאבה, משקל.

לפני מס' ימים נתתי לחבר.

במידה ועדיין תרצה אבדוק כמה עבודה יש לבחור.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בתאריך 18.9.2023 בשעה 21:27, lachim כתב:

היי, האם מכירים מקום שמוכר סעפת שעונים במחיר הגיוני/ אדם שמשכיר את שלו? בארץ לא מצאתי בפחות מ600 שח (!!!) לסעפת בסיסית ובעלי אקספרס וחבריו המחיר הוא אמנם 30 שח אך איתם יגיעו חודשיים של זיעה באוטו..

תודה לעונים!

תזמין באלי זה לא לוקח חודשיים אם אתה משלם דמי משלוח רשום זה 2-3  שבועות

בינתיים אם אתה לא יכול בלי מזגן  תיגש למזגניסט שישלים לך גז אפשר גם ב200 ש"ח +- מניח שלא שתפשוט רגל מזה ולהבא כבר תוכל עצמאית

כמות הגז בפלואנס דיזל  טוטאל זה 530 גרם ע"פ יצרן +- 10 אחוז

אפשר למלא רק עם שעונים ומתאמים מיוחדים עם ברז לפיות השירות לחץ נמוך גבוה אבל צריך לקרוא קצת חומר\לראות סירטונים

לא חייבים משקל של מעבדת כימיה מספיק משקל מטבח פשוט זה רצוי ע"מ לא למלא יותר מידי(כשממלאים מפחית)-(צריך גם ברז לפחית מן הסתם)

רצוי מד טמפרטורה עם מוט מתכת שנכנס בפתח איוורור לצורך אינדיקציה מתי הקירור מספק

רצוי גם מד טמפרטורה חיצוני(עם חוט) בתהליך המילוי שיותקן במכסה מנוע

את כל האביזרים ניתן להזמין מאלי בגרושים

Nissens_AC_System_Diagnostics_Poster_98x68+-+Operating+Pressures+R134A+-+ENG (1) (1).pdf

עריכה אחרונה על ידי nit_zan

• תוכן חדש...