Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מקרר מיני / משרדי.

כל  ה-No  Frost שמצאתי באינטרנט עולים מעל 1500, כולל שקם אלקטריק / אלמ/ מחסני חשמל.

אחת הסיבות שאני רוצה חדש ולא משומש, היא כדי לנצל את חוק פינוי מכשירי חשמל ישנים כדי לפנות את המקרר הישן מהדירה ע"י המובילים.

יש מקררים חדשים במחיר כזה?

פורסם

לא חושב שקיים דבר כזה.

המקרר הקיים תקין? אם כן - תחפש יד שניה ופרסם את הישן למסירה ותוך כמה שעות הוא יאסף.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

הישן לא תקין, המאוורר תקול ותיקון יעלה 550 ש"ח - יותר ממחיר המקרר עכשיו.

זו דירה שכורה בבניין לפני פינוי-בינוי, בגלל זה משהו זול אמור להספיק, וזה גם יישאר כאן ברגע הפינוי.

יד שניה זה אומר הובלה של היד שניה לדירה + הורדה של הישן למטה, נראה לי שייצא יקר יותר מחדש :)

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם

אומנם עברו 6 שנים, אבל שילמתי הובלה למקרר כ300 שקלים. הובלה בתוך העיר מרחק נסיעה של 10 דקות~ כולל סבלות לקומה 3 בלי מעלית. לא יודע כמה תוספת היה לוקח בשביל לקחת את הישן.

מקרר די גדול וקצת ישן שילמתי 450 שקלים, שירת נאמנה עד ממש לאחרונה (מאוורר, אפילו לא ביררתי כמה יעלה לתקן).

לדעתי שווה בדיקה בכל זאת. מקרר no-frost חדש יעלה לפחות 1500 שקלים (בדקת שזה כולל הובלה?) והוא כנראה יהיה בנפח קטן. על משומש כולל הובלה+פינוי לדעתי תוכל למצוא מקרר גדול יותר ולהשאר עם עודף.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

המקרר צריך להיות גדול או שווה לנפח של הישן, אם לא, הם יבקשו תוספת מחיר לפינוי.
ראיתי באושר עד מקרר 280 ליטר de-frost ב-700 שקל, לא יודע אם כולל הובלה. (כל ה-NO-FROST יקרים יותר בסביבות 2000 שקל).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

30. (א) 

משווק המוכר ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי, יאפשר לקונה או למי מטעמו למסור לו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ולא ידרוש ממנו תשלום או תמורה אחרת על כך;

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 6.9.2023 בשעה 10:18, Or05230 כתב:

לא מומחה אבל למה לא לקחת defrost אם ככה ולסבול איתו עד הפינוי? עד כדי כך סיוט?

ב - defrost מצטבר קרח על הדפנות עם הזמן, מה שמקטין את נפח תא ההקפאה וגם לפעמים "מדביק" את הדברים שבמקפיא לקרח שהצטבר

פורסם (נערך)

כן אני אלך על משומש, כרגע מחפש.

זה רק מאוורר ואין לי בעיה להחליף לבד, אבל לא מצאתי אחד כזה חדש כי זה מקרר ישן.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם
לפני 3 דקות, Coresh כתב:

כן אני אלך על משומש, כרגע מחפש.

זה רק מאוור ואין לי בעיה להחליף לבד, אבל לא מצאתי אחד כזה חדש כי זה מקרר ישן.

בדכ אצל הספקים המוכרים אפשר למצוא. החלקים הם דיי גנריים לדגמים טורקיים למשל בגודל כזה או אחר. חיפשת אצל הספקים המוכרים ? (אביקל, דובין, תבור)

לא נתקלתי במשהו שאין להם, כדאי לגשת פיזית עם דוגמא לחנות או לדבר טלפונית ולשלוח תמונה בוואטסאפ.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני שבועיים נסיתי למסור בחנים שני מקררים תקינים לחלוטין NO frost כמובן, אחד 500 ליטר השני 350. 

שניהם עבדו מצויין ללא שום תקלות ובעיות והיו שלמים רק מצב חיצוני לא אידאלי. 

אף אחד לא רצה לקחת אותם, ברגע שאנשים הבינו שיצטרכו לשלם על הובלה הם ויתרו. 

בסוף נתתי אחד לאלטעזאכן ואת השני פינו המובילים בקניית מקרר חדש. איפה היית לפני שבועיים?

בקיצור, חפש באתרי מסירה. לפעמים אנשים צריכים לפנות דירה ומוסרים מקררים ועוד דברים תמורת פינוי. 

פורסם

עדכונים!

@איציק נ. תודה שוב, מצאתי בדובין מנוע + מדחף גנריים ב-140 ש"ח, הם אפילו השאילו לי BIT למברגה, שירות מצויין :)

אז התקנתי את המאוורר לבד ו.. יומיים לאחר מכן מצאתי ב- Facebook Marketplace מקרר בן שנה של אלקטרה ב-450 שקל ממכירה פרטית (לא סוחר), כזה: https://www.payngo.co.il/269470.html.

הובלה מדרום תל אביב לעיר הסמוכה + פירוק המקרר הישן והורדה שלו למטה מקומה שניה ללא מעלית - 450 ש"ח נוספים - סה"כ 900 ש"ח למקרר NO FROST בן שנה במצב חדש.

פירקתי מהמקרר הישן את המאוורר החדש שקניתי, לא יודע מה לעשות אית כרגע.

בתאריך 11.9.2023 בשעה 13:57, Buki כתב:

איפה היית לפני שבועיים?

בקיצור, חפש באתרי מסירה. לפעמים אנשים צריכים לפנות דירה ומוסרים מקררים ועוד דברים תמורת פינוי. 

לפני שבועיים המקרר עדיין סחב איכשהו :)

חיפשתי באתרי מסירה כמו אגורה, כל המקררים שם היו שבורים בצורה כלשהי.

• תוכן חדש...