Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תא המטען ננעל באופן אוטומטי כשהרכב מגיע למהירות של 10 קמ"ש. עד כאן הכל טוב ויפה.

פתיחת תא המטען, עפ"י ספר הרכב, היא באמצעות פתיחת הנעילה המרכזית או פתיחת דלת.

בפועל, ניתן לשחרר את תא המטען רק באמצעות פתיחת דלת.

תארו לעצמכם, שבכל פעם שאני מגיע לבדיקת מאבטחים בקניון או חניון, אני חייב לפתוח את דלת הנהג על מנת שהוא יוכל לפתוח את תא המטען.

נשמע לכם הגיוני?

בעלי C-5, האם גם אצלכם?

פורסם

גם אני בעל C5 הפתרון הוא ללחוץ על הברקס או שתרים הנדברייד.

אם לא הצליחו תשלב לפארקינג.

לדעתי זה אחלה פטנט, הרי כל דביל ברחוב יוכל לבוא לתא מטען ולגנוב את הקוקאין שלך :x

פורסם
כן כך זה פועל

אז מדוע בספר הרכב כתוב, בפירוש, שפתיחת תא המטען היא באמצעות:

1. שימוש במפתח או השלט.

2. לחיצה על כפתור שחרור הנעילה המרכזית או פתיחת דלת.

נשמע לי לא סביר בכלל...

פורסם
הפתרון הוא ללחוץ על הברקס או שתרים הנדברייד.

אם לא הצליחו תשלב לפארקינג.

אני מסכים שזה דבר מצויין, אבל לא הצלחתי להבין את הפתרון.

הרי אני משחרר את הנעילה המרכזית כשהרגל על הברקס.

זה עדיין סותר את מה שרשום בספר הרכב שחור על גבי לבן.

פורסם
תא המטען ננעל באופן אוטומטי כשהרכב מגיע למהירות של 10 קמ"ש. עד כאן הכל טוב ויפה.

פתיחת תא המטען, עפ"י ספר הרכב, היא באמצעות פתיחת הנעילה המרכזית או פתיחת דלת.

בפועל, ניתן לשחרר את תא המטען רק באמצעות פתיחת דלת.

תארו לעצמכם, שבכל פעם שאני מגיע לבדיקת מאבטחים בקניון או חניון, אני חייב לפתוח את דלת הנהג על מנת שהוא יוכל לפתוח את תא המטען.

נשמע לכם הגיוני?

בעלי C-5, האם גם אצלכם?

אומנם אין לי סיטרואן, אבל יש את אותו מנגנון בשקודה

מנגנון חכם ויעיל (כמו שציין Xenon).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התשובה מהמחלקה הטכנית של סיטרואן: "ככה זה צריך להיות וזה תלוי בדגם של הרכב".

נו באמת. האפשרות לפתוח את תא המטען באמצעות כפתור הנעילה המרכזית תלוי בדגם הרכב? מי שמצליח לפתוח את תא המטען, לאחר שננעל אוטומטית, בלי לפתוח דלת - שיקום !

מאחר וכך הם פני הדברים, פניתי לסיטרואן בצרפת והנה המכתב לעיונכם:

Hello,

When my vehicle reaches above 6 mph, the tailgate locks as it should.

The Owner's handbook states that: "When stopped, the vehicle can be unlocked:

...

- from the inside, using the central locking control, or by opening a door".

In my car, the tailgate CAN'T be opened by using the central locking control.

I've taken my car to the garage and the answer they got from the dealer's technical division (Lubinski) was that thats the way it should be and it depends of the model of the C-5.

I don't understand how unlocking the tailgate can depend of the model of the C-5 !

This kind of answer isn't the first time i got it from the technical division.

I have no one to turn to, and to tell the truth, after having to deal with the Israeli dealer, i swore thats the last car i'll ever buy from that dealer and it doesn't matter if its a Peugeot or a Citroen.

You have great cars, and when i bought mine, i knew it has its problems, but problems should be addressed and not ignored or answered with "thats the way it should be".

Service is a major consideration when buying a car of that level, and thats the problem in Israel - The service is below and standard and a swift glance in Israeli forums reveals it.

Thats my opinion and although you were involved the last time i had problems, i'm sorry to say that there is a systematic behaviour here: when the car is ok, everybody smiles. When there is a problem, the unstated policy is to exhaust the customer so that he'll learn to live with the problem.

Thats my personal opinion and thats the answer i give to anyone who asks me if i'm satisfied with my car.

Regards,

Shahar Golan

Unsatisfied customer

Israel

פורסם
אז מדוע בספר הרכב כתוב, בפירוש, שפתיחת תא המטען היא באמצעות:

1. שימוש במפתח או השלט.

2. לחיצה על כפתור שחרור הנעילה המרכזית או פתיחת דלת.

פשוט מאד: כי תרגמו אותו בלובינסקי :wink:

HFturbo

פורסם
פשוט מאד: כי תרגמו אותו בלובינסקי :wink:

הם תרגמו נכון, לשם שינוי.

גם באנגלית כתוב אותו הדבר, אבל ככה זה כשלא רוצים לטפל.

מי שקרא, ישים לב שישנם חלקים מהסר באנגלית שכלל לא תורגמו לעברית.

מה שלא נדע - לא נשאל ולא נשתמש.

מספיק לנו מה שלובינסקי החליט שאנחנו צריכים לדעת.

פורסם

הפתיחה - אכן אמורה להיות ככה למיטב ידיעתי, ככה זה גם בC3 של חבר שלי, לאחר נסיעה רק פתיחת דלת תפתח את נעילת תא המטען...

...Carpe Diem

פורסם
הפתיחה - אכן אמורה להיות ככה למיטב ידיעתי, ככה זה גם בC3 של חבר שלי, לאחר נסיעה רק פתיחת דלת תפתח את נעילת תא המטען...
שיבדוק מה רשום לו בספר הרכב !
פורסם

יש פיתרון אחר פשוט וקל שפועל ...ממש טוב.

בהגיעך לקניון או לקניות או לכל דבר אחר שיש בו אבטחה, במקום להתחיל לפתוח ולתת לו לבלגן לך את כל הבגאג, פשוט תוציא תעודת מילואים,תציג אותה ו...חלאס....שום בדיקה ושום עניינים.

תבדוק את זה.

יום טוב.

• תוכן חדש...