Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה דוושת הבלם ברכב מרגישה ספוגית, מרגיש לי שאני צריל ללחוץ אותה עמוק יותר מבעבר על מנת לעצור.

אציין שנעשה טיפול לרכב לפני כחודש - הוחלפו רפידות ושמן ונאמר שיתכן וזאת ובעיה במערכת ABS

מישהו חווה משהו דומה? יודע לתת כיוון? אשמח למוסך מומלץ ואמין באזור כפ״ס / רעננה / הוד השרון והסביבה.

פורסם

היה קיים עוד לפני הטיפול, רוצה לבדוק כיוון והצעות מחיר קודם.

המוסך רמז שתיתכן בעיה במערכת ABS שדורש פירוק ושליחה לתיקון - עלות משוערת כ-2,000 שח.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, elad_w כתב:

הוחלפו רפידות ושמן

ראית איך החליפו את השמן (בלמים אני מקווה ולא מנוע)? נוזל בלמים נוקז מארבעת הגלגלים? רבים לא מנקזים נוזל מארבעת הגלגלים, ואז נשארים עם הנוזל מלפני שנים.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם (נערך)

בדקתי שוב בפירוט הטיפול האחרון - הוחלפו סט צלחות ורפידות בלם קדמי, שמן לא הוחלף.

יכול להיות שזה מקור הבעיה? מציין שוב שהספוגיות בבלם היתה עוד לפני הטיפול.

עריכה אחרונה על ידי elad_w
פורסם

אם לא ראית שניקזו את הנוזל בארבעת הגלגלים (לא טפטפו על הרצפה, למשל) בשנים האחרונות, הייתי עושה את זה, ומוודע שזה נעשה. גג חצי שעה עבודה. זה דבר בסיסי במערכת כמו הצלחות והרפידות. יצרנים ממליצים לעשות זאת כל שנתיים/30K ק"מ לפי הנמוך.

×
×
  • תוכן חדש...