Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהופיע קוד P0303, הצלבתי פלאג פלוס סליל הצתה בין צילינדר 2 ל-3. הנעתי ואכן קיבלתי P0302 - סימן שהבעיה או בפלאג או בסליל הצתה.

עכשיו ניסיתי להחליף רק את סליל ההצתה בין צילינדר 1 ו-2. עכשיו קיבלתי misfire גם על צילינדר 2 וגם על צילינדר 1 (וגם קיבלתי שגיאה C0700).

בזמן שהצלבתי את הפלאגים, בדקתי התנגדות וב-2 הפלאגים (צילינדר 2 ו-3) ההתנגדות הייתה בערך 3.8KΩ.

הפלאג מסוג NGK IZFR6K 11S ונראה שלפי הגדרות יצרן ההתנגדות צריכה להיות 5KΩ.

מה אתם אומרים? להתחיל בלהחליף פלאגים? משהו אחר? איזה עוד בדיקות צריך? תודה. 

פורסם

אני התחלתי בלהצליב את קוילים קודם בכדי לבודד את הבעיה וזה גם משמעותית יותר קל ומהיר מלהצליב את הפלאג,

אבל בסוף החלפתי גם פלאגים רק בכדי ליישר קו (רכב שלא הכרתי את ההיסטוריה שלו).

בני כמה הפלאגים שלך והאם אתה על הקויילים המקוריים?

כבר חתמתי...

פורסם

יכול להיות גם פלאג חדש ששמו ופשוט לא מתאים לרכב. הייתי מתחיל מלהחליף פלגים זה סיפור זול ורוב הסיכוי שהבעיה תפתר.

במידה ולא תמשיך הלאה לחוטי הצתה, כויל וכו'.

פורסם

הפלאגים מ-2017. לא חדשים (אבל יקרים מאד בארץ משום מה).

קניתי: Genuine Honda Civic 1.8 Petrol Spark Plug Set (Iridium)-06-11 (9807B561BW) ב-Cox Motor Group Parts באנגליה בזמנו.

לא יודע אם הקויילים מקוריים. איך אפשר לדעת? אני לא זוכר שהחליפו אותם, אבל האוטו אצלי רק 8 שנים :-)

נראה לי שאני אנסה להשיג פלאגים בתור התחלה. 

• תוכן חדש...