Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברמות בירושלים וניראה לי גם בגילה ממש בלאגן

כתובת ההורים רקנטי אברהם 345 כשבכול הרחוב יש איזה 10 מיבנים

ניסו לעשות סדר עשו רחוב אברהם שרייבר 1– 2– 3 יענו 3 בניינים ברחוב אנשים המשיכו ליקרוא בשם הישן אז היום גם רקנטי וגם שרייבר יתפסו רישמית- כמו במיכתבים למשל

פורסם

לא מכיר את רמות, אבל יש שכונות שבהן בתים מוספרו לפני שניתנו שמות לרחובות, ועד היום הבתים נושאים מספרים שכונתיים (בד"כ עם לוכסן). מכיר את זה מ"השיכון" בעכו, שם כל הבתים ממוספרים במספרים המתחילים ב-400.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברמות וגילה אכן במקור היו "מספרי בלוקים" בלי שמות רחובות ועד היום חלק מתייחסים לכתובות במספרים האלה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

שניהם שמות עם שתי מילים, בשניהם יש דקלים במרכז, בשניהם יש בדיוק שלושה צמתים מרומזרים, בשניהם יש סניף של סופרפארם, ובשניהם יש KSP, חוץ מאבא אבן 😉

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • מצחיק 2
:turn-l:
פורסם

הלכתי לרחוב צפניה לחזות בפלא במו עיניי

תפס אותי חזק החידה

התשובה האפשרית שיצאה לי לאחר סיבוב מתחילת הרחוב עד סופו הוא שקרוב לבר אילן צפניה משתלב עם רחוב נחמיה וניקרא צפניה עד הרמזור ומאחר בנחמיה מיספרים זוגיים בצד ״ימין״ צפניה צריך להמשיך את צד ימין עם זוגיים-שלא יצא שורת בתים עם זוגיים ואז אי זוגיים

בחוקי המיספור כתוב צד זוגי וצד אי זוגי- ולא כתוב איזה צד מה

לגבי שאר הרחובות שהוזכרו אני לא מכיר אך בנויים בדיוק אבל מצידי את ירושלים העיר שלי סגרתי

וגם שיהיה בסדר עולה אז צפניה מתחיל ממספר 1 בצד ימין…

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 8.7.2023 בשעה 21:44, tinoki כתב:

כידוע, כשנוהגים ברכב ובצד ימין מס' הבית זוגי, הבית הבא יהיה ממוספר במס' הגבוה יותר, לדוגמא: אם 10 בצד ימין, הבית הבא יהיה 12.

שמתי לב כי במס' מקומות הסדר הפוך. יש למישהו השערה או ידיעה מדוע?

מקומות שנתקלתי בהם:

- צפניה, ירושלים.

- אבא אבן, הרצליה.

- חזון דוד, מודיעין עילית.

פורסם (נערך)

אופייני לישובים ערביים (וגם דרוזיים). גם זה לא תמיד בשימוש, קיים בהיקף קטן גם יישובים אחרים, לזכרוני בעיקר באזורי תעשייה.

אגב, לאחרונה אני נתקל במשהו חדש - שמות רחובות ביישובים קהילתיים ומושבים (בעבר היה רק מספר בית/משק).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, sperial כתב:

שמות רחובות ביישובים קהילתיים ומושבים

יוזמה של משרד הפנים?

ואיכשהו גם במקומות קטנים כאלה מצליחים לעשות בלאגן. רחובות ישרים שמשנים שם באמצע, או זוויתיים שלא משנים שם למרות שאפשר והגיוני (אין יותר מדי רחובות, אז למה לא להוסיף עוד כמה שמות כדי להוסיף בהירות).

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

אני נתקל בזה כשאני מאמת פרטים אישיים של אנשים. לא מנווט ביישובים קהילתיים, כך שאני לא מכיר את הגיאוגרפיה שלהם.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

אופייני לישובים ערביים (וגם דרוזיים). גם זה לא תמיד בשימוש, קיים בהיקף קטן גם יישובים אחרים

נדמה לי שתל אביב נשארו עוד כמה כאלה, סביב רחוב אילת

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 10.7.2023 בשעה 00:10, borsood כתב:

התנועה בצפניה עזרא מלאכי ודוד הייתי הפוכה מהכיוון היום עד אמצע שנות השבעים.

גם ברחוב הושע, בין רח' הישיבה לשעבר (כיום שמחה זיסל ברוידא) לבין רחוב יונה.

שם "נולדתי", המספור לא השתנה.

• תוכן חדש...