Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות קפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

התנסיתי אצל חבר שטען בדיוק כמך "מפולים איכותיים וטריים בטחינה נכונה" בלה, בלה, בלה. חוזר, לטעמי קפה פילטר זה זבל אמיתי, כאשר אין ברירה כמו במקומות מסוימים בארה"ב. כבר עדיף טורקי מבושל.

לא יודע מה חבר שלך הגיש לך אל בטוח שזה לא מקפה טוב ומוכן כמו שצריך כי אין מצב בכלל גם אם מישהו ששונא קפה שירשום שזה כמו קפה במקומות שמגישים בארהב.

קהילות שלמות של קפה בארץ ובעולם עם ציוד ביתי של אספרסו בשווי עשרות אלפים שמים בצד השני של המאזניים את קפה הפילטר וזה כמעט מאזן ברמת הטעם וחווית הקפה.

וזה לגבי מה שהוא הגיש לך, ולגבי השוואה לקפה טורקי מבושל זה מחדד את דעתי שלא שתית קפה פילטר טוב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, gsi16v כתב:

וזה לגבי מה שהוא הגיש לך, ולגבי השוואה לקפה טורקי מבושל זה מחדד את דעתי שלא שתית קפה פילטר טוב.

שמעת פעם "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"? או שלא מובנת לך משמעות של מילה "לטעמי"? או שאתה רוצה להסביר לי מה יותר טעים לי?

פורסם

מה שטעים לך טעים לך אבל לדעתי בטוח לא טעמת קפה פילטר כמו שאני מגדיר כקפה טוב

פורסם
לפני 5 שעות, gsi16v כתב:

מה שטעים לך טעים לך אבל לדעתי בטוח לא טעמת קפה פילטר כמו שאני מגדיר כקפה טוב

אני לחלוטין מבין אותו.

אני לא מצאתי שום דבר טעים בקפה פילטר, והתנסתי בזה בכמה וכמה מהמקומות המובילים בגוש דן (הגל השלישי)

מבחינתי אספרסו/אמריקנו בלי לחשוב פעמיים

פורסם (נערך)

בארץ לא יודעים להכין קפה פילטר.

תמיד טחינה לא נכונה של תערובת לא נכונה.

קפה פילטר שותים בבית.

קונוס, ניירות, קפה קלוי בינוני וטחון בינוני והכי חשוב - טרי. זה אגב אחד מתוך אלף ההבדלים בין פילטר לאספרסו - אספרסו מעט סלחן לקפה לא טרי, פילטר לא סלחן בכלל.

חוץ מזה על טעם וריח וגו.

לגבי הבחור שבדיוק קנה בריקה - עם קפה טרי יש שכבת קצף דמוית קרמה. תנסה פעם קפה טרי. לעולם לא יהיה בדיוק כמו קרמה של אספרסו, ובכל מקרה הן באספרסו והן בבריקה - לקרמה חשיבות נמוכה מבחינת טעם, התרומה העיקרית שלה זה מרקם. 

חוץ מזה תתחדש ובתיאבון :)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 שעות, GTאי כתב:

אני לחלוטין מבין אותו.

אני לא מצאתי שום דבר טעים בקפה פילטר, והתנסתי בזה בכמה וכמה מהמקומות המובילים בגוש דן (הגל השלישי)

מבחינתי אספרסו/אמריקנו בלי לחשוב פעמיים

יש הבדל בין ״לא לטעמי״ ולהגדיר קפה פילטר כ״זבל אמיתי״ כך שאני לחלוטין לא מבין אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה די ברור שלדעתו זה זבל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה עם פילטר היא שתהליך הטפטוף גורם לו להיות קר.

פעם היה לי מכשיר פילטר, ומכל נסיעה הייתי מביא קילו קפה, לטעום את הטעם של אותה מדינה. נגמר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בטוח שאנו לא מדברים על אותו פילטר.
הקפה לא יוצא קר כלל, מתערב שאתה לא יכול מיד ללגום ממנו בדיוק כמו תה/קפה טורקי.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 20 שעות, gsi16v כתב:

יש הבדל בין ״לא לטעמי״ ולהגדיר קפה פילטר כ״זבל אמיתי״ כך שאני לחלוטין לא מבין אותו.

ציטוט

לטעמי קפה פילטר זה זבל אמיתי

יותר ברור מזה? מה לא מובן? חוץ מזה, אספרסו/קפוצ'ינו טובים אפשר לשתות בהרבה מקומות בלי ללכת לחפש פולי זהב ותחינה 2 דקות לפני הכנת הקפה. ישנם מקומות שבהם כוס קפה בבר לפני הגעה לעבודה זה כמעט נוהל לחלק גדול מהאוכלוסייה. 

פורסם

השרשור הזה הפך לטרחני קצת, יש אנשים שמקיעים בקפה כמו בשטיפת מכונית ויש כאלה שלוחצים על כפתור. יש כל כך הרבה אפשרויות למיצוי הקפה וזה שילוב של זמן פנוי וסדרי עדיפויות. הייתי בקבוצת פייסבוק של מומחים למכונות קפה וברחתי משם - זה עולם ומלואו שמצריך זמן בלי סוף. אבל לשכנע אחרים שבסה"כ רוצים קפה נורמלי - שהקפה שלהם מגעיל. נו מילא. גם יש אנשים שהאשה שלהם שפית ויש כאלה שנשואים לפולניה שמזמינה אוכל מחצי חינם. העיקר שיהיה שבוע טוב. כנראה הפוסט הכי מבולבל שכתבתי 🙃

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 18:05, GTאי כתב:

מספיק שאתה משנה פרמטר (סוג פולים, אופי קליה, גודל טחינה וכו') ופרופיל הטעמים יוצא שונה, לכן טעימות בחנות שוות בדיוק את הקונפיגורציה שאתה טועם שם ולא מלמדות על הכלל

אז אל תשנה, תשאיר בדיוק כמו שזה בחנות אם זה מוצא חן בעינך. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה עובד לכל הכיוונים - יתכן שתתנסה בחנות בקפה שלא יהיה לטעמך והסיבה היחידה תהיה למשל סוג הפולים.

בסוף אני אומר שלהתנסות בחנות זה חשוב, אבל את ההחלטה צריך לקבל על סמך מידע מקדים של מה מתאים לך, ולא רק על החנות.

פורסם

חבר׳יה לא פתחתי תרד בשביל מלחמות. אלא נטו דעה מאנשים מנוסים. בוא נשמור על אוירה נעימה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...