Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש איזה בעיה שמופיעה ונעלמת בקביעות של רעש חזק מגלגל שמאל קדמי

זה קורה לרוב במהירות נמוכה (נגיד מתחת ל50) כשההגה ישר, ברגע שאני מסובב את ההגה קלות הבעיה נעלמת, כשההגה מתיישר שוב הרעש חוזר

זה יכול לקרות במהירות גבוהה גם.

ויש פעמים שזה לא קורה בכלל, בשום מהירות

2 מוסכים בדקו, נסעו באוטו ולא שמעו רעשים כי זה באמת לא קורה על בסיס קבוע ולכן אני לא יכול להקליט את זה כי אני לא יודע מתי זה יקרה שוב

מה שכן - הרעש הוא חזק מאוד, כאילו חריקה אגריסיבית של מתכת על מתכת

יש לכם מושג לתת לי כיוון מה יכול להיות מקור הרעש?

פורסם (נערך)

לא ברור הקטע של "שני מוסכים בדקו".

אם הכוונה שהם רק נסעו ולא שמעו רעשים, זה דבר אחד.

דבר שני שהיו צריכים לעשות זה להעלות את האוטו על ליפט ולבחון מה קורה שם למטה.

יכול להיות שמיד היה קופץ להם לעין פיתרון החידה.

בשלב הזה אני אמור לתת שלל השערות וניחושים.

אבל הפעם לא מתחשק לי. 

לכן צריך פשוט להעלות על ליפט ולעשות עבודה של מכונאי אמיתי.

בדיקת גלגלים מיסבים מתלים חופשים במיכלולים השונים. שלא השתחרר משהו שנגרר על הכביש או נוגע בחלקים נעים, כאלה דברים.

נשמח להתעדכן בפיתרון.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

תוכל לתפוס את הצליל בוידאו? יש לי תופעה דומה גם ב308, קורה רק בפקקים, נשמע כמו משהו שמתחכך ברפידה/דיסק/גלגל אלןהים יודע מה. הרעש משתנה עם המהירות ונעלם אחרי 50 קמש. הרעש לא תמיד קיים, מה שמקשה על מוסכים להבין מה אני רוצה מהם.

עריכה: הנה הצליל אצלי. האם אתה מדבר על צליל דומה?

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם
לפני 12 שעות, Shay_u כתב:

עריכה: הנה הצליל אצלי. האם אתה מדבר על צליל דומה?

אם אתה לוחץ טיפה על הברקס הרעש נעלם ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כשקניתי את הרכב החלפתי ברקסים ומאז הרעש קיים. מה בברקסים בעצם יכול לגרום לרעש כזה? הרכבה לא נכונה/צלחות עקומות?

פורסם
בתאריך 28.6.2023 בשעה 22:14, Shay_u כתב:

כשקניתי את הרכב החלפתי ברקסים ומאז הרעש קיים. מה בברקסים בעצם יכול לגרום לרעש כזה? הרכבה לא נכונה/צלחות עקומות?

כן רעש זהה!
כשאני מסובב קלות את ההגה הרעש נעלם וחוזר כאשר ההגה ישר שוב

כמוך גם החלפתי ברקסים לא מזמן, אם כי לאחרונה 2 מוסכים בדקו גם את הבלמים ואמרו תקין (הרכב היה על ליפט לכל המתוחכמים שפה)

• תוכן חדש...