Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה + מקיף ב-10,000 שקל. הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 29 עם רישיון מאז 2012. נהגתי הרבה על רכב ואופנוע (במשטרה עד 2015). מאז 2015 ועד היום מעולם לא היה לי רכב, אך נסעתי ברכב של אמי מתי שהייתי צריך (ביטוח יומי) ושל חברים (כל נהג). בשנה האחרונה נסעתי ברכב של אחותי כמעט כל שבוע (כל נהג).

השבוע החלטתי לרכוש רכב. מפה לשם מתקשר ל-Wobi, עונה על השאלות ואומרים לי 10,000 שקל(!). באינטרנט בודק בשתי חברות ידועות - אחת 9.5 אלף והשנייה לא מוכנה לבצע ביטוח.

המחיר הגיוני?

נהגתי מספיק שנים + הרכב חדש (2021), קטן ועם רמת אבזור בטיחות 7.

פורסם

עזוב את המחירים באינטרנט. רק שיחת טלפון, שבה תבהיר את עברך. סיכוי גבוה שלפחות חברה אחת (וסביר שיותר) יסכימו לקבל הצהרה שלך ושל אחותך (או בעלי הרכבים הקודמים בהם נהגת) ותחסוך כמה אלפי שקלים. כל זה, כמובן, אם אותם רכבים בעלי עבר נקי.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהגים שמבטחים רכב על שמם יכולים להצהיר שהם נהגו באופן קבוע ברכב של קרוב משפחה מדרגה ראשונה ולהסתמך על העבר הביטוחי שלו, הקאץ' הוא שלפעמים חברת הביטוח מבקשת הוכחה בדמות כתובת מגורים זהה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני שעה, sperial כתב:

עזוב את המחירים באינטרנט. רק שיחת טלפון, שבה תבהיר את עברך. סיכוי גבוה שלפחות חברה אחת (וסביר שיותר) יסכימו לקבל הצהרה שלך ושל אחותך (או בעלי הרכבים הקודמים בהם נהגת) ותחסוך כמה אלפי שקלים. כל זה, כמובן, אם אותם רכבים בעלי עבר נקי.

אבדוק. 

תודה

פורסם
לפני שעתיים, Mike808 כתב:

נהגים שמבטחים רכב על שמם יכולים להצהיר שהם נהגו באופן קבוע ברכב של קרוב משפחה מדרגה ראשונה ולהסתמך על העבר הביטוחי שלו, הקאץ' הוא שלפעמים חברת הביטוח מבקשת הוכחה בדמות כתובת מגורים זהה.

לפני שעתיים, sperial כתב:

תודה לכם

פורסם
לפני 3 שעות, DannyMW כתב:

בן 29 עם רישיון מאז 2012. נהגתי הרבה על רכב ואופנוע (במשטרה עד 2015). מאז 2015 ועד היום מעולם לא היה לי רכב, אך נסעתי ברכב של אמי מתי שהייתי צריך (ביטוח יומי) ושל חברים (כל נהג). בשנה האחרונה נסעתי ברכב של אחותי כמעט כל שבוע (כל נהג).

השבוע החלטתי לרכוש רכב. מפה לשם מתקשר ל-Wobi, עונה על השאלות ואומרים לי 10,000 שקל(!). באינטרנט בודק בשתי חברות ידועות - אחת 9.5 אלף והשנייה לא מוכנה לבצע ביטוח.

המחיר הגיוני?

גם אני במועדון ה"זמנית יקר", פניתי לכמה חברות ולכמה סוכנים, ממליץ גם לך לעשות כך.

אל תסתפק באיזה מנוע חיפוש אינטרנטי.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

מהניסיון שלי, וובי לא מייצג.

חיפוש אחד הראה לי 13,000

חיפוש שני 6,800.

כל הדרך זורק מחמאות כמו "נהגות משלמות פחות", "מצוין, בחירה שתוזיל עלויות" וכו'

ובסוף תוקע מחירים הזויים.

תתקשר לחברות ותבדוק איתם.

פורסם
לפני 20 שעות, Mike808 כתב:

ותנאים נוספים: רווק ומתחת לגיל 30. 

אלו בצירוף גר עם ההורים / קרוב דרגה ראשונה יאפשרו להשתמש בעבר של הקרוב. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני באמת שלא מצליח להבין את המחירים האלו שאנשים מגיעים אליהם, כאילו איזה רכב קנית שאתה צריך לשלם כל כך הרבה?

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
בתאריך 8.5.2023 בשעה 16:05, ניקו פ. כתב:

ותנאים נוספים: רווק ומתחת לגיל 30. 

אלו בצירוף גר עם ההורים / קרוב דרגה ראשונה יאפשרו להשתמש בעבר של הקרוב. 

טוב, כנראה שיש קצת יותר גמישות. הבכור שלי, בן 32, נשוי, כתובת רשומה בדירה שלו, רכש לאחרונה רכב ראשון על שמו ושם אשתו (הקודמים היו מכוניות שעברו ממני  ומחמותו ללא העברת בעלות רשמית) - בהחלט "משך" את העבר הביטוחי של חמותו (והיה יכול את שלי או של אשתי. סה"כ נתונים דומים) - עדיין שילם הרבה כסף (כ-6500 ש"ח) לביטוח של קורולה 2019, אבל זה לא 10,000 ש"ח. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 57 דקות, yosilogen כתב:

אני באמת שלא מצליח להבין את המחירים האלו שאנשים מגיעים אליהם, כאילו איזה רכב קנית שאתה צריך לשלם כל כך הרבה?

ככה זה ללא עבר ביטוחי או עם עבר ביטוחי קצר מידי, המחירים בשמיים.

צרה של שנה-שנתיים שאחר כך מסתדרת.

בנוסף, ממש בחודשים האחרונים חלה עליה של עשרות אחוזים במחירי ביטוח רכב בישראל, כנראה עקב הצלחה רבה מידי של ציבור הגנבים ואדישות של גופי האכיפה לגבי גניבת כלי רכב.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
בתאריך 7.5.2023 בשעה 18:50, DannyMW כתב:

המחיר הגיוני?

במילה אחת, כן.

אין לך עבר ביטוחי ולכן חברת הביטוח מתייחסת אליך (במילים שלי) כנהג חדש

נהגתי על עשרות רכבים ועשיתי מלא מלא קילומטראז', בארץ ובאירופה.

נהגתי על רכב פרטי, טנדרים, ואנים, משאיות וכו.

את הרישיון הוצאתי ב-97 וחרף כל זה, ב-2014, לראשונה, רשמתי רכב על שמי, סקודה יטי.

הביטוח עלה לי 7,000 שקל, מקיף + חובה.

מעבר לכך, גם חשוב הרכב שאתה נוהג, סקודה לפי חברות הביטוח זה רכב בעל סיכון גבוה לגניבה ולפיכך המחירים הגבוהים.

כיום, לאחר שיש לי 3 שנים עבר ביטוחי, אני משלם כ-5,300 שקל מקיף+חובה על 508.

הוא הרכב האחרון שיגנבו, אבל אולי בגלל הדרגה, אין לי מושג למה.

מאידך גיסא, אם ארצה לרכוד סופרב, הביטוח עלייה עולה כ-9,000 שקל

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לפעמים יש איזה אפשרות של לרשום את הביטוח על שם נהג אחר עם עבר ביטוחי,

לפי מה שטענו לי פעם בחברת ביטוח, גם אם תהיה לנהג 'החדש' תביעה זה לא יפגע ברישום של זה שהביטוח על שמו,

שווה בדיקה.

• תוכן חדש...