Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי לבקש מהמעסיק להפקיד לקרן השתלמות שהייתה לי? אם אין סעיף כזה בחוזה עבודה? כי על פי חוק מעסיק לא מחייב להפקיד קרן השתלמות.

בנוסף ניתן לבקש ישר להפקיד לפסיה אם יש פנסיה פעילה?

פורסם

אתה יכול לבקש מהמעסיק לפתוח לך קרן השתלמות. זה שקול להעלאת שכר. 

בכל מקרה לא ניתן להפקיד לקרן קיימת, חובה לפתוח חדשה. 

פורסם

אני חושב שדווקא הפוך. אם יש קרןאז עדיף להפקיד אליה וכך הכספים החדשים יהיו נזילים מוקדם יותר. כל זה בתנאי שלא נמשכו כספים מהקרן הקיימת. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, CartMan2oo5 כתב:

אפשר הרחבה על מה שכתבת?

אם אתה מפקיד 20 שנה לאותה קרן, ברגע שמשכת ממנה שקל היא כולה נזילה ואי אפשר להפקיד אליה יותר. צריך להפקיד לקרן חדשה ולחכות 6 שנים.

אם אתה פותח קופה חדשה כל שנה, אז אחרי 6 שנים מרגע שפתחת את הראשונה, אתה יכול כל שנה למשוך מקופה אחרת (לפי הסדר שנפתחו).

אפשר גם לגרור ותק מקופה נזילה לקופה שהיא לא נזילה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כל קופה משויכת למעסיק שפתח אותה. לכן חייבים לפתוח חדשה, גם אם זה באותה החברה ובאותו המסלול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...