Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקל אריחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קטנה של אחד הבניןם שלי - לקראת שיפו. דירה: מה משקל חפיסת אריחים לריצו. במידות 120X60 ס"מ ו-80X80 ס"מ.

צריך לדעת כדי להחליט כיצד להוביל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן. אבל אתה יודע, מוצ"ש.

הבחור מתעקש להוביל עצמאית, ואני רוצה להבין את הסיכונים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הבחור רוצה להוביל עצמאית זה בסדר, הבעיה שבחר לדעתי בפרויקט מאתגר במיוחד, או במילים אחרות לא כמעט לא מעשי. הכל כמובן בהנחה שמדובר על כמות של כמה עשרות אריחים.

מחזיק בבית אריחים דומים 60X60 , משקל כ.א הוא 4 קג,   מעניין מה סך המשקל שהבחור רוצה לשנע.

פורסם

אני מסכים לגמרי. לדעתי חוסר הבנה של המשמעות. אבל אנילא מצליח לשכנע.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אולי חישבתם בקירוב את סך המשקל על בסיס 60X60 = ארבעה קג ,]  מעניין מה תוצאת החישוב.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

משקל של חבילת אריחים, לא כל כך משנה באיזו מידה (כי אריחים ארוזים בחבילות של בערך 1.5 מ"ר, תלוי במידה) שוקלת בין 30 ל 40 ק"ג.

תאמר לבן החרוץ, שהובלה כוללת גם אחריות לשבר עד למדרכה שמול הבית.

כשיוביל לבד, האחריות לשבר מסתיימת בשער מחסן הקרמיקה.

מספיקה חבילה אחת של 120/60 מאיכות טובה שמחליקה מהיד, והלך החסכון.

כאב הגב נשאר.

עריכה:

אם אני זוכר משהו מבית ספר, משקל מרחבי של אריחי חיפוי - 2500 ק"ג למ"ק...

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מקווה שברשותך אוסיף, כאבא לאבא, הייתי נושא בעלות העברת האריחים וחוסך לבן במקרה הטוב כיווצי שרירים שלא להזכיר אפשרויות גרעות מזה שיכולות להשבית אותו לכמה ימים ויותר

• אהבתי 3
פורסם

חבילת אריחים 60*60 שוקלת סביב 30 ק''ג 

כדי להוביל צריך משאית. טנדר לא מצליח לקחת עומס כזה לבית.

ובנימה אישית.

לפני כ5 שנים עשיתי שיפוץ לבית.

היתה הובלת ריצוף עד לפתח הבניין.

יש מעלית והתארגנתי על כגלת סופר כדי להרים לעגלה לעלות במעלית ולהוריד בבית.

זה לקח לי כמה שעות טובות 

ויצאתי עם גב שבור 

לא ממליץ לעשות הובלה לבד 

משלמים כמה עשרות אלפי שקלים על השיפוץ.

הובלה של קרמיקה לדעתי זה לא המקום לחסוך 

.

פורסם

התשובה מנצאה בעזרת תיקון השאלה בגוגל: במקם 80x80 ס"מ כתבתי 800x800 מ"מ. חפיסה של 3 אריחי 80x80 שוקלת 50-43 ק"ג, כלומר קצת למעלה מ-30 ק"ג למ"ר.  מכאן אפשר לחשב לפי שטח האריח.

כאן מדובר בכ-15 מ"ר, אז יהיה אפשר לפתוח את החפיסות ולהוביל אחד - אחד או שניים - שניים, זה כנראה בר ביצוע. מקווה שהרכבים יעמדו במשקל (כנראה פחות מ-300 ק"ג ונחלק לשתי מכוניות).

פורסם

לפני 3 דקות, sperial כתב:

אז יהיה אפשר לפתוח את החפיסות ולהוביל אחד - אחד או שניים - שניים, זה כנראה בר ביצוע.

נשמח אם תעדכן כמה מרצפות נפגעו בדרך,

הן לא חייבות להישבר באמצע, 

מספיקה מכה קטנה בציפוי  

-

פורסם

כשנכנסתי לבית גם היו לי הרבה שגעונות של לעשות דברים ב DIY (ועדיין יש)

זה נשמע לגמרי כמו משהו שהייתי חושב לעשות לבד

יש לי במחסן חבילות קרמיקה שהשאיר הקבלן, יש שם חבילות קרמיקה בגובה של כמטר וקצת, ניסיתי לפנות אותם לגזם ואחרי 4 חבילות ויתרתי.

גם כשאני לוקח אותם עם עגלה, העגלה עושה רושם שהיא קרוב לנשברת עם יותר מחבילה אחת.

יש המון דברים שהייתי חוסך עליהם ועושה בעצמי, זה לא אחד מהם.

לפני 4 דקות, BEEKER כתב:

נשמח אם תעדכן כמה מרצפות נפגעו בדרך,

הן לא חייבות להישבר באמצע, 

מספיקה מכה קטנה בציפוי  

זה יכול לקרות גם עם מוביל ואתה לא תדע עד שלא תפתח את החבילות.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, phpclub כתב:

כשנכנסתי לבית גם היו לי הרבה שגעונות של לעשות דברים ב DIY (ועדיין יש)

זה נשמע לגמרי כמו משהו שהייתי חושב לעשות לבד

יש לי במחסן חבילות קרמיקה שהשאיר הקבלן, יש שם חבילות קרמיקה בגובה של כמטר וקצת, ניסיתי לפנות אותם לגזם ואחרי 4 חבילות ויתרתי.

גם כשאני לוקח אותם עם עגלה, העגלה עושה רושם שהיא קרוב לנשברת עם יותר מחבילה אחת.

יש המון דברים שהייתי חוסך עליהם ועושה בעצמי, זה לא אחד מהם.

זה יכול לקרות גם עם מוביל ואתה לא תדע עד שלא תפתח את החבילות.

עשיתי שיפוץ לפני כשנתיים,

הזמנתי הובלה למרצפות מעסק באזה"ת חולון, הכל הגיע ארוז בניילון נצמד ובמצב מושלם,

הורד מהמשאית על ידי מנוף ואז עגלה ייעודית שהובילה את המשטחים עד לכניסה לבניין.

השברים היחידים שגילינו היו ב-3 אריזות שהועלו לדירה על ידי הפועלים

והונחו ברשלנות על הרצפה (על הפינות של האריזה).

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, sperial כתב:

התשובה מנצאה בעזרת תיקון השאלה בגוגל: במקם 80x80 ס"מ כתבתי 800x800 מ"מ. חפיסה של 3 אריחי 80x80 שוקלת 50-43 ק"ג, כלומר קצת למעלה מ-30 ק"ג למ"ר.  מכאן אפשר לחשב לפי שטח האריח.

כאן מדובר בכ-15 מ"ר, אז יהיה אפשר לפתוח את החפיסות ולהוביל אחד - אחד או שניים - שניים, זה כנראה בר ביצוע. מקווה שהרכבים יעמדו במשקל (כנראה פחות מ-300 ק"ג ונחלק לשתי מכוניות).

האריחים נמכרים באריזות של כ 1,5 מ"ר . תצטרכו לפרק את החבילות בנקודת האיסוף ולשאת את האריחים הלא-ארוזים לרכב ולפרוק ולהוביל לדירה שבשיפוץ שכולם שלמים. מקווה שתחלקו עם הפורום לקחים ומסקנות לאחר מעשה, עבור אחרים המתכננים משהו דומה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...