Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמו לך כאן דברים נכונים וראויים לתשומת לב,

אתן לך דוגמא מתוך ארגון גדול שאני מכיר מקרוב,

מרבית העובדים בעלי ותק של יותר משנה, בטוחים שהם מתוגמלים בחוסר מול האלטרנטיבה בשוק. 

בפועל רובם לא היה מקבל בחוץ את מה שהם מקבלים היום בארגון. הבטחון שהם שווים יותר ממה שהם מקבלים הוא בשביל לומר לעצמם 'אם הייתי רוצה לעזוב הייתי מרוויח יותר, אבל נוח לי כאן'. 

הדבר היחיד שעושים מי שבאמת חושבים שהם שווים יותר זה מתחילים לגשש על אלטרנטיבות. בלי רעש וצלצולים, בלי לאיים, בלי 'תחזיקו אותי'. מצאתם אלטרנטיבה - עכשיו קבלו החלטה אם מבקשים העלאה, אם עוזבים, ומה עושים.

רשמו כאן וזה נכון מאוד - קפיצה בשכר היא רק במעבר בין ארגונים.

במצבך כנראה שהייתי מתחיל לחפש אלטרנטיבות בשוק, בשקט, מתחת לרדאר. 

מצאתי אלטרנטיבה יותר טובה ביותר מ 50% בשכר ובתנאים - עוזב. 

מצאתי אלטרנטיבה בשכר של 10%-50% הייתי פונה למעביד בבקשה לשיפור תנאים.

לא מצאתי אלטרנטיבה ראויה, גם הייתי פונה למעביד בבקשה לשיפור תנאים כי יש בחוץ הצעות טובות מאוד. 

תבין, ב 99.8% מהמקרים המעסיק מיוזמתו לא יתן לך שקל תוספת. רק אתה אחראי לעצמך.   

• אהבתי 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 20.1.2023 בשעה 18:24, איציק נ. כתב:

תגובה מדוייקת להפליא.

ברוב המקומות, אם אתה אחד ויחיד וקשה להכשיר או למצוא לך מחליף - ברגע שתיכנס למשרד של הבוס עם המעטפה, השאלה השניה אחרי שתישאל "על מה אתה רוצה לדבר" תהיה ברוב המקרים "אם זה עניין של כסף - בוא נשב נדבר". במקרים כאלה גם אלמנט ההפתעה הוא פרמטר במשוואה.

אם תבוא רק לדבר בלי המעטפה ביד, סביר להניח שגם אם לא תסכימו על כלום - דקה אחרי שתצא כבר יחפשו מחליף כי יבינו שאתה בדרך החוצה (מיוזמתך) - וכאן אנחנו חוזרים חזרה (לתגובה שבציטוט), הכל תלוי איפה אתה נמצא על הסקאלה ומה האופציות שלך.

בהצלחה :-) 

איציק

לדעתי גם התגובה הזו מדוייקת להפליא
אני היתי מוסיף דבר אחד חשוב, שאתה בא לבקש העלאה (גם עם הצעה נגדית) אל תציין שהבחור ההוא מקבל יותר, זה לא רלוונטי.
אתה מבקש העלאה שכר זה מכיוון שאתה חושב שאתה שווה יותר וזה ניואנס מאוד חשוב.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני שעתיים, llaavvii כתב:

שאתה בא לבקש העלאה (גם עם הצעה נגדית) אל תציין שהבחור ההוא מקבל יותר, זה לא רלוונטי.

זה הכי ברור שיש. אתה צריך להיות דוש רציני בשביל "לשרוף" את העמיתים שלך לעבודה 

פורסם
לפני 6 שעות, davemustaine87 כתב:

אתה צריך להיות דוש רציני בשביל "לשרוף" את העמיתים שלך לעבודה

לפעמים זה מחוסר מודעות. לא חסרים אנשים שלא מחוברים למציאות ולא מבינים מה לא בסדר בלומר ״יוסי הגיע אחרי ומרוויח יותר״. הם לא מבינים שהם עושים נזק לעצמם ולקולגה.

פורסם

בקיצור - עבוד במקום עם עבודה מאורגנת, עם הסכמי עבודה גלויים לכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אין כאלה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

בסולל בונה?

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

ואל תשכח להשאיר טיפ לנציג ההסתדרות הקרוב לביתך

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

לא זוכר ששילמתי לארגון היציג שלי אגורה שחוקה מעבר ל"מס ארגון" או איך שזה נקרא.

דווקא סידר הסכמי שכר מצויינים. ואני ממש, אבל ממש, לא מקומבן. ההסכם חל על כל העובדים בקטגוריה שלי, ואף אחד לא חש שדופקים אותי יחסית לאחרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעבודה מאורגנת אם אתה בינוני ומטה זה מעולה כי אתה מקבל כמו המבריקים ומתקדם עם הותק אבל אם אתה עילוי אתה עדיין תקבל לפי הצכנה המשותף הרחב ולא לפי מה שאתה שווה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 55 דקות, Potato כתב:

אין כאלה.

עדיף שלא יהיו 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

לא זוכר ששילמתי לארגון היציג שלי אגורה שחוקה מעבר ל"מס ארגון" או איך שזה נקרא.

דווקא סידר הסכמי שכר מצויינים. ואני ממש, אבל ממש, לא מקומבן. ההסכם חל על כל העובדים בקטגוריה שלי, ואף אחד לא חש שדופקים אותי יחסית לאחרים.

איך זה עוזר לפות"ש?

מקומות של עבודה מאורגנת לא רלוונטיים לרוב העובדים בארץ. ואלו שרלוונטיים הם או בשכר נמוך (הוראה עו"ס), או דורשים פרוטקציה (נמלים ח"ח) או בעלי סף כניסה גבוה, כמו רפואה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

בעבודה מאורגנת אם אתה בינוני ומטה זה מעולה כי אתה מקבל כמו המבריקים ומתקדם עם הותק אבל אם אתה עילוי אתה עדיין תקבל לפי הצכנה המשותף הרחב ולא לפי מה שאתה שווה.

ועדיין יש לזה יתרונות,אתה בראש שקט גם אם אתה נמצא בתקופה פחות טובה מבחינת הספק,יש כמות נאה של ימי חופש אפשרויות לימודים וכו'.

או שהעבודה זה משהו משני מבחינתך שצריך לעשות ויותר נחמד שיש ראש שקטץ

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ברור שיש לזה גם לא מעט יתרונות. רק שלטובים החסרונות גדולים מהיתרונות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...