Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמצעי הגנה חוקיים ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

הכי חוקי והכי מהיר 
תקח כמה שיעורים בקרב מגע או אומנות לחימה אחרת שבזמן יחסית קצר יכולה לתת לך כלים

באמת נראה לך שאם אתה לוקח מישהו לא ספורטיבי בעליל, שלא הרים בחיים משהו יותר כבד מעיפרון, כמה שיעורי קרב מגע יכניסו אותו מהר לעניינים?

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אפשר להפוך תוך שבוע במקרר פרה גלילית לואגיו אז אפשר תוך כמה שיעורי קרב מגע להפוך חננאת היי טק למכונת מלחמה.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

באמת נראה לך שאם אתה לוקח מישהו לא ספורטיבי בעליל, שלא הרים בחיים משהו יותר כבד מעיפרון, כמה שיעורי קרב מגע יכניסו אותו מהר לעניינים?

כן

מהסיבה הפשוטה

אין שום קשר בין ספורטיבי לקרב מגע..

היא לא הולך להתחרות בהרמת משקולות

קרב מגע לא דורש בהכרח כוח

ההפך אתה מנצל את הכוח של היריב

וכן

לפעמים זה שלקח 6 7 שיעורים יהיה הרבה יותר מוגן מזה שעומד מולו וחושב שאם הוא ישלוף סכין הוא יהיה יותר חזק

לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

גם אם אתה יכול לנתק מגע?

רוב העימותים האלימים מתחילים בערס שיוצא אליך וצועק. לפעמים הוא גם נותן מכה לחלון. מפה אתה יכול לצאת גם מהרכב ולהתעמת איתו כשהסוף לרוב ידוע מראש ואתה יכול לא לצאת ולנתק מגע.

ואם אתם בקניון ולא בכביש ואתה לא יכול לסגור את החלון?

פורסם
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

ואם אתם בקניון ולא בכביש ואתה לא יכול לסגור את החלון?

בשביל זה סימן השאלה בסוף מה שכתבתי.

פורסם

מכירים את הבדיחה, על שניים שהולכים ביער ופוגשים נמר.

אחד מתחיל לרוץ, אומר לו השני שהנמר רץ יותר מהר.

הראשון משיב לו, שהוא רק צריך לרוץ יותר מהר ממנו.

אז זהו, במקום ללכת מכות, כדי לרוץ מהר ולהתרחק.

פורסם
לפני 9 שעות, Transporter כתב:

לפעמים זה שלקח 6 7 שיעורים יהיה הרבה יותר מוגן מזה שעומד מולו וחושב שאם הוא ישלוף סכין הוא יהיה יותר חזק

לא יודע מה הניסיון שלך באומניות לחימה, אבל אני התאמנתי למשך די הרבה שנים.

אם אראה סכין, אברח במהירות האפשרית.

אהה... וגם כל המדריכים ששאלתי אמרו שזה מה שהם יעשו.

מקווה בשבילך שלא היית מעולם בסיטואציה בה אתה רואה מולך סכין, אמיתית - לא גומי או עץ, בידי מישהו שאשכרה רוצה לרצוח אותך - לא לעזור לך להתאמן.

• אהבתי 2

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Froyne כתב:

לא יודע מה הניסיון שלך באומניות לחימה, אבל אני התאמנתי למשך די הרבה שנים.

אם אראה סכין, אברח במהירות האפשרית.

אהה... וגם כל המדריכים ששאלתי אמרו שזה מה שהם יעשו.

מקווה בשבילך שלא היית מעולם בסיטואציה בה אתה רואה מולך סכין, אמיתית - לא גומי או עץ, בידי מישהו שאשכרה רוצה לרצוח אותך - לא לעזור לך להתאמן.

לא יודע מה למדת ולא בכל אומנות לחימה מתמקדים בדברים האלה, ולא כל אומנות לחימה מכוונת לקרבות רחוב.

אני לא מעודד פה אנשים להסתובב ברחוב ולחשוב שהם גיימס בונד

אבל מי שחושב שבכל סיטואציה אפשר פשוט להסתובב ולברוח טועה. זה לא מה שקורה בפועל

אגב מבחינה סטטיסטית

אף אחד לא עוצר אותך בכביש או ברחוב או על המדרגות לעליה למטוס לדובאי, ומיד שולף סכין רק בגלל שעקפת אותו.

זה מתחיל באיזשהו ויכוח,

עובר לדחיפות

ומסלים לאט לאט

בזמן הזה אם למדת איזשהי אומנות לחימה אתה אמור להגיב

ולא לחכות לרגע שהוא יוציא סכין

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 23 שעות, Transporter כתב:

כן

מהסיבה הפשוטה

אין שום קשר בין ספורטיבי לקרב מגע..

היא לא הולך להתחרות בהרמת משקולות

קרב מגע לא דורש בהכרח כוח

ההפך אתה מנצל את הכוח של היריב

וכן

אני לא יודע באיזה סרט אתה או אחרים נמצאים אם אתם חושבים שאחרי 6-7 שיעורים יהיה לכם -איזשהו- כלי יעיל להתמודד עם תוקף חמוש.

אומנות לחימה/מערכת לחימה, תהיה ככל שתהיה, היא דבר שאפשר להתחיל לדבר עליו רק מרגע שבנית זכרון שרירים. מדובר על כמה חודשים במינימום של המינימום.

אני יודע שאנשים יתחילו לקשקש, אשכרה שוקל לבקש מאמנון מאור, אחד המדריכים הבכירים והמוערכים בארץ לקפוץ לכאן לשניה כדי לכתוב בדיוק את מה שכתבתי פה הרגע.

*עוסק באומנויות לחימה מספיק שנים, ממש לא תופס מעצמי מכונת מלחמה. הקרב הכי טוב הוא זה שפשוט לא התחיל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

זה מתחיל באיזשהו ויכוח,

עובר לדחיפות

ומסלים לאט לאט

בזמן הזה אם למדת איזשהי אומנות לחימה אתה אמור להגיב

ולא לחכות לרגע שהוא יוציא סכין

ההתחלה מדוייקת רק שבשלב הויכוח אתה ב 99% מהמקרים יכול לעצור את זה בהתנצלות.

פורסם
בתאריך 29.12.2022 בשעה 09:49, vadim6385 כתב:

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כשאתה בתוך הרכב זה לנעול את הדלתות והחלונות, לתת גז ולעשות ויברח.

קצר ולעניין.

99% מכל אלו שגמרו בבית חולים או מתו ולא הם התחילו בקטטת כביש - הטעות שלהם זה שהם יצאו מהרכב לכיוון הבבון.

לא לצאת מהרכב ולנסות "להרגיע" את התוקף\בבון, ובטח שלא לצאת ו"להחזיר" לו.

בתאריך 29.12.2022 בשעה 14:54, Night Driver כתב:

עזוב חוק. אתה רוצה לשלוח מישהו למיון?

תרגיש טוב עם עצמך אם זה יקרה?

אם מדובר בבבון שתכלית חייו היא להלך איימה על אחרים - אז מי שמסוגל פיזית להגיע למצב שהוא מפרק את הבבון, התשובה היא: בוודאי ! יש כאלה שזו מצווה לשלוח אותם למיון - אחרת עוד רבים אחרים יישלחו בגללם למיון או לבית העלמין.
לשאלתך השניה - בוודאי שכן, ראה תשובתי לשאלתך הראשונה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 10 שעות, Transporter כתב:

אגב מבחינה סטטיסטית

אף אחד לא עוצר אותך בכביש או ברחוב או על המדרגות לעליה למטוס לדובאי, ומיד שולף סכין רק בגלל שעקפת אותו.

זה מתחיל באיזשהו ויכוח,

עובר לדחיפות

ומסלים לאט לאט

נכון מאוד.

אני לא יודע מה איתכם, אני לא עולה על ההגה בשביל לריב. כל קונפליקט שאי פעם נתקלתי בו נגמר עוד לפני שהתחיל עם משיכת כתפיים במקרה הרגיל, או לכל היותר פרצוף עצוב בסגנון "למה עשית את זה" וזהו. יעבוד ל-99.999 אחוז מהמקרים, ואין טעם להכין את עצמך ל-0.001.

אם מישהו נדחף/חותך - אני נותן לו.

אם אני צריך "לסגור את הדלת" לאיזה חצוף אני עושה את זה בגלישה מדודה בלי שום קפיצות של "הנה תסתכל אני דווקא חוסם אותך" וכו'.

כל הקטע של להוריד חלון ולחוות את דעתך בקול רם על מקצוע אימו של הבבון מטומטם מיסודו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 30.12.2022 בשעה 02:42, Transporter כתב:

לפעמים זה שלקח 6 7 שיעורים יחשוב שהוא הרבה יותר מוגן מזה שעומד מולו וחושב שאם הוא ישלוף סכין הוא יהיה יותר חזק

תיקנתי לך.

מה שהוא יקבל ב6-7 שיעורים זה אולי ידע תיאורטי מה לעשות אם מישהו נעמד מולו בפוזיציה מסוימת, ובטחון עצמי מופרז בחלק מהמקרים.

כושר גופני ומהירות תגובה אני בספק אם הוא יפתח ב6-7 שיעורים, אלא אם הוא איזה עילוי על, אבל אם הוא כזה, לא ברור למה הוא לא מייצר את ישראל באולימפיאדה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

ואיך אתה מגדיר בבון?

הרי למתבונן מהצד זה ריב של שני בבונים.

2 אנשים שיוצאים מהרכב באמצע הכביש בכוונה לריב באופן אלים הם שניהם בבונים.

ברוב המקרים הבבון הוא זה שמרגיש עילוי והוא זה שבדרך כלל מסיט את המצב ממצב של אלימות ללא מגע פיזי, לאלימות פיזית.

השני שיוצא אליו - זה או אחד שחושב שהוא יכול להרגיע את המצב (תמים ובטח שלא בבון), או אחד שיוצא במטרה "להחזיר" באלימות פיזית גם כן.

לא פעם ולא פעמיים אנחנו רואים ממצלמות האבטחה רכב שנהגו ספג מכה פיזית, בין אם בפח הרכב או דרך החלון - והנהג אשכרה חוזר ברברס למקום האירוע ויוצא במטרה לריב ריב אלים. זה כבר מקרה של 2 בבונים.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...