Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות קניתי קיה ריו 2014 אוטומט, ולפי איך שאני מרגיש בנסיעה על הרכב הוא שותה דלק. בצג של הרכב בלוח מחוונים כתוב שהצריכת דלק היא 10.7 ליטר ל100 ק״מ ולמיטב הבנתי זה לא מעט. רציתי לשמוע חוות דעת האם זה באמת נחשב הרבה ואם כן מה יכול לגרום לזה או שזה תקין ברכב הזה ?

פורסם

אאל"ט אפשר לשנות את התצוגה לק"מ לליטר (יותר נוח)
אם המנוע זהה לסטוניק (1.4 עם 6 הילוכים) בסטוניק עם רגל עדינה הייתי סביב ה 1:12 אל תצפה להרבה מעבר לזה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 35 דקות, לירון .ה. כתב:

מה תואי הנסיעה שלך?

הרכב נוסע ריק? מלא?

תוואי הנסיעה הוא בעיקר עירוני, לפעמים גם בינעירוני לא משהו רציני כאשר הרכב עם לכל היותר 2 נוסעים (כולל אותי הנהג)

פורסם

זה הגיוני.

מנוע 1.4, גיר 4 הילוכים, אם אני לא טועה.

9.3 קמ לליטר זה משולב.

אם הרוב עירוני, אל תצפה לחיסכן מרכב זה.

מה כן תקפיד על לחץ אוויר תקין בצמיגים.

חוסר אוויר ישפיע גם לרעה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 45 דקות, סולל הדרך כתב:

אאל"ט אפשר לשנות את התצוגה לק"מ לליטר (יותר נוח)

באוטו הזה אי אפשר.

לפני 45 דקות, סולל הדרך כתב:

אם המנוע זהה לסטוניק (1.4 עם 6 הילוכים) בסטוניק עם רגל עדינה הייתי סביב ה 1:12 אל תצפה להרבה מעבר לזה

המנוע זהה אבל הגיר לא, זה 4 הילוכים.

לפני 26 דקות, Daniel835 כתב:

תוואי הנסיעה הוא בעיקר עירוני,

תקין לגמרי 11 ליטר ל 100 ברכב הזה. שזה 1 ל 9. 

בפועל כשתמדוד באמת על ידי חלוקת מספר הקילומטרים שעברת במספר ליטר דלק שמלאת תראה שזה יותר קרוב ל 1 ל 8 וגם זה תקין.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...