Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהגדרות הרכב בלוח השעונים (Vehicle Settings) תחת  Locks הנעילה האוטומטית מופעלת.

אבל הדלתות לא ננעלות בתחילת נסיעה או בהחלפת הילוך, כמו שאפשר להגדיר ביונדאי למשל.

האם צריך להגדיר משהו נוסף כדי שהנעילה האוטומטית תעבוד?

פורסם (נערך)

אין לי את הספר, זה רכב שכור, מצאתי באינטרנט משהו, אצרף עוד מעט.

כתוב בגדול שזה אמור לפעול אוטומטית במהירות של מעל 12 מייל או 20 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם (נערך)

תודה אבל זה הסבר על פתיחת דלתות אוטומטית, לא נעילת דלתות אוטומטית. גם אני מצאתי את זה ובטעות חשבתי שזה לפתיחה..

לא מוצא פה משהו שמדבר על נעילה אוטומטית.

מה שכן, מצאתי את הוידאו הזה למטה.

עדכון: משהו שלא מוסבר בוידאו ומצאתי בתגובות - דלת הנוסע צריכה להיות פתוחה כשהנוסע עם רגל אחת בחוץ. לא יודע כמה זה מופרך.

בטעות ביצעתי רק עם דלת נהג פתוחה, שמעתי שתי צפירות קצרות - אבל עדיין הדלתות לא ננעלות אוטומטית בנסיעה לאחר מכן.

בלי פתיחת הדלת (נהג במקרה שלי) לא היו צפצופים בכלל.

בשום שלב לא שמעתי צפירה אחת שמסמנת כניסה ל - programming mode.

בכל מקרה אנסה שוב עם נוסע ודלת נוסע פתוחה.

image.thumb.png.ab210f406841c17465b4f77764617ffb.png

פורסם

אני עם פורד אקפלורר 2016, שעד לא מזמן לא עבד מערכת נעילת דלתות אוטומטי.

לאחרונה המערכת התחילה מידי פעם לעשות ריסט אז אמרתי זאת הזדמנות לעדכן את המערכת ועל הדרך לעשות איפוס כי זה מה שמומלץ לפני עדכון המערכת.

לא יודע איך קשור אחד לשני, אבל אחרי האיפוס המערכת, מערכת נעילת דלתות אוטומטי התחילה לעבוד.

אולי כדאי לנסות לבצע איפוס למערכת לברירת מחדל ואז לראות אם עובד מערכת נעילת דלתות.
כי אולי אי פעם "ביטלו" את הפעולה דרך המחשב ואחרי איפוס של המערכת הכל חזר לקדמותו.

טל.

פורסם

עדכון: לא הצלחתי להפעיל את הנעילה האוטומטית לפי הוידאו בשום צורה, גם לא עם דלת נוסע פתוחה ונוסע שיושב עם רגל אחת בחוץ.

לפני 3 שעות, BRAVO_SX כתב:

אני עם פורד אקפלורר 2016, שעד לא מזמן לא עבד מערכת נעילת דלתות אוטומטי.

לאחרונה המערכת התחילה מידי פעם לעשות ריסט אז אמרתי זאת הזדמנות לעדכן את המערכת ועל הדרך לעשות איפוס כי זה מה שמומלץ לפני עדכון המערכת.

לא יודע איך קשור אחד לשני, אבל אחרי האיפוס המערכת, מערכת נעילת דלתות אוטומטי התחילה לעבוד.

אולי כדאי לנסות לבצע איפוס למערכת לברירת מחדל ואז לראות אם עובד מערכת נעילת דלתות.
כי אולי אי פעם "ביטלו" את הפעולה דרך המחשב ואחרי איפוס של המערכת הכל חזר לקדמותו.

טל.

אתה מתכוון ל- Master Reset בתפריט Settings->General?

כרגע מותקנת במולטימדיה הגרסה הכי עדכנית, זו ההודעה שקיבלתי כשניסיתי לעדכן.

אתה מציע לרסט למרות זאת?

פורסם

כן, מסטר ריסט. 

לא קשור לעדכון גרסה של המערכת, אצלי חזר לעבוד לאחר איפוס המערכת.

לקחת בחשבון אחרי איפוס מסטר צריך להגדיר הכל מחדש במערכת.  

טל. 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: לא עובד גם לאחר Master Reset שעשיתי לפני יומיים, הדלתות עדיין לא ננעלות בתחילת נסיעה. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 27.3.2023 בשעה 15:44, print כתב:

לא ניתן לעשות זאת בפורד, לפחות במודלים החדשים.

אתה בטוח?

וזה מודל 2021, זה עדיין נחשב למודל חדש? 

• תוכן חדש...