Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר ששמפואים קרמיים בהגדרה לא מקציפים משהו, אבל מה שאתה מתאר זה בעייתי בלי קשר. יכול להיות שמדובר בנפילה פשוט, קרה לי פעם עם שמפו של סונקס, זרקתי אותו. אם קנית מאמזון נסה לקבל החזר כספי.

פורסם

שמע, זה פשוט מים. זה לא עושה כלום . קיבלתי את ההזמנה לפני מעל חודש ורק עכשיו החלטתי להשתמש בו לכן לא חושב שיש סיכוי להחזר. פעם הבא אנסה אותו כפאזה שלישית זאת אומרת כאשר הרכב כבר נקי. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

בשעה טובה הגיע הגלון

97772-B3-C-5-AAF-4-C58-9-D48-8-E5-F97-E5

עכשיו אני מחפש אוטם צבע

עריכה אחרונה על ידי Krip
פורסם

יש לך כמה אפשרויות. אחת היא Resist של אתוס בספריי, השנייה היא אוטם SiO2 של Mckees ב-25 דולר, אחרת היא C2V3 של Gtechniq. עד ממש לא מזמן מכרו אוטם טוב (מניסיון) של CG ב-31 דולר לחצי גלון. כרגע זה כבר יצא מהמלאי. אפשר גם לקנות Fusso Coat מאיביי במאה וקצת שקל.

פורסם

יש עכשיו גלון ב150 עם משלוח חינם 

פשוט כברירת מחדל אין משלוח חינם צריך לשנות מוכר ואז יש עם משלוח חינם

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 שעות, Dushane כתב:

אתה משתמש בו גם לפנים הרכב? 

ומה חיברת לבקבוק?

לפנים הרכב משתמש במשהו אחר

מה שמחובר זה כוס מדידה, פשוט לוחץ על הבקבוק ואז זה ממלא את הכוס לפי הכמות שאתה רוצה

פורסם

אחלה פטנט. מצאתי בשבילי onr הכי טוב לווישרים ולהוריד חרא של יונים. דילול ועיניינים לא התחברתי. ד"א גם קיבלתי הזמנה אבל הפעם משהו מוזר, מגבות הגיעו לחוד, שמפו לחוד ותרסיס קראמי בכלל לא הגיע. שלחתי הודעה לשירות לקוחות וישר שלחו לי תרסיס חדש. ממש מוזר

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
בתאריך 11.12.2022 בשעה 17:39, Krip כתב:

בשעה טובה הגיע הגלון

97772-B3-C-5-AAF-4-C58-9-D48-8-E5-F97-E5

עכשיו אני מחפש אוטם צבע

אפשר בבקשה קישור לכוס מדידה?

פורסם
בתאריך 14.12.2022 בשעה 08:11, reloop כתב:

אפשר בבקשה קישור לכוס מדידה?

זה היה מזמן ולא היה משלוח ישיר אז הזמנתי כמה דברים מארצות הברית דרך חברת שילוח.

אני יודע שגם carpro הוציאו כוס כזאת 

לפני 9 שעות, Alberrto כתב:

לא הבנתי איך אתם מזמינים עם משלוח חינם, גם ממוכרים שונים יוצא איזה 120 ש"ח  על משלוח

יש המון מוצרים שיש עליהם משלוח חינם, מה גם שיש מוצרים שאין עליהם משלוח חינם אבל עדיין יותר משתלם  להזמין מאמזון מאשר לקנות בארץ

• תוכן חדש...