Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור האחיזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

קניתי החודש MINI COOPER S שנת 2016 שהגיעה עם צמיגי מישלן קאפ 2.

בכל פעם שאני על מצב ספורט או MID ואני לוחץ על הגז בצורה אגרסיבית הרכב תופס צדדים ומאוד קשה לשליטה (צריך להילחם כדי שישאר בקו ישר).

הצמיגים במידה 18 ואני חושב שזו הבעיה.

אשמח לעצות,

תודה.

עריכה אחרונה על ידי MiniS
פורסם

קאפ 2 זה אחד הצמיגים הטובים ביותר בכל הקשור בניהוג ואחיזה, אבל הוא בהחלט דורש להגיע לטמפרטורת עבודה בכדי לספק את הטוב שבו. 

אתה על מידה 205/40R18? כי זו די חרא של מידה בלי יותר מידי אופציות בשוק. 

פורסם
בתאריך 15.11.2022 בשעה 13:36, ch2856 כתב:

קאפ 2 זה אחד הצמיגים הטובים ביותר בכל הקשור בניהוג ואחיזה, אבל הוא בהחלט דורש להגיע לטמפרטורת עבודה בכדי לספק את הטוב שבו. 

אתה על מידה 205/40R18? כי זו די חרא של מידה בלי יותר מידי אופציות בשוק. 

זו בדיוק המידה,

אני שובר את הראש להבין אם זו הבעיה 

פורסם

תראה, קודם כל זו תקופה עם קצת גשמים על כבישים מלוכלכים וזה אתגר אחיזה לכל צמיג, אז אם זו הבעיה אז אתה לא לבד. אם הבעיה שלך היא גם ביום קיץ יבש, אז או שהצמיג שחוק כבר, או שאתה צריך לא נותן לצמיג להתחמם כראוי או שבכלל אתה נוהג על רכב משופר ועם הנעה קדמית ללא דיפרנציאל מוגבל החלקה זה תמיד מתכון לאיבוד מהיר של אחיזה ביציאה מהמקום. 

אם אתה לא נוהג על מסלול, לטעמי קאפ 2 זה צמיג מוגזם שכן כאמור, בלי להביא אוטו לטמפרטורת עבודה זה פשוט לשחוק את הצמיג מבלי להינות מהיכולות הגבוהות שלו. באופן אישי, ליום יום אני מעדיף צמיג פחות קיצוני המאפשר להינות יותר מהיכולות שלו בכל טווח נסיעה, כך שהייתי יורד מהקאפ 2 ועוד לצמיג אחר. אני רואה שיש לדוגמה PS4 של מישלין או פירלי P Zero שהם צמיגים הרבה יותר מתאימים ליום יום. אם אתה מוכן לרדת מצמיגי RFT (ראן-פלט) אז אפשר לבדוק גם אצל היבואנים ייבוא של דגם שאין בארץ במידה שלך, כמו קונטיננטל פרימיום קונטק 6, גודייר סופר ספורט, מישלין פיילוט ספורט 5 ועוד. 

• תוכן חדש...