Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות הליך מכירתו של הרכב החשמלי, מחפש לרכוש רכב היברידי שיהיה חסכוני מאוד..

נסיעה כ140 ק"מ ביום.

סביב ליטר ל22 ק"מ מינימום.

עדיף רכב גבוה.

שיהיה חזק, לא צריך רכב מירוץ אבל שיהיה קליל בעקיפות ועליות.

שיהיה נוח כמו שיותר.

מאובזר.

בקרת שיוט אדפטיבית חובה.

ובכללי שיהיה אמין..

אשמח להמלצות,

בנתיים מה שחשבתי זה על איוניק / קיה נירו / קורולה / chr

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

22 ק"מ לליטר זה נתון סביר למכוניות שציינת אבל אני חושד שלא "מינימום".

בין הדגמים שציינת הנירו הכי גבוהה, ה- C-HR קצת יותר גבוהה מהאחרות אבל לא ממש והיא מאוד צפופה בפנים.

לדעתי אלה כל האפשרויות בתקציב הזה (חוץ מיאריס היברדית שכנראה קטנה מדי בשבילך)

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נהגתי המון על היונדאי איוניק(של המפקד שלי בצבא ,להרבה טרטורים בכל הארץ)והיא מעולה. 

היה רכב שעבד מאוד קשה(חיילי חובה לקחו לו את הרכב קבוע לסידורים שהוא אמר...אז היא עברה חיים קשים)

אחלה רכב,הרכב הכי מוצלח שנסעתי עליו בתקופה שהייתי חייל(וזה היה רק ליפני שנה,שנתיים הייתי נהג יחידה בערך...הייתי מדביק דוושה חצי מדינה בלי לעצור לתדלק,בנסיעה מאוד נמרצת היה 500-600 קמ למיכל,בנסיעה רגילה יהיה בערך 1000 קמ למיכל) 

היה גם קורולה היבריד כרכב חילופי לתקופה,נחמד אבל המושב והרכב היה פשוט לא נוח כמו האיוניק. 

הchr מאוד חלשה וצפופה,ולא נוחה....ממליץ בחום לא לגעת. 

בנירו לא נהגתי,ולא מכיר. 

הייתי הולך על האיוניק,יופי של רכב למי שנוסע 140 קמ יומי.

פורסם

אגב, עוד אופציה היא אולי קונה היברידית. לפני שנה כשחיפשתי רכב ההיצע שלהם במשומשות היה דל מאוד.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 25.9.2022 בשעה 12:21, המהיר הזהיר כתב:

סביב ליטר ל22 ק"מ מינימום.

מינימום זה בטוח לא יהיה. אולי מקסימום.

באיוניק שהייתה לי, צריכת דלק נעה בין 17 ל22 קמ"ל. בשאר הדגמים שציינת, היא אמורה להיות אותו דבר פחות או יותר.

לגבי אמינות של אותה איוניק - הייתה לי שנתיים וחצי בליסינג, לא היו בעיות מיוחדות - מתה המולטימדיה של כלמוביל ונשבר כפתור של חלונות חשמל.

אבל שמעתי מאנשים אחרים דברים פחות טובים. כנ"ל לגבי הבת דודה של האיוניק, קיה נירו.

יצא לי לנהוג על קורולה היברידית, רכב הרבה יותר נעים מהאיוניק. גם לא ידוע על בעיות אמינות.

ה-CHR אולי יותר גבוהה, אבל יותר צפופה מהקורולה (יותר יאריס מאשר קורולה) וגם ההרגשה בפנים לא משהו, חושך וקלאוסטרופוביה. אם זה לא מפריע לך, הייתי בודק את האופציה.

אני הייתי בוחר בקורולה.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקורולה נוחה יותר מהאיוניק בשיכוך מהמורות, אבל לי ספציפית המושב שלה לא היה נוח.

היא תהיה גם חסכונית יותר, סביב 1:20, אבל מרגישה חלשה יחסית.

האיוניק מרגישה נמרצת יותר, ומושב הנהג שלה נוח יותר.

לחובתה של האיוניק (והנירו) זו אמינות תיבת ההילוכים הרובוטית שדורשת החלפת קלאצים בסכום של כמה אלפים, ולפעמים גם מוח פיקוד גיר. אם כי נסיעות ביניעירוניות פחות גורמים לבלאי הזה.

פורסם

אותי מעניין מה הסיבה למכירת רכב חשמלי.

טווח נסיעה או חוסר אפשרות להתקין נקודת טעינה בבית?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לי איוניק מוצמדת , והיום נוהג על נירו, כאשר באמצע היה לי קורולה כרכב גישור לחודש.

על הקורולה לא הייתי מכביר מילים , איכות גימור נמוכה, כסא מזעזע ומנוע \ גיר רועש , מתאימה לישראלי שכל מה שמענין אותו זו שמירת ערך.

לנירו בגירסאת הפלג אין יש בעיית תא מטען , אם אתה נדרש לנפח הטענה מלא חפש את ההיברידית בלבד  , נסה לחפש את גירסאת ה EX שנמכרה לפרטים בלבד.

גם האיוניק שהיא האחות התאומה של הנירו היא רכב טוב בהחלט, מבנה 5 הדלתות שימושי מאוד ותא המטען מרווח מאוד, נסה לחפש מיד פרטית בגירסאת הסופרים , היחידה שנמכרה ללקוחות פרטים .

כיוון שיש מחסור ברכבים המחירים לרכבים היברידים \ פלאג אין הם מעל ++ מחירון , קח את זה בחשבון שאנשים התחרפנו לחלוטין היום ומבקשים מחירים מטורפים אשר קרובים לעיתים למחיר רכב חדש.

הייתי בודק זמינות של הנירו המעודכנת בגימור GX , ברמת הטרפת של רכבי יד 2 ייתכן ויהיה הפרש של 10-15K בין משומש לחדש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לי הייתה איוניק 3 שנים בליסינג ללא שום תקלות וצריכת דלק ממוצעת של 1:17-1:21.

אחלה רכב ושלא כמו הטויוטה אוריס שהייתה לפניו לא צריך לנהוג כמו סבתה בשביל להשיג צריכת דלק טובה.

טסלה 3 2022

פורסם
בתאריך 26.9.2022 בשעה 20:30, דור-- כתב:

לחובתה של האיוניק (והנירו) זו אמינות תיבת ההילוכים הרובוטית שדורשת החלפת קלאצים בסכום של כמה אלפים, ולפעמים גם מוח פיקוד גיר. אם כי נסיעות ביניעירוניות פחות גורמים לבלאי הזה.

לא יודע מאיפה הבאת את זה, יש אצלנו בעבודה לא מעט עובדים עם איוניק/ נירו בליסינג כולם מדווחים על אמינות מוחלטת, לאחרונה חבר החזיר איוניק 2019 לחברת הליסינג עם 140,000 קמ ב3 שנים בסגנון נהיגה מהאגרסיבים שאני מכיר ו-0 תקלות.

• רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לבן שלי הלך גיר באיוניק 2017 לאחר כ80000 ק"מ.

למזלו עדיין היה באחריות יבואן כי האחריות על הגיר היא 5 שנים ו/או 150000 ק"מ

לקח להם הרבה זמן להחליף והיה צריך לריב איתם על רכב חליפי בזמן התיקון.

בקושי נתנו I10 וגם זה לאחר צעקות ועצבים.

אבל בוודאי עדיף להזדקק לאחריות יונדאי בגיר מאשר ניסאן ג'וק למשל

פורסם
לפני 12 שעות, daniel204 כתב:

לא יודע מאיפה הבאת את זה, יש אצלנו בעבודה לא מעט עובדים עם איוניק/ נירו בליסינג כולם מדווחים על אמינות מוחלטת, לאחרונה חבר החזיר איוניק 2019 לחברת הליסינג עם 140,000 קמ ב3 שנים בסגנון נהיגה מהאגרסיבים שאני מכיר ו-0 תקלות.

פגשתי אצלנו בליסינג בכמה איוניק/נירו עם בעיות בגיר, רכבים בני 3 שנים.

אני עם נירו בליסינג, עם ממוצע של 40k בשנה ואין בעיות.

אני מניח שככל שהנהיגה היא עירונית - הסיכוי לתקלה גבוה יותר ביחס לנסיעה בינעירונית.

פורסם (נערך)

לאבא שלי יש כבר 5 שנים יונדאי איוניק, תקלה יחידה שהייתה זה מראה שלא מתקפלת עד הסוף, הוחלפה לחדשה באחריות. 

מאחר ואני עוזר לאבא שלי בכל הקשור לרכב, אני חבר בקבוצה של בעלי איוניק בטלגרם עם כמה מאות משתתפים, כמעט ואין תלונות בקבוצה על תקלות, כך שגם אם לאחד פה או אחד שם הלך גיר זה עדיין אפילו לא טיפה בים ביחס לעשרות אלפי איוניקים ונירו על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...