Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

אשמח מאוד לעזרה 

לפני שבוע בערך קניתי סוזוקי ויטרה  2016 ברכב מותקן חיישני רוורס מקוריים  

כאשר אני מעביר לרוורס נדלקת רק המצלמת רוורס אבל אין שום חווי על חיישני הרוורס

אשמח לעזרה מה להתחיל לבדוק 

איפה ממוקם המוח של חיישני הרווס ( לא הצלחתי למצוא ) 

פורסם

יש לי ויטארה 2016 ולדעתי חיישני הרוורס זה לא מוצר מקורי של סוזוקי אלא התקנה מקומית.

לדעתי היחידה נימצאת מאחורה בבגאז' באיזה מקום.

פורסם
לפני 13 שעות, boazc כתב:

הי

תתקרב לאט לאט ברוורס לקיר 

החישנים אמורים לצפצף

זה בדיוק מה שעשיתי וזה לא עובד אין בכלל חווי 

לפני 9 שעות, levy כתב:

יש לי ויטארה 2016 ולדעתי חיישני הרוורס זה לא מוצר מקורי של סוזוקי אלא התקנה מקומית.

לדעתי היחידה נימצאת מאחורה בבגאז' באיזה מקום.

אני יודע שברכב שעושים התקנה מקומית זה ממוקם מאחורה אבל פה לא הצלחתי למצוא האם יש איזה מאגר שאפשר לראות את את אופן החיבור וכך .. ? 

פורסם

תחשוב על אפשרות הגיונית שקבלת את הרכב עם מערכת חיישנים תקולה או חסרה, אלא אם ראית אותה פועלת.

נראה סביר שטופלה בעבר בגלל תקלה ובסוף וויתרו עליה

פורסם

הרכב נקנה מיד 2 ולא סוכנות סוזוקי 

יכול להיות מה שאתה אומר אבל אני כן רוצה לנסות לסדר לבד 

אגב אני זוכר שיש תוכנה מקצועית שמנהלת את כל החלקים ברכב ואפשר למצוא שאם מקטים וכך 

אשמח לדעת את שם התוכנה ( כבר לא זוכר ) 

פורסם

המערכת הפשוטה לא מחוברת למערכות המיחשוב ברכב ולא נשלטת על ידי שום תוכנה, המערכת היא עצמאית בשטח. ה"מוח" שלה מחובר אל מנורות ה"רוורס" כמקור מתח וכל החיישנים מחוברים אליה.

גילוי מכשול מתבטא בצפצופים,  שינוי בצפיפות  הצפצופים מסמן התקרבות או התרחקות מהמכשול.

פורסם (נערך)

לגבי תוכנה הכוונה לתוכנה לצורך הזמנת חלקים לפי מק"ט וכך 

אני וידע שיש תוכנה כזאת אומנם בתשלום אבל לא זוכר את שם שלה 

עריכה אחרונה על ידי alondon
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי, יש לי ויטרה 2017 glxv עם אותה תקלה. בהתחלה היה לי חיווי של תקלה (service parking sensor) לגבי אחד החיישנים האחוריים המרכזיים. איתרתי את החיישן המקולקל והחלפתי אותו בחיישן שקניתי באליאקספרס. החיווי על התקלה נעלם אבל כל החיישנים מאחורה לא מזהים כלום (הקדמיים תקינים). המערכת במצב רגיל ולא נגרר. אשמח לדעת אם הצלחת לפתור את התקלה.

• תוכן חדש...